1
Lists & Alerts

Users rating 5/5
(1 vote)


5 5 1

Kopen Battlefield 4 PS4 Code Compare Prices

Wat is een Battlefield 4 spelcode?

Het is een digitale sleutel waarmee je Battlefield 4 rechtstreeks naar PlayStation 4 kunt downloaden vanaf het PlayStation Network (PSN).

Hoe vind ik de beste prijzen voor Battlefield 4 op PlayStation 4 ?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van Battlefield 4 op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes in vertrouwde winkels te vinden.


Release date
29 november 2013
Official website
--
Developer
--
Publisher
EA Swiss Sarl
Platforms
PEGI
18
Tags
Actie Shooter
Activation
  

OVER DIT SPEL


Battlefield 4 is het achtste spel van de Battlefield-franchise, ontwikkeld door DICE. Het spel bevat een korte singleplayer-campagne die het verhaal vertelt over de missie van je squads om Amerikaanse VIP’s in Shanghai te evacueren en je daaropvolgende problemen om weer thuis te komen. Geniet van de massale multiplayer-ervaring met speltypen als Conquest, Obliteration, Domination, Rush, enz. Aangedreven door de Frostbite 3-engine kun je terrein/bedekking vernietigen waar de vijand zich in verschuilt, en met 64 andere spelers spelen in de multiplayermodi van de game.

   
 • De slagvelden van Battlefield 4 zijn voortdurend veranderlijk en dynamisch. We noemen deze functie Levolution: dit kunnen kleine veranderingen zijn, zoals het vernietigen of creëren van dekking, of grote spelveranderende gebeurtenissen, zoals het onder water zetten van een hele straat en het veroorzaken van scheepswrakken.
 • Battlefield 4 bevat meer dan 50 verschillende voertuigen voor oorlogsvoering op het land, op zee en in de lucht, die allemaal zijn afgestemd en uitgebalanceerd voor de best mogelijke multiplayer-ervaring voor nieuwe en meer ervaren spelers.
 • De single-player campagne van de game combineert het krachtige karaktergedreven verhaal van de campagne met de sterkste gameplayfuncties van de multiplayer, waardoor een synthese van ideeën ontstaat en een leuke en korte ervaring.

Recensies


Alles bij elkaar genomen lijkt ons de keuze makkelijk. Wacht je nog even met de aanschaf van een next-gen console, dan adviseren wij met klem om ook nog even te wachten met het kopen van Battlefield 4. Deze shooter dien je in next-gen te ervaren. De grotere hoeveelheid online spelers en de daarbij toegenomen chaos, de opgekrikte visuals en verbeterde framerate: het zijn allemaal even belangrijke veranderingen. Om van te likkebaarden, de versie op de PlayStation 4.

xgn.nl

Bundel Editie


Deze editie bevat twee Battlefield-games in één bundel, Battlefield 4 en Battlefield Hardline.

Eerste Dag Editie


Deze editie bevat het basisspel plus de china rising Expansion DLC.

Premium Editie


Deze editie bevat alle beschikbare DLC’s voor Battlefield 4 en het basisspel.

 • Basis Spel
 • Alle 5 uitbreidingspakketten – China rising, Second Assault, Naval Strike, Dragons Teeth, en Final Stand.
 • Exclusieve cosmetische opties
 • Prioriteit in server wachtrij
 • 12 Bonus Battlepacks

Battlefield 4 China Rising


Vecht op het Chinese vasteland in Battlefield 4 China Rising, deze uitbreiding brengt een overvloed aan nieuwe kaarten, wapens, gadgets en voertuigen voor de multiplayer-modus. Battlefield 4 Premium-leden ontvangen de uitbreiding twee weken eerder dan iedereen.

 • 4, 64 speler maps gebaseerd op regio’s van het vasteland van China Zijderoute, Atai Range, Guilin Peaks, en Dragon Pass.
 • 5 nieuwe wapens om mee naar het slagveld te nemen, een nieuw type vliegtuig, de Bombers, ontworpen om hoogwaardige gronddoelen te vernietigen, 2 nieuwe onbemande vliegende verkenningsdrones voor de ondersteunings- en verkenningsklasse, en de nieuwe crossmotor om snel over slagvelden te scheuren.

Battlefield 4 Tweede aanval


Second Assault bevat 4 nieuw ontworpen en opnieuw vormgegeven maps uit Battlefield 3, 5 nieuwe wapens en 2 nieuwe voertuigen voor de multiplayer-modus. Battlefield 4 Premium-leden ontvangen de uitbreiding twee weken eerder dan iedereen.

 • De 4 herontworpen maps zijn Caspian Border, Gulf of Oman, Operation Firestorm en Operation Metro. Deze maps bevatten nog meer Levolution events dan hun eerste iteratie.
 • De 5 nieuwe wapens zijn de F200, As Val, M60E4, DAO-12, en de GOL Magnum. De twee nieuwe voertuigen zijn de Desert Patrol Vehicle een snel bewegend voertuig met een granaatwerper als primair gemonteerd wapen, en de Skid loader een licht civiel voertuig waarvan de belangrijkste body immuun is voor kleine wapens.

Battlefield 4 marine aanval


Naval strike bevat 4 nieuwe kaarten met een eilandthema in de Zuid-Chinese Zee, 5 nieuwe wapens, 2 nieuwe gadgets en 1 nieuw voertuig, de ACV, een amfibievoertuig dat zowel op land als op zee kan rijden. Battlefield 4 Premium leden zullen de uitbreiding twee weken eerder ontvangen dan iedereen.

 • De 4 nieuwe maps zijn Lost Islands, Nansha Strike, Wave Breaker, en Operation Mortar. Elk van de maps bevat een grote hoeveelheid marinegevechten.
 • De 5 nieuwe wapens zijn de AR-160, SR-2, AWS, SR338, en de SW40, twee van de gadgets zijn de 3GL 40mm granaatwerper en de Anti-air mine een geautomatiseerde rakettoren voor eenmalig gebruik die goed is in het uitschakelen van helikopters.
 

Vind de beste prijzen voor Battlefield 4 DLC’s op CDKeyNL!


Your game
The store
The payment
Winkel
Platform
Editie
Prijs (zonder kosten)
Kosten
AKS SCORE
8.3

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 19 aanbiedingen van 6,73€ tot 29,99€.

Playstation account. Je zal een Playstation account krijgen om het spel te downloaden. Wanneer de download is afgewerkt, kan je met uw eigen account spelen. Lees de instructies van de verkoper. Een internetverbinding is vereist.
Box Edition (DVD-CD-ROM). Dat is geen downloadbaar product. Lees de internetpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Playstation DownloadCode. Activeer de download code op het Playstation Network. Is een internetverbinding vereist.
Bundle
Premium Edition
Standard Edition

Wees de eerste om een commentaar achter te laten

You must be logged in to post a comment.

Newsletter