Nieuwe sirene ‘Amara’ getoond in de nieuwste Borderlands 3 Trailer

7 augustus 2019 om 08:40 in Blog met no comments
 

Read post in AllKeyShop CDkeyPT claveCD GocleCD

Gearbox Software heeft zojuist de derde karakter profieltrailer voor Borderlands 3 uitgebracht. De nieuwste video bevat Amara, een sirene met de kracht om mystieke wapens in de strijd op te roepen.De sequenties die in de trailer worden getoond zijn allemaal in-game beelden, hoewel je het niet echt een gameplay-trailer kunt noemen. Wat we in plaats daarvan krijgen is een showcase van de verschillende manieren waarop Amara de pijn kan brengen met haar unieke Phase capaciteiten – Phasegrasp, Phasecast en Phaseslam.

U kunt de volledige trailer hieronder bekijken:

 

Als je bekend bent met de Borderlands-lore, weet je dat er maar zes Sirenes op een bepaald moment kunnen zijn. Interessant is dat Tyreen Calypso, de vrouwelijke helft van de belangrijkste tegenstanders van het spel, de Calypso Twins, ook een Sirene blijkt te zijn. Het is spannend om je voor te stellen wat voor een epische confrontatie we zullen krijgen als deze twee sirenes het tegen elkaar opnemen voor het laatste gevecht.

De versnellingsbak heeft ook aangekondigd dat ze de game naar Gamescom en Pax West zullen brengen en dat ze hun plannen voor de inhoud na de lancering zullen delen tijdens de genoemde evenementen.

Borderlands 3 lanceert op 13 september voor PC, Xbox One en PlayStation 4. De game wordt op 13 september gelanceerd. De game wordt een exclusieve Epic Games Store voor een jaar op de pc.


OOK OP CDKEYNL-NIEUWS


Maak kennis met de niet-zo eenzame huurmoordenaar Zane Flynt van Borderlands 3

 

Borderlands 3 heeft net een nieuwe trailer uitgebracht die ons een goed beeld geeft van Vault Hunter Zane. Bekijk hier de volledige trailer en andere details.


AllKeyShop Rewards Program