Koop Bendy and the Dark Revival CD Key Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is de Bendy and the Dark Revival CD Key?

Het is een digitale sleutel waarmee je Bendy and the Dark Revival rechtstreeks naar de pc kunt downloaden vanaf de officiële platforms.

Hoe vind ik de beste prijzen voor Bendy and the Dark Revival?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van Bendy and the Dark Revival op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes te vinden voor vertrouwde winkels.


Release date
15 november 2022
Official website
Developer
Joey Drew Studios
Publisher
Joey Drew Studios
Activation
Platforms
PEGI
7
Tags
Strategie Actie Avontuur Indie Casual Survival ... Horror Sluipen Vechten Geweldige muziek Cartoonesk Duister Vervolg

OVER DIT SPEL


“Bendy and the Dark Revival” is een first-person survival horror game ontwikkeld door Joey Drew Studios het langverwachte vervolg op “Bendy and the Ink Machine”. Stap in de schoenen van Audrey terwijl ze de diepten verkent van de spookachtige en griezelige animatiestudio’s die je maar al te goed kent. Vecht tegen met inkt besmeurde vijanden, los puzzels op en ontwijk de op de loer liggende inktdemon zodat je je weg naar de echte wereld kunt vinden. Je weet nooit wat er om de hoek wacht in dit vervallen rijk van schaduwen en inkt.

 
 • Dwaal door de studio’s en ontwijk de met inkt bevlekte vijanden door je behendigheid, stealth en strategie te gebruiken om je uit hun inktachtige greep te wurmen.
 • Af en toe kun je krachtige nieuwe vaardigheden verdienen die je helpen bij je ontsnappingspoging.
 • Je kunt ook lastige omgevingspuzzels tegenkomen die je de weg versperren, maar wees niet bang, zelfs in deze vervloekte plek kun je bondgenoten vinden die je helpen te ontsnappen aan de eeuwige aanwezigheid van de inktdemon.

Minimum:


 • OS: Windows 10 (64 bits)
 • RAM: 8 GB
 • HDD: 15 GB
 • GPU: Nvidia GeForce GTX 1030, AMD RX 550
 • DirectX: 11

Aanbevolen:


 • OS: Windows 10 (64 bits)
 • RAM: 16 GB
 • HDD: 15 GB
 • GPU: Nvidia GeForce RTX 2080, AMD Radeon VII
 • DirectX: 12
Kosten

Include security shields
Switch No coupon price/fees

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 13 aanbiedingen van 8,23€ tot 33,03€.

Prices History

Zoom 1m 3m 1y All

Track product

EU STEAM CD KEY: Requires an EUROPEAN IP address or you must activate it with a VPN (Virtual Private Network) in order to play Bendy and the Dark Revival. Might have languages restrictions or language packs. Read the description on the store game page to know if the EU IP is only needed for activation or for playing also (maybe on EU Servers). Most of the stores offer you their help, or show you how to do this with a tutorial to follow.
Steam gift alleen beschikbaar voor Europa. Lees de beschrijving over eventuele regio- of taalbeperkingen aandachtig, alle stappen zijn op de webpagina van de verkoper uitgelegd.
Steam gift. Een Steam gift is een eenmalig transfer dat U krijgt. U activeert en installeert de game op Steam. Het is een niet-terugbetaalbare game dat in uw Steam games collection blijft.
Voor de Steam platform Steam CD Key (Regiovrij / wereldwijd), moet U de code downloaden en registreren met het Steam client, die hier te Downloaden is HERE. Eenmaals U ingelogt bent, klikt U op Game toevoegen (zie linkerhoek onderaan) -> Product activeren op Steam. Typ vervolgens uw CD Key in en het game zal geactiveerd en toegevoegd worden in uw Steam account game library.
Standard Edition
Logo VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (17)

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Feeling Lucky ? Win PS5, Xbox Series X or 500€ Amazon Gift Cards