9
Lists & Alerts

Users rating 5/5
(2 votes)


5 5 2

Kopen Abzu CD Key Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is de Abzu CD Key?

Het is een digitale sleutel waarmee je Abzu rechtstreeks naar de pc kunt downloaden vanaf de officiële platforms.

Hoe vind ik de beste prijzen voor Abzu?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van Abzu op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes te vinden voor vertrouwde winkels.


Release date
2 augustus 2016
Official website
Developer
Giant Squid
Publisher
505 Games
Platforms
PEGI
7
Tags
Avontuur Ontspannend Geweldige muziek Verkennen Goede atmosfeer Eén speler ... Underwater

OVER DIT SPEL


ABZU is een onderwater verkenningsspel gemaakt door dezelfde ontwikkelaars achter Journey, Duik diep in de onderwater uitgestrektheid en ontdek een oude oceaan die wemelt van kleur en leven, zwem met honderden unieke soorten gebaseerd op levensechte wezens. Daal dieper af in het hart van de oceaan waar gevaar op de loer ligt en zich verbergt, om een eeuwenoud geheim te onthullen dat al lang vergeten is.

   
 • Alle scholen vissen waarmee je in het spel kunt communiceren, zijn procedureel gegenereerd om op unieke manieren op je te reageren. Ze communiceren ook met elkaar en met roofdieren.
 • Dwaal door de wereld en bewonder de epische zeegezichten en de aquatische ecosystemen, allemaal met ongelooflijk veel detail weergegeven.
 • De soundtrack van ABZU is gecomponeerd door de legendarische Austin Wintory, bekend van zijn werk voor Journey, The Banner Saga en Assassins Creed Syndicate.

Minimum:


 • OS: Windows 7 (64 bits)
 • CPU: Intel Dual Core 3.0 GHz
 • RAM: 4 GB
 • HDD: 6 GB
 • GPU: NVIDIA Geforce GTX 750, AMD Radeon R7 260X
 • DirectX: 11

Aanbevolen:


 • OS: Windows 7 (64 bits)
 • CPU: Intel Quad Core 2.4 GHz
 • RAM: 8 GB
 • HDD: 6 GB
 • GPU: NVIDIA Geforce GTX 780, AMD Radeon R9 290X
 • DirectX: 11

Your game
The store
The payment
Winkel
Platform
Editie
Prijs (zonder kosten)
Kosten
AKS SCORE
8.7

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 37 aanbiedingen van 3,59€ tot 19,99€.

Region Free / Worldwide. Requires Epic Games Launcher App in order to play the game. You need to create a free account here. Read the description on the store page about any language or country restrictions.
Dit is een CD Key voor Gog.com. Je moet op Gog.com jezelf registeren om het spel te activeren en te downloaden. Op deze webpagina van Gog.com kan jij je CD Key activeren.
Voor de Origin Platform Origin CD Key,moet U de Origin software dowloaden en installeren. Dit vindt U hier HERE. Dan kunt U het game erop activeren. Eens het geïnstalleerd is, start U Origin, klikt U op het Origin tabblad en klikt U op productcode verzilveren en geeft U de keyin. Het game zult U in uw My games lijst terugvinden.
EU STEAM CD KEY: Requires an EUROPEAN IP address or you must activate it with a VPN (Virtual Private Network) in order to play Abzu. Might have languages restrictions or language packs. Read the description on the store game page to know if the EU IP is only needed for activation or for playing also (maybe on EU Servers). Most of the stores offer you their help, or show you how to do this with a tutorial to follow.
Steam gift alleen beschikbaar voor Europa. Lees de beschrijving over eventuele regio- of taalbeperkingen aandachtig, alle stappen zijn op de webpagina van de verkoper uitgelegd.
Steam gift. Een Steam gift is een eenmalig transfer dat U krijgt. U activeert en installeert de game op Steam. Het is een niet-terugbetaalbare game dat in uw Steam games collection blijft.
Voor de Steam platform Steam CD Key (Regiovrij / wereldwijd), moet U de code downloaden en registreren met het Steam client, die hier te Downloaden is HERE. Eenmaals U ingelogt bent, klikt U op Game toevoegen (zie linkerhoek onderaan) -> Product activeren op Steam. Typ vervolgens uw CD Key in en het game zal geactiveerd en toegevoegd worden in uw Steam account game library.
Je kunt je digitale titels van Xbox Play Anywhere nu zowel op Xbox One als op je pc met Windows 10 spelen.
Standard Edition

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

Newsletter