Koop Aliens Dark Descent CD Key Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is de Aliens Dark Descent CD Key?

Het is een digitale sleutel waarmee je Aliens Dark Descent rechtstreeks naar de pc kunt downloaden vanaf de officiële platforms.

Hoe vind ik de beste prijzen voor Aliens Dark Descent?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van Aliens Dark Descent op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes te vinden voor vertrouwde winkels.


Release date
20 juni 2023
Official website
Developer
Tindalos Interactive
Publisher
Focus Entertainment
Platforms
PEGI
12
Tags
Strategie Actie Survival Horror Ruimtewezens RTS ... Tactisch Vechten Ruimte Realtimetactieken Scifi Combat Actie-avontuur Singleplayer 3D Duister Gewelddadig

OVER DIT SPEL


Aliens Dark Descent is een squad-based real-time strategiespel dat zich afspeelt in het iconische Alien-universum, ontwikkeld door Tindalos Interactive. Leid je squad van geharde koloniale mariniers om een angstaanjagende xenomorph-uitbraak, de malafide agenten van de onverzadigbare Weyland-Yutani Corporation en een groot aantal andere gruwelijke wezens op de Maan van Lethe te stoppen. Vergeet niet dat jij hun commandant bent en zij jouw wapens.

 
  • Infiltreer in uitgebreide open faciliteiten en verstuur je orders strategisch en intuïtief met slechts een druk op de knop. Maar wees voorzichtig, want je vijanden zullen proberen zich aan te passen aan wat je ook doet en de dood van je teamleden is permanent. Zoek onconventionele paden, creëer veilige zones en stel persistente bewegingsdetectoren in die voor altijd in de wereld blijven.
  • Rust je team uit met een selectie van verschillende wapens en accessoires, ga in level omhoog en specialiseer je soldaten met verschillende karakterklassen die unieke vaardigheden hebben en een arsenaal aan eigen wapens, bepantsering en extraatjes, zodat je gebieden kunt betreden die meer op het spel staan en verraderlijk zijn. Ontwikkel een uitvalsbasis om nieuwe technologie te onderzoeken en de capaciteiten van je team verder te verbeteren.
  • Beheer je middelen zorgvuldig en neem berekende risico’s zodat je de dodelijkste wezens die de mensheid ooit heeft gezien te slim af bent.

Preorder Bonus


Preorder het spel en het zal het basisspel en het Lethe Recon Pack bevatten.

 
  • Aliens Dark Descent
  • Lethe Recon Pack
    • Zwarte Armor Set
    • Unieke Feline Companion

TBA


Kosten

Include security shields
Switch No coupon price/fees

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 26 aanbiedingen van 28,99€ tot 42,39€.

Prices History

Zoom 1m 3m 1y All

Track product

Region Free / Worldwide. Requires Epic Games Launcher App in order to play the game. You need to create a free account here. Read the description on the store page about any language or country restrictions.
Voor de Steam platform Steam CD Key (Regiovrij / wereldwijd), moet U de code downloaden en registreren met het Steam client, die hier te Downloaden is HERE. Eenmaals U ingelogt bent, klikt U op Game toevoegen (zie linkerhoek onderaan) -> Product activeren op Steam. Typ vervolgens uw CD Key in en het game zal geactiveerd en toegevoegd worden in uw Steam account game library.
Preorder bonus
Standard Edition
Logo VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (17)

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Feeling Lucky ? Win PS5, Xbox Series X or 500€ Amazon Gift Cards