Koop Homeworld 3 CD Key Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is de Homeworld 3 CD Key?

Het is een digitale sleutel waarmee je Homeworld 3 rechtstreeks naar de pc kunt downloaden vanaf de officiële platforms.

WAT IS DE BESTE PRIJS VOOR Homeworld 3 PC?

Koop Homeworld 3 op de PC voor 39,06€ met een Cdkeynl-coupon die je hebt gevonden op K4G bij 18 vertrouwde verkopers die 53 aanbiedingen presenteren. Vergelijk de beste prijzen van officiële en cd key-winkels. Vind de beste aanbiedingen, deals en kortingen.


Release datum
13 mei 2024
Officiële website
Ontwikkelaar
Blackbird Interactive
Uitgever
Gearbox Publishing
Activatie
Platformen
PC
PEGI
3
Tags
Strategie Sim RTS Co-op Tactisch Roguelike ... Rijke verhaallijn Vechten Ruimte Multiplayer Competitief Scifi Roguelite Combat Realtime Sfeervol Singleplayer 3D Isometrisch Vrouwelijke hoofdrol Beheer

OVER DIT SPEL


Markeer je kalender voor de aankomende première van Homeworld 3! Bereid je voor op een golf van spectaculaire verrassingen die een blijvende indruk zullen achterlaten. Met een meeslepend verhaal en visuals die je steeds weer terug laten komen voor meer. Houd je vast, want een opwindende golf van opwinding staat op het punt zich zeer binnenkort te ontvouwen. Verken deze verleidelijke functies voor een glimp van de naderende spanning:

 
 • Neem verstandig de leiding over je middelen terwijl je vordert. Gebruik ze om nieuwe schepen te creëren, geavanceerde technologieën te verkennen en je bestaande vloot te upgraden.
 • Bundel krachten met andere groepen om nieuwe kansen te ontgrendelen. Het vormen van allianties stelt je in staat toegang te krijgen tot hun middelen en geavanceerde technologieën, waardoor je factie sterker wordt.
 • Domineer het slagveld door cruciale hulpbronnen te veroveren en vast te houden. Beveilig deze strategische locaties om de macht van je factie te vergroten en de voortgang van je rivalen te verstoren.
 • Duik in melkwegstelsels die elke keer dat je speelt veranderen. Verken onbekende gebieden, onthul geheimen en pas je strategieën aan om door de onvoorspelbare kosmische omgevingen te navigeren.
 • Bereid je voor op grootschalige ruimtegevechten met honderden schepen. Aanschouw het spektakel van interstellaire oorlogsvoering, waar jouw leiderschap de vloot leidt naar de overwinning tegen geduchte uitdagingen.

Deluxe Editie


VerzamelaarseditieWeet je niet welke editie je moet kiezen? Hier is een gids om je te helpen beslissen: Homeworld 3 – Nu voorbestellen en kies de editie die je wilt spelen

 

Minimum:


 • OS: Windows 10 / 11 (64 bits)
 • CPU: Intel i5-8600K, AMD Ryzen 5 3600X
 • RAM: 12 GB
 • HDD: 40 GB
 • GPU: NVIDIA GTX 1060, AMD R9 480, Intel ARC A380

Aanbevolen:


 • OS: Windows 10 / 11 (64 bits)
 • CPU: Intel i7-11700K, AMD Ryzen 5 5600X
 • RAM: 16 GB
 • HDD: 40 GB
 • GPU: NVIDIA RTX 2070, AMD RX 5700, Intel ARC A580
Kosten

Met security shields
Overschakelen naar de prijs zonder kortingsbon/kosten
Region Free / Worldwide. Requires Epic Games Launcher App in order to play the game. You need to create a free account here. Read the description on the store page about any language or country restrictions.
EU STEAM CD KEY: Requires an EUROPEAN IP address or you must activate it with a VPN (Virtual Private Network) in order to play Homeworld 3. Might have languages restrictions or language packs. Read the description on the store game page to know if the EU IP is only needed for activation or for playing also (maybe on EU Servers). Most of the stores offer you their help, or show you how to do this with a tutorial to follow.
Steam gift alleen beschikbaar voor Europa. Lees de beschrijving over eventuele regio- of taalbeperkingen aandachtig, alle stappen zijn op de webpagina van de verkoper uitgelegd.
Steam gift. Een Steam gift is een eenmalig transfer dat U krijgt. U activeert en installeert de game op Steam. Het is een niet-terugbetaalbare game dat in uw Steam games collection blijft.
Voor de Steam platform Steam CD Key (Regiovrij / wereldwijd), moet U de code downloaden en registreren met het Steam client, die hier te Downloaden is HERE. Eenmaals U ingelogt bent, klikt U op Game toevoegen (zie linkerhoek onderaan) -> Product activeren op Steam. Typ vervolgens uw CD Key in en het game zal geactiveerd en toegevoegd worden in uw Steam account game library.
Deluxe Edition
Fleet Edition
Standard Edition

Prijsgeschiedenis van Homeworld 3

Onze PC game prijstracker stelt je in staat om moeiteloos aanbiedingen te vergelijken van officiële winkels en CD sleutel webshops. Houd de verkoop trends van Homeworld 3 op PC in de gaten en krijg een melding wanneer het spel de gewenste prijs bereikt. Mis nooit meer de beste deal of Homeworld 3 uitverkoop.

Chronologie

Historisch Laagste Prijzen

Keyshops
Officiële winkels
Logo Cdkeynl.nl VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (20)

18 comments 4 1 1 0 2 0 8 2


aapje58 says on 27 maart 2023 om 00:56:27

Homeworld 1 en 2 werden kort na elkaar uitgebracht in 1999 en 2003. In 2016 besloot de ontwikkelaar terug te keren naar de serie met de prequel Homeworld: Deserts of Kharak, wat een succes was, wat leidde tot dit vervolg.

Het is zoals de rest van de serie een real-time strategiespel dat zich afspeelt in de ruimte. Je kunt schepen achter je vijanden aansturen en jezelf beschermen tegen vijandelijke raketten door je te verschuilen achter ruimtepuin. Je kunt ook tunnels in ronddrijvende ruimteschepen gebruiken om jezelf te verbergen voor vijandelijke radar. Het terrein lijkt complexer en geavanceerder te zijn geworden. Je kunt ook vijandelijke schepen veroveren om als de jouwe te gebruiken.

Na Homeworld 2 betrad de melkweg wat het “tijdperk van S’jet” werd genoemd, toen de clan van Karan het pas geopende hyperspace-poortnetwerk gebruikte om een tijdperk van welvaart in te luiden. Cycli van overvloed en oorlog zijn gekomen en gegaan. Nu is het Hyperspace Gate Network catastrofaal aan het falen en Karan, die is overgegaan in mythe en religieuze afgoderij, is de sleutel tot het mysterie dat de toekomst van een sterrenstelsel bedreigt.

Not rated
 • ‹‹
 • 1
 • ››

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Geluk aan uw zijde? Win een PS5, Xbox Series X of €500 Amazon cadeaubonnen