Koop Babylon’s Fall CD Key Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is de Babylon’s Fall CD Key?

Het is een digitale sleutel waarmee je Babylon’s Fall rechtstreeks naar de pc kunt downloaden vanaf de officiële platforms.

Hoe vind ik de beste prijzen voor Babylon’s Fall?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van Babylon’s Fall op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes te vinden voor vertrouwde winkels.


Release date
3 maart 2022
Official website
Developer
PlatinumGames
Publisher
SquareEnix
Activation
Platforms
PC / PS5 / PS4
PEGI
18
Tags
Actie RPG

OVER DIT SPEL


Babylon’s Fall is een actie-avontuur RPG ontwikkeld door PlatinumGames Inc. bekend van hun werk met de Bayonetta Series, Metal Gear Rising Revengance, Nier: Automata, en nog veel meer. Word een van de Sentinels krijgers slaven aangedreven door de mysterieuze Gideon Coffin chirurgisch geënt op je rug houden u in leven, ook een symbool van uw onsterfelijke loyaliteit en dienstbaarheid aan de Domitinian rijk. Je doel is om de toren van Babylon te beklimmen, de fabelachtige schatten te ontdekken en de confrontatie aan te gaan met de verschrikkingen die in de toren wachten.

 
 • Als schildwacht heb je de beschikking over een arsenaal van vier wapens, twee die je in handen hebt, de andere twee worden gehanteerd door onstoffelijke touwen die uit je Gideonskist komen. Experimenteer met verschillende combinaties van wapens en bepantsering, en vind de opstelling die voor jou het beste werkt! De strategische mogelijkheden zijn eindeloos.
 • Babylon’s Fall bevat unieke en originele visuele beelden die doen denken aan levende middeleeuwse olieverfschilderijen, het zogenaamde “Penseelwerkfilter”.
 • De ster van de show is Babylon’s Fall’s online multiplayer voor 4 spelers. Groepeer in het Sentinel HQ en selecteer verschillende missies om aan te pakken. Het spel zal na de lancering voortdurend worden ondersteund door regelmatige DLC-updates plus gratis updates zonder extra kosten.

Deluxe Editie


     

Weet je niet welke editie je moet kiezen? Hier is een gids om u te helpen beslissen: Babylon’s Fall: Welke editie moet ik kiezen?

 

Minimum:


 • OS: Windows 10 (64 bits)
 • CPU: Intel Core i5-7600K / Core i5-10400F, AMD Ryzen 3 PRO 3200G / Ryzen 5 3500
 • RAM: 8 GB
 • HDD: 20 GB
 • GPU: NVIDIA Geforce GTX1650 / Geforce GTX1060, AMD Radeon RX580
 • DirectX: 11

Aanbevolen:


 • OS: Windows 10 (64 bits)
 • CPU: Intel Core i7-11700
 • RAM: 16 GB
 • HDD: 20 GB
 • GPU: NVIDIA Geforce RTX 3060
 • DirectX: 11
Kosten

Include security shields
Switch No coupon price/fees

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 20 aanbiedingen van 43,99€ tot 124,45€.

EU STEAM CD KEY: Requires an EUROPEAN IP address or you must activate it with a VPN (Virtual Private Network) in order to play Babylon’s Fall. Might have languages restrictions or language packs. Read the description on the store game page to know if the EU IP is only needed for activation or for playing also (maybe on EU Servers). Most of the stores offer you their help, or show you how to do this with a tutorial to follow.
Steam gift. Een Steam gift is een eenmalig transfer dat U krijgt. U activeert en installeert de game op Steam. Het is een niet-terugbetaalbare game dat in uw Steam games collection blijft.
Voor de Steam platform Steam CD Key (Regiovrij / wereldwijd), moet U de code downloaden en registreren met het Steam client, die hier te Downloaden is HERE. Eenmaals U ingelogt bent, klikt U op Game toevoegen (zie linkerhoek onderaan) -> Product activeren op Steam. Typ vervolgens uw CD Key in en het game zal geactiveerd en toegevoegd worden in uw Steam account game library.
Deluxe Edition
Standard Edition
Logo VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (6)

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Feeling Lucky ? Win PS5, Xbox Series X or 500€ Amazon Gift Cards