FL4K is een AI op de jacht in de nieuwste trailer van Borderlands 3’s Latest Trailer

10 augustus 2019 om 08:32 in Blog met no comments
 

Read post in AllKeyShop CDkeyPT claveCD GocleCD

Versnellingsbak Software is het afronden van hun serie van karakter profiel aanhangwagens met het karakter dat heeft veel fans opgewonden de meest – FL4K. Deze kunstmatige intelligentie is altijd op jacht. Maak geen fout, maar hij is geen eenzame jager. In feite is deze jager rolt met een roedel.In de trailer zien we niet alleen de vierde nieuwe Vault Hunter, we krijgen ook zijn trouwe huisdieren te ontmoeten. Zijn ensemble bestaat uit een spinnen centurion, een skag en een jabber. Dit zijn echter geen gewone beesten, want elk dier voorziet FL4K van een specifieke buff en komt met speciale vaardigheden van hun eigen.

U kunt kijken op FL4K en zijn huisdieren in het karakter profiel aanhangwagen hieronder:

 

Er is altijd een RPG-fan die naar klassen met huisdieren neigt, dus het is leuk om te zien hoe Gearbox een Vault Hunter in een Vault Hunter zet die die rol vervult. In feite zijn deze nieuwe Vault Hunters waarschijnlijk de meest interessante die we sinds de eerste game hebben gehad.

Voor het geval je hun trailers gemist hebt, hier zijn die van Amara, Zane en Moze.

Borderlands 3 wordt op 13 september gelanceerd voor PC, Xbox One en PlayStation 4. De game wordt een jaar lang een Epic Games Store Exclusive op de PC.


OOK OP CDKEYNL-NIEUWS


Nieuwe sirene ‘Amara’ getoond in de nieuwste Borderlands 3 Trailer

 

Borderlands 3 pronkt met de nieuwste Siren om het spel te raken in zijn nieuwste karakter profieltrailer. Bekijk hier de volledige trailer.


AllKeyShop Rewards Program