0
Lists & Alerts

Users rating Not yet rated

0 5 0

Koop Armed Emeth Xbox One Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is een Armed Emeth spelcode?

Het is een digitale sleutel waarmee je Armed Emeth rechtstreeks naar Xbox One kunt downloaden vanaf het Xbox Live.

Hoe vind ik de beste prijzen voor Armed Emeth op Xbox One ?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van Armed Emeth op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes in vertrouwde winkels te vinden.


Release date
6 augustus 2021
Official website
Developer
Hit-Point
Publisher
KEMCO
Platforms
PEGI
12
Tags
RPG

OVER DIT SPEL


Armed Emeth is een turn-based retro JRPG ontwikkeld door de Japanse ontwikkelaars Hit-Point Co. Oorspronkelijk uitgebracht op mobiel. Het is een los vervolg op Hit-Point’s vorige titel Rusted Emeth beide spellen zijn geïnspireerd door de stijl van de werkelijke retro JRPG’s zoals final fantasy, Chrono Trigger, Suikoden, enz. Vele jaren geleden regeerde het Dernier keizerrijk over deze landen, de grenzen liepen van de ene rand van het continent naar de andere, ze regeerden met ijzeren vuist met wapens zoals golems geanimeerd door onbekende energie genaamd Edea, nu is het keizerrijk verdwenen alles wat er over is zijn losjes verbonden steden die op hun eigen overleven. Je speelt als een jongen genaamd Valles en ontmoet een van deze golems, een sentient genaamd Lock. Als je met hem samenwerkt hoop je het te maken in de wereld door bounties te pakken.

   
  • Armed Emeth maakt gebruik van een soortgelijk systeem als Final Fantasy X genaamd Conditional Turn-based systeem, zij het een meer vereenvoudigde en gestroomlijnde versie. Combat werkt niet in rondes sneller personages zullen gemiddeld meer beurten hebben, en afhankelijk van het type actie dat wordt gebruikt of het een snelle of langzame is.
  • Het verhaal van het spel verloopt via het bounty-systeem, dus het is altijd een goed idee om bij elke commune die je bezoekt alle bounty’s op te rapen die je kunt krijgen.
  • Hoewel het spel niet de klassieke fantasy abilities of magie systeem heeft, heeft het spel een even ingewikkeld munitie systeem, voertuigen types, wapen types, etc.

Voor deze game is mogelijk een abonnement op Xbox Live Microsoft vereist.

Vergelijk onze verschillende abonnementsprijzen door onze Xbox Live-abonnement catalogus te bezoeken.

Gewapende Emeth Ervaring x3


De ervaringspunten die je krijgt bij ontmoetingen worden verdrievoudigd, je kunt het heen en weer veranderen in het menu.

Gewapende Emeth Geen Ontmoetingen


Je krijgt de optie om willekeurige ontmoetingen uit te schakelen, je kunt het in het menu heen en weer veranderen.


Your game
The store
The payment
Winkel
Platform
Editie
Prijs (zonder kosten)
Kosten
AKS SCORE

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 6 aanbiedingen van 12,69€ tot 15,43€.

UK XBOX ONE GAME CODE : Xbox Live Game Code for UNITED KINGDOM ONLY. Use the Digital Code received by mail in your Xbox One account to download Armed Emeth Xbox One from the Xbox Live. Internet connection is required. Please read the store description about any language or region restrictions.
Xbox Digital Spel Code Europa. Je kan de code direct vanaf je Xbox ingeven en vanaf Xbox Live downloaden.
Je kunt je digitale titels van Xbox Play Anywhere nu zowel op Xbox One als op je pc met Windows 10 spelen.
Standard Edition

Wees de eerste om een commentaar achter te laten

You must be logged in to post a comment.

Newsletter