0
Lists & Alerts

Users rating Not yet rated

0 5 0

Koop Back 4 Blood PS5 Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is een Back 4 Blood spelcode?

Het is een digitale sleutel waarmee je Back 4 Blood rechtstreeks naar PlayStation 5 kunt downloaden vanaf het PlayStation Network (PSN).

Hoe vind ik de beste prijzen voor Back 4 Blood op PlayStation 5 ?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van Back 4 Blood op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes in vertrouwde winkels te vinden.


Release date
12 oktober 2021
Official website
Developer
Turtle Rock Studios
Publisher
Warner Bros. Interactive Entertainment
Platforms
PEGI
12
Tags
Actie Avontuur Zombies FPS Shooter
Activation
  

OVER DIT SPEL


De makers van de veelgeprezen multiplayer Left 4 Dead franchise zijn terug met een andere shooter die je zeker op de proef zal stellen.

  • Jij en drie andere vrienden zijn erop uit om het op te nemen tegen de Ridden, ooit menselijke gastheren van een parasiet die hen in angstaanjagende wezens veranderde.
  • Speel in de 4-spelers co-op-campagne van het spel en neem het op tegen missies in teamverband. Werk samen om steeds uitdagender missies te overleven.
  • Als PvP jouw ding is, is dit perfect voor jou! Speel met of tegen vrienden in Competitive Multiplayer. Kies je rol als Cleaner of speel als Ridden.
  • Er ontstaan telkens andere ervaringen dankzij het nieuwe “roguelike” kaartsysteem van het spel. Bestuur aangepaste decks, rol verschillende builds en neem het op tegen zwaardere gevechten.

Deluxe Edition


Ultimate EditionYour game
The store
The payment
Winkel
Platform
Editie
Prijs (zonder kosten)
Kosten
AKS SCORE
8.0

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 25 aanbiedingen van 42,61€ tot 118,46€.

Playstation account. Je zal een Playstation account krijgen om het spel te downloaden. Wanneer de download is afgewerkt, kan je met uw eigen account spelen. Lees de instructies van de verkoper. Een internetverbinding is vereist.
Aziatische Versie Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Europese Version Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Amerikaanse versie Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Spel Code Playstation Europa. Geef de code in op het Playstation Network. Een internetverbinding is vereist.
Playstation DownloadCode. Activeer de download code op het Playstation Network. Is een internetverbinding vereist.
Beta Key
Deluxe Edition
Standard Edition
Ultimate Edition

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

Newsletter