27
Lists & Alerts

Users rating 5/5
(2 votes)


5 5 2

Koop Call of Duty Modern Warfare PS4 Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is een Call of Duty Modern Warfare spelcode?

Het is een digitale sleutel waarmee je Call of Duty Modern Warfare rechtstreeks naar PlayStation 4 kunt downloaden vanaf het PlayStation Network (PSN).

Hoe vind ik de beste prijzen voor Call of Duty Modern Warfare op PlayStation 4 ?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van Call of Duty Modern Warfare op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes in vertrouwde winkels te vinden.


Release date
25 oktober 2019
Official website
Developer
Infinity Ward
Publisher
Activision
Platforms
PEGI
18
Tags
Actie FPS Co-op Shooter Meerdere spelers Battle Royale
Activation
  

Over dit spel


Modern Warfare keert terug met een gloednieuw aanbod vol actie voor zowel nieuwkomers als veteranen.

  • Epische Singleplayer-campagne: Krachtige chemische wapens zijn gestolen. Rekruteer de hulp van speciale strijdkrachten en vrijheidsstrijders om ze terug te halen en de dreiging van een nieuwe wereldoorlog te stoppen. strijdkrachten en vrijheidsstrijders om ze terug te halen en de dreiging van een nieuwe wereldoorlog te stoppen.
  • Spec Spec Ops Returns: Ga verder dan het verhaal van de singleplayer-campagne met co-op-missies voor 4 spelers die het verhaal vooruit helpen.
  • Multiplayer met veel actie: Of het nu gaat om snelle 2v2-, klassieke 6v6- of 64-spelers op één grote kaart, je weet dat je een geweldig vuurgevecht te wachten staat.
  • Warzone geïntegreerd: Volledig geïntegreerd met de free-to-play-modus van de Warzone-gevechten, zodat je meteen in de actie kunt springen.

Voor online multiplayer is een actief PlayStation Plus-abonnement vereist.

Reviews


Call of Duty Modern Warfare zorgt ervoor dat we weer gaan houden van de franchise. Dit komt vooral door de goede, maar helaas niet vernieuwende campagne en de multiplayer die echt de show steelt bij deze titel.

XGN

 

Call of Duty: Modern Warfare is qua campagne, techniek en multiplayer de grootste sprong vooruit sinds jaren. De game laat wat kleine steekjes vallen, maar brengt Call of Duty terug naar de hoogtijdagen van de reeks.

Inside Gamer

 

Een sterke singleplayer en genoeg keuze in de multiplayer om elk type shooter zijn ding te serveren. En nogmaals: met crossplay en zonder season pass!

Power Unlimited

OPERATOR EDITION | ENHANCED OPERATOR EDITION | BATTLE PASS EDITION


PRECISION EDITIONYour game
The store
The payment
Winkel
Platform
Editie
Prijs (zonder kosten)
Kosten
AKS SCORE
5.9

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 11 aanbiedingen van 22,94€ tot 71,15€.

Playstation account. Je zal een Playstation account krijgen om het spel te downloaden. Wanneer de download is afgewerkt, kan je met uw eigen account spelen. Lees de instructies van de verkoper. Een internetverbinding is vereist.
Aziatische Versie Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Europese Version Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Amerikaanse versie Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Spel Code Playstation Europa. Geef de code in op het Playstation Network. Een internetverbinding is vereist.
Playstation DownloadCode. Activeer de download code op het Playstation Network. Is een internetverbinding vereist.
PLAYSTATION GAME CODE UK : Playstation Code for United Kingdom only to download and play Call of Duty Modern Warfare PS4 on UK Account. Activate the code on the Playstation Network to download your game. Read carefully the store description about any language and region restrictions.
Playstation-code alleen voor de Verenigde Staten
Bundle
Operator Edition
Standard Edition

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

Newsletter