0
Lists & Alerts

Users rating Not yet rated

0 5 0

Koop Aragami 2 PS4 Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is een Aragami 2 spelcode?

Het is een digitale sleutel waarmee je Aragami 2 rechtstreeks naar PlayStation 4 kunt downloaden vanaf het PlayStation Network (PSN).

Hoe vind ik de beste prijzen voor Aragami 2 op PlayStation 4 ?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van Aragami 2 op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes in vertrouwde winkels te vinden.


Release date
17 september 2021
Official website
Developer
Lince Works
Publisher
Lince Works
Platforms
PEGI
18
Tags
Actie Avontuur
Activation
  

OVER DIT SPEL


Aragami 2 is een third-person stealth co-op action game ontwikkeld door Lince Works, je bent een Aragami je soort zijn elite krijgers begaafd en vervloekt met schaduw essentie, een mystieke vermogen dat verleent u de mogelijkheid om te controleren en te manipuleren schaduwen, deze bevoegdheden worden gebruikt om infiltratie missies en moorden te doen. Het is 100 jaar geleden sinds de gebeurtenissen in de eerste game, en toch wordt de Rashomon vallei nog steeds regelmatig binnengevallen door buitenlandse legers, bevrijd de vallei en bescherm je geknechte volk opnieuw.

 
  • Speel de volledige campagne in single-player modus of vorm een liga van huurmoordenaars in drie-persoons online co-op modus.
  • Gebruik je schaduwkrachten om snelle stealth-acties uit te voeren, zoals schaduwsprongen maken om dekking te zoeken, onzichtbaar worden, stealth kills uitvoeren, niet-dodelijke takedowns, en nog veel meer.
  • In tegenstelling tot het eerste spel heb je nu de optie om direct tegen vijanden te vechten door het gevecht aan te gaan. Gebruik dit verstandig, want dit zal geen duel worden, zodra je wordt gespot zullen vijanden naar je positie zwermen en ze zullen niet aarzelen om je in één keer te bespringen.
  • Bouw je eigen schaduwmoordenaars: koop nieuwe wapens en pantsers in je dorp. Level-up met behulp van drie vaardigheidsbomen: de sluipgeest-, de schaduwgeest- en de strijdgerichte demon. Deze paden accentueren verschillende aspecten van Aragami’s vechtstijl. Je kunt helemaal in één boom gaan of kiezen welke vaardigheden en passieve vaardigheden het beste bij jouw speelstijl passen.

Your game
The store
The payment
Winkel
Platform
Editie
Prijs (zonder kosten)
Kosten
AKS SCORE
6.5

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 9 aanbiedingen van 28,41€ tot 41,46€.

Aziatische Versie Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Europese Version Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Amerikaanse versie Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Spel Code Playstation Europa. Geef de code in op het Playstation Network. Een internetverbinding is vereist.
Playstation DownloadCode. Activeer de download code op het Playstation Network. Is een internetverbinding vereist.
Standard Edition

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

Newsletter