Koop Bound By Blades CD Key Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is de Bound By Blades CD Key?

Het is een digitale sleutel waarmee je Bound By Blades rechtstreeks naar de pc kunt downloaden vanaf de officiële platforms.

Hoe vind ik de beste prijzen voor Bound By Blades?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van Bound By Blades op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes te vinden voor vertrouwde winkels.


Release date
15 november 2022
Official website
Developer
Zeth
Publisher
Zeth
Activation
Platforms
PC
PEGI
12
Tags
Actie Avontuur RPG Indie fantasie Geweldige muziek ... Meerdere spelers 2D Moeilijk Herspeelwaarde Schattig Met de hand getekend

OVER DIT SPEL


Intense baasgevechten zijn een belangrijk onderdeel van de onafhankelijke actie-RPG Bound By Blades. Boss Rushes combineren de spanning van boss rushes met de gezelligheid van een knusse indie rpg terwijl je het opneemt tegen gemene vijanden, rijkdommen verzamelt en legendarische pantsers maakt om je voor te bereiden op de komende uitdagingen, of je nu alleen speelt of met een vriend.

 
  • Bouw je eigen speelstijl op door machtige item-set bonussen te verzamelen en krachtige nieuwe aanpassingen aan je vaardigheden te ontvangen. Versla 10 verschillende Ilcyon-bazen en hun brute varianten in de Extreme-modus. Sterke enchants geven meer bonussen en verbeteringen aan je uitrusting.
  • Eenvoudig te leren, moeilijk te beheersen: Om de moeilijkste Ilcyon te verslaan, moet je hun aanvalspatronen onthouden en je parries, blocks en combo’s precies timen, Vastgelopen bij een baas? De onderhoudende en spannende strijd houdt je scherp. Monsters afslachten is leuker als je het in groepen doet. Pas de instellingen aan terwijl je speelt en kies uit 3 verschillende moeilijkheidsgraden. Neem je vrienden mee voor het coöperatieve spel voor 2 spelers.
  • Kies uit 3 verschillende personages, elk met hun eigen aanvallen en combo’s; maak 10 verschillende sets harnassen en 10 verschillende wapens; verbeter je eigenschappen en verander je uiterlijk via het transmogrificatiesysteem; en verzamel huisdieren om je te helpen in de strijd door ze op missies te sturen om materialen te verzamelen.
  • Vecht door de Endless Dungeon om de beste van de Bound te worden, streef naar de beste rangen en verbeter je score in elk baasgevecht door het op te nemen tegen de Tower en al zijn moeilijke stadia.

Minimum:


  • OS: Windows 10 (64 bits)
  • CPU: Multi-Core 2.5 GHz
  • RAM: 6 GB
  • HDD: 3 GB
  • GPU: NVIDIA GeForce 750M / GeForce GTX 650
  • DirectX: 11
Kosten

Include security shields
Switch No coupon price/fees

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 15 aanbiedingen van 5,56€ tot 10,99€.

Prices History

Zoom 1m 3m 1y All

Track product

Dit is een CD Key voor Gog.com. Je moet op Gog.com jezelf registeren om het spel te activeren en te downloaden. Op deze webpagina van Gog.com kan jij je CD Key activeren.
EU STEAM CD KEY: Requires an EUROPEAN IP address or you must activate it with a VPN (Virtual Private Network) in order to play Bound By Blades. Might have languages restrictions or language packs. Read the description on the store game page to know if the EU IP is only needed for activation or for playing also (maybe on EU Servers). Most of the stores offer you their help, or show you how to do this with a tutorial to follow.
Voor de Steam platform Steam CD Key (Regiovrij / wereldwijd), moet U de code downloaden en registreren met het Steam client, die hier te Downloaden is HERE. Eenmaals U ingelogt bent, klikt U op Game toevoegen (zie linkerhoek onderaan) -> Product activeren op Steam. Typ vervolgens uw CD Key in en het game zal geactiveerd en toegevoegd worden in uw Steam account game library.
Standard Edition
Logo VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (17)

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Feeling Lucky ? Win PS5, Xbox Series X or 500€ Amazon Gift Cards