Koop Banishers Ghosts of New Eden PS5 Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is een Banishers Ghosts of New Eden spelcode?

Het is een digitale sleutel waarmee je Banishers Ghosts of New Eden rechtstreeks naar PlayStation 5 kunt downloaden vanaf het PlayStation Network (PSN).

WAT IS DE BESTE PRIJS VOOR Banishers Ghosts of New Eden PS5?

Koop Banishers Ghosts of New Eden op de PS5 voor 52,20€ met een Cdkeynl-coupon die je hebt gevonden op Kinguin bij 7 vertrouwde verkopers die 7 aanbiedingen presenteren. Vergelijk de beste prijzen van officiële en cd key-winkels. Vind de beste aanbiedingen, deals en kortingen.


Release datum
13 februari 2024
Officiële website
Ontwikkelaar
DONTNOD Entertainment
Uitgever
Focus Entertainment
Activatie
Platformen
PEGI
16
Tags
Actie Avontuur RPG Singleplayer

OVER DIT SPEL


Banishers: Ghosts of New Eden is een actie-avontuur RPG ontwikkeld door DON’T NOD. Speel als twee geestenjagers, Antea Duarte en Red Mac Raith, terwijl ze de levenden beschermen tegen de dreiging van rondwarende geesten en verschijningen. Maar na een rampzalige laatste missie raakt Antea dodelijk gewond en wordt ze zelf een van de geesten die ze al zo lang hebben opgejaagd. Dompel jezelf onder in het verhaal van twee noodlottige geliefden terwijl ze de levens van de gemeenschap van New Eden betreden en mysteries oplossen in een mystieke wereld vol bovennatuurlijke wezens en oude geheimen.

 
  • Speel zowel als Antea als Red, gebruik je verstand of combineer Antea’s spirituele krachten met het arsenaal van Red om de zielen te verslaan en te verdrijven die de levenden kwellen.
  • Ervaar uitdagende beslissingen die een dramatische invloed hebben op je persoonlijke verhaal en het leven van de inwoners van New Eden, of ze nu levend zijn of ronddwalende zielen.
  • Terwijl je het spel speelt, kun je nieuwe uitrusting en vaardigheden ontgrendelen en zo de volledige kracht van de Banishers ontketenen.

Reviews


Verder ziet de game er gelikt en gedetailleerd uit en qua content heeft het genoeg te bieden. Reken op zo’n 40 uur aan gameplay als je alles in de game wilt ontdekken. Kleine probleempjes zoals een schommelende framerate en wat weinig variatie in vijanden zijn jammer, maar het eindresultaat mag er zeker zijn. Het avontuur van Antea Duarte en Red mac Raith is zonder enige twijfel een aanrader voor liefhebbers van action-RPG’s.

playsense.nl

 

Banishers: Ghosts of New Eden is niet perfect, maar absoluut een intrigerende actie RPG met een moreel dilemma dat je wil ervaren.

nl.ign.com

Kosten

Met security shields
Overschakelen naar de prijs zonder kortingsbon/kosten
Box Edition (DVD-CD-ROM). Dat is geen downloadbaar product. Lees de internetpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Spel Code Playstation Europa. Geef de code in op het Playstation Network. Een internetverbinding is vereist.
PlayStation 5 Hardware Console. Playstation 5 home video game console hardware developed by Sony Interactive Entertainment and released in 2020. The fifth generation of PlayStation.
Standard Edition

Prijsgeschiedenis van Banishers Ghosts of New Eden

Onze Playstation game prijstracker stelt je in staat om moeiteloos aanbiedingen te vergelijken van officiële winkels en CD sleutel webshops. Houd de verkoop trends van Banishers Ghosts of New Eden op Playstation in de gaten en krijg een melding wanneer het spel de gewenste prijs bereikt. Mis nooit meer de beste deal of Banishers Ghosts of New Eden uitverkoop.

Chronologie

Historisch Laagste Prijzen

Keyshops
Officiële winkels
Logo Cdkeynl.nl VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (20)

9 comments 0 0 1 1 1 0 5 1


Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Geluk aan uw zijde? Win een PS5, Xbox Series X of €500 Amazon cadeaubonnen