1
Lists & Alerts

Users rating Not yet rated

0 5 0

Koop Astria Ascending CD Key Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is de Astria Ascending CD Key?

Het is een digitale sleutel waarmee je Astria Ascending rechtstreeks naar de pc kunt downloaden vanaf de officiële platforms.

Hoe vind ik de beste prijzen voor Astria Ascending?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van Astria Ascending op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes te vinden voor vertrouwde winkels.


Release date
30 september 2021
Official website
Developer
Artisan Studio
Publisher
Dear Villagers
Platforms
PEGI
12
Tags
RPG fantasie 2D Japanse RPG Met de hand getekend

OVER DIT SPEL


Astria Ascending is een turn-based JRPG, ontwikkeld door Artisan Studios. Het spel is geïnspireerd door de stijl van old-school JRPG’s zoals de final fantasy-serie. Dompel jezelf onder in de wereld van Orcanon een wereld op de rand van chaos vernietiging, spelen als soldaten van de 333e bedrijf van halfgoden proberen te stoppen van het gebeuren. Hoewel de opzet misschien klinkt als een JRPG-cliché, belooft Astria Ascending een volwassen en emotioneel verhaal vol verraad en opoffering.

 
 • De wereld van Orcanon in Astria Ascending is enorm en uitgebreid. Je kunt vijf verschillende steden bezoeken, elk bevolkt door een uniek ras van wezens die hun eigen plannen en agenda hebben.
 • Ga naar en plunder 20 unieke kerkers die tot de nok toe gevuld zijn met gevaarlijke vijanden om te overwinnen. Speel leuke minigames zoals een side-scrolling shoot ‘em up, een kaartspel in Final Fantasy-thema en omgevingspuzzels.
 • Kom meer dan 200 verschillende soorten vijanden tegen, vecht tegen ze in spannende turn-based gevechten, gebruik speciale vaardigheden zoals het oproepen van legendarische beesten, die je hebt getemd, en het opladen van focus om verwoestende combo-breakvaardigheden te gebruiken.
 • Stel je team van avonturiers samen uit 8 aanpasbare personages van verschillende fantastische rassen met verschillende vaardigheden en attributen. Kies voor hen 20 verschillende klassen met verschillende specialisaties en vaardigheden. Elk van hen is gedoemd vanaf het begin, maar toch zullen ze vechten voor een wereld die ze niet meer zullen meemaken.

Collector Editie


De Collectors Edition van Astria Ascending bevat drie digitale packs Astria Ascending Cosmetic Weapon Set, Astria Ascending The Art Of Astria Ascending, en de Astria Ascending Soundtrack.

 
 • Astria Ascending: The Art Of Astria Ascending – Een downloadbaar pakket met een digitale kaart met alle grote steden in het spel en een 70 pagina’s tellend kunstboek met 2D modellen, promotiekunst en conceptuele kunst.
 • Astria Ascending: Cosmetic Weapon Set – Een set van cosmetische items exclusief voor dit pakket met een totaal van 8 wapens, uitrusting stukken, hoofddeksels.
 • Astria Ascending: Soundtrack – een album met alle muziek die in het spel wordt gebruikt, bevat in totaal 10 nummers.

Minimum:


 • OS: Windows 10 (64 bits)
 • CPU: Intel Core i3-550, AMD FX-770K
 • RAM: 8 GB
 • HDD: 25 GB
 • GPU: NVIDIA GeForce GTX 750
 • DirectX: 11

Aanbevolen:


 • OS: Windows 10 (64 bits)
 • CPU: Intel Core i5-7600K, AMD Ryzen 5 1600X
 • RAM: 16 GB
 • HDD: 25 GB
 • GPU: NVIDIA GeForce GTX 1070Ti, AMD Radeon RX 5700
 • DirectX: 11

Astria Ascending Cosmetic Weapon Set


Een set cosmetische items exclusief voor dit pakket, met in totaal 8 wapens, uitrustingsstukken, hoofddeksels.

Astria Ascending De kunst van Astria Ascending


Een downloadbaar pakket met een digitale kaart met alle grote steden in het spel en een 70 pagina’s tellend kunstboek met 2D-modellen, promotiekunst en conceptuele kunst.


Your game
The store
The payment
Winkel
Platform
Editie
Prijs (zonder kosten)
Kosten
AKS SCORE
6.0

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 27 aanbiedingen van 27,14€ tot 39,99€.

Region Free / Worldwide. Requires Epic Games Launcher App in order to play the game. You need to create a free account here. Read the description on the store page about any language or country restrictions.
Dit is een CD Key voor Gog.com. Je moet op Gog.com jezelf registeren om het spel te activeren en te downloaden. Op deze webpagina van Gog.com kan jij je CD Key activeren.
Steam gift alleen beschikbaar voor Europa. Lees de beschrijving over eventuele regio- of taalbeperkingen aandachtig, alle stappen zijn op de webpagina van de verkoper uitgelegd.
Steam gift. Een Steam gift is een eenmalig transfer dat U krijgt. U activeert en installeert de game op Steam. Het is een niet-terugbetaalbare game dat in uw Steam games collection blijft.
Voor de Steam platform Steam CD Key (Regiovrij / wereldwijd), moet U de code downloaden en registreren met het Steam client, die hier te Downloaden is HERE. Eenmaals U ingelogt bent, klikt U op Game toevoegen (zie linkerhoek onderaan) -> Product activeren op Steam. Typ vervolgens uw CD Key in en het game zal geactiveerd en toegevoegd worden in uw Steam account game library.
Je kunt je digitale titels van Xbox Play Anywhere nu zowel op Xbox One als op je pc met Windows 10 spelen.
Collector Edition
Standard Edition

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

Newsletter