Koop Bus Simulator 21 CD Key Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is de Bus Simulator 21 CD Key?

Het is een digitale sleutel waarmee je Bus Simulator 21 rechtstreeks naar de pc kunt downloaden vanaf de officiële platforms.

Hoe vind ik de beste prijzen voor Bus Simulator 21?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van Bus Simulator 21 op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes te vinden voor vertrouwde winkels.


Release date
7 september 2021
Official website
Developer
Stillalive Studios
Publisher
Astragon Entertainment
Platforms
PEGI
3
Tags
Sim Rijden Ontspannend Co-op Open wereld Thirdperson ... Firstperson Onlineco-op Multiplayer Realistisch Singleplayer 3D Kleurrijk Aanpasbare personages Kindvriendelijk Modern Controller Meeslepende sim Beheer Autosim

OVER DIT SPEL


Bus Simulator 21 is een auto simulatie spel, de zesde iteratie van de zeer geliefde bus simulator franchise ontwikkeld door stillalive een Oostenrijkse game ontwikkelingsstudio. 21 belooft het meest uitgebreide spel in de serie tot nu toe te worden in termen van de hoeveelheid officieel gelicenseerde bussen die beschikbaar zijn om mee te spelen, zowel van bekende fabrikanten zoals nieuwkomers in de franchise Volvo, Alexander Dennis, Scania, BYD, Grande West, en Blue Bird als merken die al eerder in Bus Simulator zaten Mercedes-Benz, Setra, IVECO BUS, en MAN. Beheers de uitdagingen van het dagelijkse verkeer, met een nog grotere mate van vrijheid met de open-wereld benadering van Bus Simulator 21, verken de gloednieuwe in de VS gebaseerde kaart van Angel shores en de vernieuwde versie van de Europese kustkaart uit de vorige aflevering van het spel met al zijn uitbreidingen.

 
 • Naast de traditionele bussen die het brood en boter zijn van de franchise, zullen er ook nieuwe soorten bussen worden toegevoegd aan Bus Simulator 21 zoals de iconische dubbeldekker bus en de toekomst van de openbaar vervoer industrie elektrische bussen.
 • Voor degenen die graag hun tenen in de management kant van de dingen van het runnen van een openbaar vervoer systeem willen dompelen heeft Bus Simulator je gedekt het opzetten van gedetailleerde tijd tabellen, praten met bus dealers, het plannen van routes voor je team, het beheren van aantallen passagiers om een diepere gameplay ervaring te creëren, maar natuurlijk, dit alles is optioneel als je gewoon rond wilt rijden in een bus dat kan.
 • Aanpassingsopties: De nieuwe karaktercreator heeft meer dan 1500 ontwerpcombinaties die je kunt uitproberen op de lichaamsvorm van je buschauffeur, kleding, huidskleur, haar, en nog veel meer. Oppervlakken van bussen kunnen worden beschilderd met verschillende kleuren, patronen, advertenties, enz.
 • Met alle nieuwe extra functies toegevoegd, Bus Simulator 21 in de kern gaat nog steeds over het ervaren van de dagelijkse sleur van een verscheidenheid aan verkeerssituaties kuilen, tegemoetkomend verkeer, drukke bus terminals, files, verkeersdrempels, verkeersobstakels, ’s nachts rijden, en nog veel meer.

Minimum:


 • OS: Windows 10 (64 bits)
 • CPU: Intel Core i3-2120, AMD Phenom II X4 830
 • RAM: 8 GB
 • HDD: 18 GB
 • GPU: NVIDIA GeForce GTX 760, AMD Radeon R9 280
 • DirectX: 12

Aanbevolen:


 • OS: Windows 10 (64 bits)
 • CPU: Intel Core i5-4440, AMD FC-8140
 • RAM: 8 GB
 • HDD: 18 GB
 • GPU: NVIDIA GeForce GTX 1070, AMD Radeon RX Vega 56
 • DirectX: 12

Bus Simulator 21 Bescherm Natuur Interieur Pack


De Protect Nature Interior Pack DLC bevat vier nieuwe designs met natuurthema voor de vloer en de stoelen van de bus.

Bus Simulator 21 MAN Bus Pack


Deze DLC bevat de MAN Lion’s City 12 bus en 3 soorten interieurdesign voor de bus met verschillende kleurpatronen en vloertexturen.

Kosten

Include security shields
Switch No coupon price/fees

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 43 aanbiedingen van 17,69€ tot 42,98€.

Prices History

Zoom 1m 3m 1y All

Track product

Region Free / Worldwide. Requires Epic Games Launcher App in order to play the game. You need to create a free account here. Read the description on the store page about any language or country restrictions.
EU STEAM CD KEY: Requires an EUROPEAN IP address or you must activate it with a VPN (Virtual Private Network) in order to play Bus Simulator 21. Might have languages restrictions or language packs. Read the description on the store game page to know if the EU IP is only needed for activation or for playing also (maybe on EU Servers). Most of the stores offer you their help, or show you how to do this with a tutorial to follow.
Steam gift. Een Steam gift is een eenmalig transfer dat U krijgt. U activeert en installeert de game op Steam. Het is een niet-terugbetaalbare game dat in uw Steam games collection blijft.
Voor de Steam platform Steam CD Key (Regiovrij / wereldwijd), moet U de code downloaden en registreren met het Steam client, die hier te Downloaden is HERE. Eenmaals U ingelogt bent, klikt U op Game toevoegen (zie linkerhoek onderaan) -> Product activeren op Steam. Typ vervolgens uw CD Key in en het game zal geactiveerd en toegevoegd worden in uw Steam account game library.
Dayone Edition
Extended Edition
Gold Edition
Standard Edition
Logo VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (17)

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Feeling Lucky ? Win PS5, Xbox Series X or 500€ Amazon Gift Cards