50
Lists & Alerts

Users rating 4.84/5
(474 votes)


4.84 5 474

Koop Amnesia Rebirth CD Key Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is de Amnesia Rebirth CD Key?

Het is een digitale sleutel waarmee je Amnesia Rebirth rechtstreeks naar de pc kunt downloaden vanaf de officiële platforms.

Hoe vind ik de beste prijzen voor Amnesia Rebirth?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van Amnesia Rebirth op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes te vinden voor vertrouwde winkels.


Release date
20 oktober 2020
Official website
Developer
Frictional Games
Publisher
Frictional Games
Platforms
PC / PS4
PEGI
12
Tags
Avontuur Indie puzzel Horror First-person survival, horror ... Duister
Activation
  

OVER DIT SPEL


Speel als Tasi Trianon die wakker wordt in de Algerijnse woestijn en zich niets herinnert van wat er de afgelopen dagen met haar is gebeurd.

 • Je moet je weg vinden door de desolate omgeving en vechten tegen de verschrikkingen die je dreigen te verslinden.
 • Verken de verschillende omgevingen en los de vele puzzels op en ontdek wat er met je is gebeurd.
 • Beheer je magere middelen om je fysiek en mentaal stabiel te houden.

Minimum:


 • OS: Windows 7 / 8 / 10 (64 bits)
 • CPU: Intel Core i3, AMD FX 2.4Ghz
 • RAM: 4 GB
 • HDD: 50 GB
 • GPU: NVIDIA GTX 460, AMD Radeon HD 5750, Intel HD 630

Your game
The store
The payment
Winkel
Platform
Editie
Prijs (zonder kosten)
Kosten
AKS SCORE
7.6

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 23 aanbiedingen van 3,47€ tot 26,83€.

Dit is een CD Key voor Gog.com. Je moet op Gog.com jezelf registeren om het spel te activeren en te downloaden. Op deze webpagina van Gog.com kan jij je CD Key activeren.
EU STEAM CD KEY: Requires an EUROPEAN IP address or you must activate it with a VPN (Virtual Private Network) in order to play Amnesia Rebirth. Might have languages restrictions or language packs. Read the description on the store game page to know if the EU IP is only needed for activation or for playing also (maybe on EU Servers). Most of the stores offer you their help, or show you how to do this with a tutorial to follow.
Steam gift alleen beschikbaar voor Europa. Lees de beschrijving over eventuele regio- of taalbeperkingen aandachtig, alle stappen zijn op de webpagina van de verkoper uitgelegd.
Steam gift. Een Steam gift is een eenmalig transfer dat U krijgt. U activeert en installeert de game op Steam. Het is een niet-terugbetaalbare game dat in uw Steam games collection blijft.
Voor de Steam platform Steam CD Key (Regiovrij / wereldwijd), moet U de code downloaden en registreren met het Steam client, die hier te Downloaden is HERE. Eenmaals U ingelogt bent, klikt U op Game toevoegen (zie linkerhoek onderaan) -> Product activeren op Steam. Typ vervolgens uw CD Key in en het game zal geactiveerd en toegevoegd worden in uw Steam account game library.
Standard Edition

1 comment


Tim says on 5 oktober 2020 om 19:23:26

Dit is het vervolg op Amnesia: The Dark Descent en dat is een horror game met goede recensies. Over dit spel valt nog weinig te zeggen. Ik snap niet dat mensen spellen kopen voordat ze uitgebracht zijn.

Rating: 5/5
 • ‹‹
 • 1
 • ››

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

Newsletter