0
Lists & Alerts

Users rating Not yet rated

0 5 0

Koop Blue Reflection Second Light PS4 Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is een Blue Reflection Second Light spelcode?

Het is een digitale sleutel waarmee je Blue Reflection Second Light rechtstreeks naar PlayStation 4 kunt downloaden vanaf het PlayStation Network (PSN).

Hoe vind ik de beste prijzen voor Blue Reflection Second Light op PlayStation 4 ?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van Blue Reflection Second Light op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes in vertrouwde winkels te vinden.


Release date
9 november 2021
Official website
Developer
Gust
Publisher
Koei Tecmo
Platforms
PC / PS4 / Switch
PEGI
12
Tags
RPG Anime
Activation
  

OVER DIT SPEL


Blue Reflection: Second Light is een real-time JRPG met Slice of Life en Dating Sim elementen ontwikkeld door KOEI TECMO GAMES een zachte vervolg op 2017’s Blue Reflection, tweede licht vertelt het verhaal van een groep jonge meisjes gevangen in een school in een soort van een parallelle wereld, met al hun herinneringen gewist schoon alles wat ze zich kunnen herinneren is hun namen, ze eke out een bestaan door het leven een vreedzame gemeenschappelijk leven. Jij speelt als een van deze meisjes, Ao Hoshizaki genaamd, om het mysterie van deze plek te ontrafelen en een manier te vinden om naar hun oorspronkelijke wereld terug te keren.

 
  • School Ontwikkeling: Hoewel je de school niet kunt bewonen aangezien het omringd is door water, kun je altijd proberen het huiselijker te maken door er faciliteiten voor te ontwikkelen zoals een “Takoyaki stand” of een “Pool” deze faciliteiten kunnen je helpen de affectie van een van de gelukkige dames te winnen of door je party algemene buffs te geven in dungeon battles.
  • Blue Reflection’s real-time commando-stijl gevechtssysteem uit het vorige spel is enorm verbeterd tweede licht nu kunnen spelers het tempo van gevechten te verhogen door het toestaan van spelers om keten aanvallen samen voor maximale schade en het verkorten van de tijd die verstrijkt tussen aanvallen.
  • Door met je medemeisjes te praten, naar hun verzoeken te luisteren en met hen op date te gaan, versterk je je band met hen, wat je in gevechten ten goede komt doordat je krachtige voorwerpen krijgt.
  • Heartscape’s zijn locaties die het hart en de geest van elk van de personages van het spel belichamen. Je moet ze doorkruisen om het mysterie van de gevangenschap van jou en het meisje op te lossen en materialen te verzamelen die je kunt gebruiken om de school te verbeteren.

Deluxe Editie


Ultieme EditieYour game
The store
The payment
Winkel
Platform
Editie
Prijs (zonder kosten)
Kosten
AKS SCORE
8.6

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 19 aanbiedingen van 46,74€ tot 114,99€.

Europese Version Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Japanse Versie Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Amerikaanse versie Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Spel Code Playstation Europa. Geef de code in op het Playstation Network. Een internetverbinding is vereist.
Playstation DownloadCode. Activeer de download code op het Playstation Network. Is een internetverbinding vereist.
Deluxe Edition
Preorder bonus
Standard Edition
Ultimate Edition

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Feeling Lucky ? Win PS5, Xbox Series X or 500€ Amazon Gift Cards