Koop Chernobylite CD Key Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is de Chernobylite CD Key?

Het is een digitale sleutel waarmee je Chernobylite rechtstreeks naar de pc kunt downloaden vanaf de officiële platforms.

Hoe vind ik de beste prijzen voor Chernobylite?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van Chernobylite op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes te vinden voor vertrouwde winkels.


Release date
28 juli 2021
Official website
Developer
The Farm 51
Publisher
The Farm 51
Platforms
PEGI
18
Tags
Actie Avontuur RPG Indie Simulatie Survival ... Post-apocalyptisch

OVER DIT SPEL


Chernobylite is een FPS RPG gemengd met survival horror elementen ontwikkeld door The farm 51, het spel speelt zich af in een open wereld een gefictionaliseerde versie van de stad en de gebeurtenissen van Tsjernobyl. Gedeeltelijk geïnspireerd door het boek picknick langs de weg, de film Stalker door Andrei Tarkovsky, en vervolgens de STALKER video game franchise. In het spel speel je als een natuurkundige een voormalig werknemer van de Tsjernobyl energiecentrale die probeert de mysterieuze verdwijning van zijn vrouw Tatyana in de Chernobyl Exclusion Zone te onderzoeken, te overleven en de geheimen van de Exclusion Zone laag voor laag te ontrafelen.

 
 • Als het op overleven aankomt, zijn getallen vaak een veilige gok. Stel je eigen team van overlevenden samen uit de personages die je in de Exclusion Zone ontmoet en voorzie elkaar van voedsel, medicijnen, wapens en informatie. Faal in deze basisbehoeften en je hebt misschien een tikkende tijdbom in handen.
 • Verken een spookachtige recreatie van de Tsjernobyl Exclusion Zone 3D gescand zodat het lijkt op zijn levensechte tegenhanger.
 • Speel het spel op je eigen manier, er zijn verschillende manieren om een doel te benaderen, je kunt gewoon proberen iedereen te doden die je in de weg staat of een optimale oplossing vinden en stiekem binnensluipen. Maar wat je uiteindelijk ook doet, je moet altijd voorbereid zijn op het onverwachte.
 • Chernobylite heeft een niet-lineair verhaal dat het open-wereldontwerp aanvult, tijdens deze verhaalmomenten kunnen de beslissingen die je neemt directe gevolgen hebben voor de zone, veel van deze beslissingen zijn subtieler en zul je pas vele uren later voelen.

Minimum System Requirements:


 • OS: Windows 7 SP1 (64 bits)
 • CPU: Intel Core i5-2500K
 • RAM: 8 GB
 • HDD: 40 GB
 • GPU: NVIDIA Geforce GTX 560 / GTX 1050 / GTX 770M, AMD Radeon R7 260 / Ryzen 7 4800H
 • DirectX: 11

Recommended System Requirements:


 • OS: Windows 7 SP1 / 8 / 10 (64 bits)
 • CPU: Intel Core i7 4790k
 • RAM: 16 GB
 • HDD: 40 GB
 • GPU: NVIDIA Geforce GTX 970 / GTX 1060, AMD Radeon RX 480 / RX 570
 • DirectX: 11
Kosten

Include security shields
Switch No coupon price/fees

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 34 aanbiedingen van 17,41€ tot 42,09€.

Region Free / Worldwide. Requires Epic Games Launcher App in order to play the game. You need to create a free account here. Read the description on the store page about any language or country restrictions.
Dit is een CD Key voor Gog.com. Je moet op Gog.com jezelf registeren om het spel te activeren en te downloaden. Op deze webpagina van Gog.com kan jij je CD Key activeren.
EU STEAM CD KEY: Requires an EUROPEAN IP address or you must activate it with a VPN (Virtual Private Network) in order to play Chernobylite. Might have languages restrictions or language packs. Read the description on the store game page to know if the EU IP is only needed for activation or for playing also (maybe on EU Servers). Most of the stores offer you their help, or show you how to do this with a tutorial to follow.
Steam gift. Een Steam gift is een eenmalig transfer dat U krijgt. U activeert en installeert de game op Steam. Het is een niet-terugbetaalbare game dat in uw Steam games collection blijft.
Voor de Steam platform Steam CD Key (Regiovrij / wereldwijd), moet U de code downloaden en registreren met het Steam client, die hier te Downloaden is HERE. Eenmaals U ingelogt bent, klikt U op Game toevoegen (zie linkerhoek onderaan) -> Product activeren op Steam. Typ vervolgens uw CD Key in en het game zal geactiveerd en toegevoegd worden in uw Steam account game library.
Deluxe Edition
Early Access
Standard Edition
Logo VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (15)

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Feeling Lucky ? Win PS5, Xbox Series X or 500€ Amazon Gift Cards