Koop Assassin’s Creed Valhalla Dawn of Ragnarök PS5 Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is een Assassin’s Creed Valhalla Dawn of Ragnarök spelcode?

Het is een digitale sleutel waarmee je Assassin’s Creed Valhalla Dawn of Ragnarök rechtstreeks naar PlayStation 5 kunt downloaden vanaf het PlayStation Network (PSN).

Hoe vind ik de beste prijzen voor Assassin’s Creed Valhalla Dawn of Ragnarök op PlayStation 5 ?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van Assassin’s Creed Valhalla Dawn of Ragnarök op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes in vertrouwde winkels te vinden.


Release date
10 maart 2022
Official website
Developer
Ubisoft
Publisher
Ubisoft
Platforms
PEGI
18
Tags
Actie Avontuur

OVER DIT SPEL


Assassins Creed Valhalla Dawn of Ragnarök is de derde grote DLC-uitbreiding voor Assassins Creed Valhalla. Hierin omarmt Eivor zijn lot en wordt hij zelf Odin uit mythen en legenden, de Noorse god van strijd en wijsheid. Laat je nieuwe goddelijke krachten de vrije loop en ga op een wanhopige zoektocht om indringers uit het land van vorst en vlammen die de Negen Rijken bedreigen tegen te houden en je zoon Baldr te redden, die gevangen is genomen door de onsterfelijke vuurreus Surtr. Een oorlog begint. Een wereld eindigt. Dit is de dageraad van Ragnarök.

 
  • Gebruik ongelofelijke, buitenaardse krachten die je nog nooit eerder in de Assassins Creed-serie hebt gezien: absorbeer nieuwe vaardigheden van vijanden die je hebt verslagen, verander in een raaf en pleeg bovennatuurlijke moorden, verander je huid in magma, voeg ijs toe aan je wapen, laat dode vijanden herrijzen om aan jouw kant te vechten, en nog veel meer.
  • Betreed het prachtige dwergenrijk Svartalfheim, een prachtige maar vijandige wereld die momenteel wordt bedreigd door een invasie. Verken ondergrondse smederijen, stijgende gouden bergtoppen, dompel jezelf onder in deze uitgestrekte gevaarlijke wereld.
  • Strijd tegen Jotnars ijsreuzen uit Jotunheim, en Muspels vuurreuzen uit Muspelheim. Je zult ook een verscheidenheid aan nieuwe vijandelijke archetypes ontmoeten, in hun bolwerk infiltreren en hun eigen krachten tegen hen gebruiken.
  • Als Odin ontmoet je talloze vijanden op je zoektocht om je zoon Baldr te bevrijden, maar er is meer dan één manier om de indringers te bestrijden. Met slimheid en sluwheid kom je een heel eind: infiltreer in vijandelijk gebied, en gebruik je woorden om nieuwe vrienden te maken door je aan te sluiten bij de dwergen van Svartalfheim.
Kosten

Include security shields
Switch No coupon price/fees

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 15 aanbiedingen van 17,92€ tot 39,99€.

Spel Code Playstation Europa. Geef de code in op het Playstation Network. Een internetverbinding is vereist.
PlayStation 5 Hardware Console. Playstation 5 home video game console hardware developed by Sony Interactive Entertainment and released in 2020. The fifth generation of PlayStation.
DLC
Logo VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (6)

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Feeling Lucky ? Win PS5, Xbox Series X or 500€ Amazon Gift Cards