1
Lists & Alerts

Users rating Not yet rated

0 5 0

Koop Aliens Fireteam Elite PS4 Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is een Aliens Fireteam Elite spelcode?

Het is een digitale sleutel waarmee je Aliens Fireteam Elite rechtstreeks naar PlayStation 4 kunt downloaden vanaf het PlayStation Network (PSN).

Hoe vind ik de beste prijzen voor Aliens Fireteam Elite op PlayStation 4 ?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van Aliens Fireteam Elite op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes in vertrouwde winkels te vinden.


Release date
24 augustus 2021
Official website
Developer
Cold Iron Studios
Publisher
Cold Iron Studios
Platforms
PEGI
18
Tags
Horror Aliens Third Person Shooter Sci-fi
Activation
  

OVER DIT SPEL


Aliens Fireteam Elite is een survival co-op shooter game gebaseerd op de alien franchise ontwikkeld door Cold Iron Studios, het speelt zich 23 jaar na de gebeurtenissen van de originele Alien trilogie films af, jij bent een koloniale marinier gestationeerd aan boord van de UAS Endeavor, je team heeft een noodsignaal ontvangen naar een afgelegen buitenkolonie planeet genaamd LV895, maar na een eerste onderzoek op de planeet realiseer je je dat de onderzoeksfaciliteiten worden gebruikt om te experimenteren met Xenomorphs en dat genoemde Xenomorphs nu ontsnapt is en de faciliteiten heeft overgenomen. Het is aan jou en je team om te voorkomen dat deze nieuwe Xenomorphs zich voortplanten en de hele planeet overnemen.

   
 • Terwijl de Alien franchise meer bekend staat om zijn survival horror aspecten richt Aliens Fireteam Elite zich meer op een left 4 dead stijl van gameplay, een coöperatieve shooter waarin je golven en golven Xenomorphs overleeft. Het basisspel komt met 4 campagnes, elke campagne bestaat uit 3 hoofdstukken/levels die elk 20-30 minuten duren.
 • De verschillende experimenten die Weyland Yutani aan de Xenomorphs heeft onderworpen hebben hun DNA drastisch veranderd, waardoor ze sneller evolueren, er zijn in totaal 20 vijandelijke types waaronder 11 verschillende Xenomorphs, van face-huggers tot Praetorians.
 • Als marinier kun je met je team van 3 man kiezen uit 5 verschillende klassen: Gunner, Technician, Doc, Demolisher en Recon. Elke klasse heeft zijn eigen speciale vaardigheden en passieve karaktereigenschappen. Er zijn ook meer dan 30 wapens die je kunt uitrusten voordat je begint of die je kunt vinden tijdens de campagne met meer dan 70 mods die je eraan kunt bevestigen.
 • Als je je dapper genoeg voelt kun je elke campagne beginnen met uitgeruste uitdagingskaarten die je extra doelstellingen bieden deze kunnen drastisch veranderen hoe je elk hoofdstuk speelt. Het voltooien van deze uitdagingen zal je belonen met meer XP.

Deluxe Editie


Deze editie van Aliens Fireteam Elite bevat het basisspel, de preorderbonus als je het spel voor de release hebt gekocht, de Season Pass die 4 nog naamloze DLC’s bevat, en nog wat cosmetische in-game items zoals emotes en gun skins.

 • Basisspel
 • Pre-order Bonus – bevat 1 emotes, 4 wapens Decal, en een hoofd accessoire.
 • Endeavor Pass – 4 seizoenen van nog naamloze DLC’s.
 • 10 pantser skins, 2 per klasse.
 • Klassieke Ballistische en Koptelefoonhelmen – Cosmetica voor in het spel.
 • Vintage Sulaco Caps – cosmetica voor in het spel.
 • 4 wapen kleuren, en waarschuwings strepen Decal.
 • Kijk in mijn ogen en slordige saluut emote.
 • een willekeurig pakje uitdagingskaarten.

Speciale Editie


Deze editie van Aliens Fireteam Elite bevat het basisspel op een fysieke disc en de Endeavor Season Pass die 4 aankomende DLC’s bevat.


Your game
The store
The payment
Winkel
Platform
Editie
Prijs (zonder kosten)
Kosten
AKS SCORE
7.7

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 15 aanbiedingen van 35,26€ tot 70,29€.

Aziatische Versie Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Europese Version Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Japanse Versie Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Amerikaanse versie Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Playstation DownloadCode. Activeer de download code op het Playstation Network. Is een internetverbinding vereist.
Deluxe Edition
Special Edition
Standard Edition

Wees de eerste om een commentaar achter te laten

You must be logged in to post a comment.

Newsletter