Hogwarts Legacy Leaks: de laatste gelekte informatie!

27 januari 2023 om 17:53 in Gaming News met no comments

De inhoud van het Art Book is gedeeltelijk onthuld en onthult enkele elementen van het spel, de kaart, de personages, de levensduur en enkele geheimen.

Door  Eliott Guess Eliott Guess

 

Lees dit bericht in :

    Hogwarts Legacy de meest verwachte RPG in 2023   Hogwarts Legacy de meest verwachte RPG in 2023  

Waar, wanneer, hoe, wat? We geven je alle gelekte info over Hogwarts Legacy!

   

Moet je lezen:

 

Terwijl het veelbelovende Hogwarts Legacy sinds het begin van het jaar het best verkochte videospel op Steam is, is enkele weken voor de release op PC PS5 en Xbox Series een massaal lek van informatie over de inhoud van het spel gepubliceerd.

   

De actie-RPG van Warner Bros. had eigenlijk geen publiciteit nodig als we de rage mogen geloven die de game sinds de aankondiging in september 2020 teweegbrengt, zoals blijkt uit de 31 miljoen views op het Youtube-kanaal van PlayStation voor de officiële release trailer, of uit de opschudding in de media die het web in vuur en vlam zette na de dubbelzinnige verklaringen van J.K. Rowling, de bedenker van de Harry Potter-saga.

  • Potter verraden door zijn grimoire?

Meestal is dit type lek, dat steeds vaker voorkomt bij grote hits, het resultaat van een hoogvliegende hack, van een insider die zich niets aantrekt van geheimhouding afspraken of van een ongelukkige post.

In dit geval is The Official Hogwarts Legacy Artbook de bron van het onheil. Deze zou in handen zijn gevallen van een pottenbakker die misschien te gepassioneerd en te enthousiast was om hem te delen met de gemeenschap van toekomstige tovenaars van Zweinstein.

 
  • Harry, een vriend die het goed bedoelt

Dus op 16 januari 2023 plaatste een zekere Bigby @ManwithSecrets_ op Tweeter een reeks info over de levensduur van het spel, foto’s van het genoemde Art Book en geheimen die waarschijnlijk hadden kunnen wachten tot de release van het spel.

Dit massale lek is op zijn profiel meer dan 20.000 keer bekeken.

Hij liet ook een link achter die verwijst naar de Reddit site met de titel “New wave of art book leaks [01/17/23]” met verschillende foto’s die genomen zijn van de inhoud van dit Art Book.

 
  • Wat vertellen de nieuwe Hogwarts Legacy Leaks ons?
  Hogwarts Legacy Map magisch volledig onthuld  

Door de volledige kaart van de door Avalanches Software ontwikkelde RPG te onthullen, konden de meest doorgewinterde fans een schatting maken van de levensduur van het spel voor de main quest (ongeveer 35 uur), maar ook de duur van de zijmissies voorspellen die de speelduur konden verdubbelen dankzij de meer dan honderd mysteries en puzzels om op te lossen. 

De side quests zouden ook van groot belang zijn om je karakter te ontwikkelen!

Inderdaad, in een goede RPG, zal de evolutie van je tovenaar gebeuren door het verbeteren van zijn uitrusting (toverstok, hoed, jurk…), door het verzamelen van talrijke items die kunnen worden opgepikt tijdens queesten, of door het doen van enkele aankopen in een dorp rijk aan uitrusting winkels, maar ook door het leren van nieuwe spreuken.

In een artikel op de website van Portkey Games was al aangekondigd dat er minigames zouden komen om verschillende spreuken te leren, maar voor de krachtigste, zoals de Avada Kedavra vloek (de doodsspreuk), wordt het een ander verhaal. Bigby beweert namelijk dat dit alleen kon worden geleerd uit een secundaire missie, na het voltooien van de hoofdverhaallijn op een hoog niveau.

  Wezens in Hogwarts Legacy  

Er zullen talrijke missies zijn voor elk Hogwarts huis, een veelheid aan bazen om te trotseren en plaatsen om te verkennen, kerkers zoals de Azkaban gevangenis. 

Een deel van de kaart is echter verkleind, wat doet vermoeden dat toekomstige DLC dit gebied zal openstellen voor de meest gedurfde tovenaars.

  Goblins in Hogwarts Legacy  

zijn, naast die welke al in de nieuwe filmtrailer zijn onthuld, vinden we de hoofdpersonen, sommige leraren die al door Warner waren aangekondigd, maar ook centauren, trollen en goblins, evenals fantastische dieren zoals nijlpaarden, graforns, draken of feniksen.

  De magische bezemsteel    
  • Een bezemsteel dat pijn doet

Zoals bekend zal er geen Zwerkbal zijn in Hogwarts Legacy, ondanks het gebruik van bezemstelen voor verkenning in het spel en voor uitdagingen, zoals reeds uitgelegd in de FAQ op de officiële website.

We vernemen echter dat de ontwikkelaars van plan waren het te integreren in de avonturen van de tovenaarsleerlingen. Het project is daarbij gewoon opgegeven.

Wordt het onderwerp van een update? Niets is minder zeker.


       

RELEVANTERE ARTIKELEN