Koop Babylon’s Fall PS5 Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is een Babylon’s Fall spelcode?

Het is een digitale sleutel waarmee je Babylon’s Fall rechtstreeks naar PlayStation 5 kunt downloaden vanaf het PlayStation Network (PSN).

Hoe vind ik de beste prijzen voor Babylon’s Fall op PlayStation 5 ?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van Babylon’s Fall op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes in vertrouwde winkels te vinden.


Release date
3 maart 2022
Official website
Developer
PlatinumGames
Publisher
SquareEnix
Platforms
PC / PS5 / PS4
PEGI
18
Tags
Actie RPG

OVER DIT SPEL


Babylon’s Fall is een actie-avontuur RPG ontwikkeld door PlatinumGames Inc. bekend van hun werk met de Bayonetta Series, Metal Gear Rising Revengance, Nier: Automata, en nog veel meer. Word een van de Sentinels krijgers slaven aangedreven door de mysterieuze Gideon Coffin chirurgisch geënt op je rug houden u in leven, ook een symbool van uw onsterfelijke loyaliteit en dienstbaarheid aan de Domitinian rijk. Je doel is om de toren van Babylon te beklimmen, de fabelachtige schatten te ontdekken en de confrontatie aan te gaan met de verschrikkingen die in de toren wachten.

 
  • Als schildwacht heb je de beschikking over een arsenaal van vier wapens, twee die je in handen hebt, de andere twee worden gehanteerd door onstoffelijke touwen die uit je Gideonskist komen. Experimenteer met verschillende combinaties van wapens en bepantsering, en vind de opstelling die voor jou het beste werkt! De strategische mogelijkheden zijn eindeloos.
  • Babylon’s Fall bevat unieke en originele visuele beelden die doen denken aan levende middeleeuwse olieverfschilderijen, het zogenaamde “Penseelwerkfilter”.
  • De ster van de show is Babylon’s Fall’s online multiplayer voor 4 spelers. Groepeer in het Sentinel HQ en selecteer verschillende missies om aan te pakken. Het spel zal na de lancering voortdurend worden ondersteund door regelmatige DLC-updates plus gratis updates zonder extra kosten.

Deluxe Editie


     

Weet je niet welke editie je moet kiezen? Hier is een gids om u te helpen beslissen: Babylon’s Fall: Welke editie moet ik kiezen?

 
Kosten

Include security shields
Switch No coupon price/fees

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 11 aanbiedingen van 69,99€ tot 111,91€.

Spel Code Playstation Europa. Geef de code in op het Playstation Network. Een internetverbinding is vereist.
PlayStation 5 Hardware Console. Playstation 5 home video game console hardware developed by Sony Interactive Entertainment and released in 2020. The fifth generation of PlayStation.
Deluxe Edition
Standard Edition
Logo VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (6)

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Feeling Lucky ? Win PS5, Xbox Series X or 500€ Amazon Gift Cards