Koop Clash Artifacts of Chaos CD Key Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is de Clash Artifacts of Chaos CD Key?

Het is een digitale sleutel waarmee je Clash Artifacts of Chaos rechtstreeks naar de pc kunt downloaden vanaf de officiële platforms.

Hoe vind ik de beste prijzen voor Clash Artifacts of Chaos?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van Clash Artifacts of Chaos op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes te vinden voor vertrouwde winkels.


Release date
9 maart 2023
Official website
Developer
Ace Team
Publisher
Nacon
Activation
Platforms
PEGI
12
Tags
Actie Avontuur RPG Indie Fantasie Thirdperson ... Surrealistisch Rijke verhaallijn Verkenning Combat Actie-avontuur Beat 'em up Sfeervol Singleplayer Actie-RPG Gestileerd Kleurrijk Vechtkunst Soundtrack Souls-achtig

OVER DIT SPEL


De krijger Pseudo en het wezen onder zijn hoede gaan op een verraderlijke reis naar de uithoeken van vreemde landen omdat ze worden achtervolgd door huurlingen van een vijand met onvoorstelbare macht.

 
 • De planeet en de beschavingen van Zenozoik wemelen van de fascinerende mensen, dieren en landschappen, met zowel surrealistische als punkfantasie-inspiraties. Verken deze fascinerende plek en leer meer over de mensen, geografie en historische geheimen.
 • Je beste wapens zijn je vuisten en je snelheid. Het is aan jou om elke kans aan te grijpen om te winnen en fouten te vermijden die snel fataal kunnen zijn. Je kunt aanvallen, ontwijken, verdoven, blokkeren, een parry pareren om een speciale aanval uit te voeren, en overschakelen naar first-person view om unieke vaardigheden uit te voeren.
 • Tijdens je zoektocht kun je verschillende vechtkunsten oppikken en daar vrij tussen wisselen, afhankelijk van de omstandigheden, het type vijand en je wensen. Je kunt je eigen kenmerkende stijl ontwerpen door je aanvallen te upgraden en je eigenschappen te verbeteren naarmate je overwinningen behaalt.
 • Je kunt een dobbelspel spelen met je tegenstander voordat je begint te vechten, en de winnaar mag de voorwaarden van het gevecht bepalen, wat vaak in zijn voordeel is. Het Ritueel beslist niet wie het gevecht wint of verliest, maar biedt een kans om van te profiteren als je wint of een uitdaging om te overwinnen als je verliest.
 • Je zult verder reizen dan je ooit voor mogelijk had gehouden in je zoektocht naar de Grote Artefacten waarmee je Gemini kunt vernietigen. Je moet je verleden onder ogen zien en je verdiepen in de oorzaken van de onstabiele beschaving van Zenozoik, terwijl je de huurlingen die achter je aanzitten afweert en een band smeedt met de Boy.

Minimum:


 • OS: Windows 10 (64 bits)
 • CPU: Intel i3 2100 3.1 GHz, AMD FX 6300 3.5 GHz
 • RAM: 8 GB
 • GPU: NVIDIA GeForce GTX 750, AMD Radeon R9 270
 • DirectX: 12

Aanbevolen:


 • OS: Windows 10 (64 bits)
 • CPU: Intel i5 6402P 2.8 GHz, AMD Ryzen 5 1600X 3.6 GHz
 • RAM: 8 GB
 • GPU: NVIDIA GeForce GTX 1660 Ti, AMD RX 5600XT
 • DirectX: 12
Kosten

Include security shields
Switch No coupon price/fees

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 51 aanbiedingen van 18,50€ tot 39,99€.

Prices History

Zoom 1m 3m 1y All

Track product

EU STEAM CD KEY: Requires an EUROPEAN IP address or you must activate it with a VPN (Virtual Private Network) in order to play Clash Artifacts of Chaos. Might have languages restrictions or language packs. Read the description on the store game page to know if the EU IP is only needed for activation or for playing also (maybe on EU Servers). Most of the stores offer you their help, or show you how to do this with a tutorial to follow.
Voor de Steam platform Steam CD Key (Regiovrij / wereldwijd), moet U de code downloaden en registreren met het Steam client, die hier te Downloaden is HERE. Eenmaals U ingelogt bent, klikt U op Game toevoegen (zie linkerhoek onderaan) -> Product activeren op Steam. Typ vervolgens uw CD Key in en het game zal geactiveerd en toegevoegd worden in uw Steam account game library.
Standard Edition
Zeno Edition
Logo VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (17)
aapje58 says on 26 februari 2023 om 22:55:31

Het derde spel uit de Zeno Clash series, waar het draait om ongewapende melee-gevechten. In tegenstelling tot de voorgangers uit de serie, speel je dit spel grotendeels in third-person perspectief. Bij sommige gevechten worden voorafgegaan door een dobbelspel, waar je een tactisch voordeel kunt krijgen, zoals een bondgenoot of een mistwork waar de tegenstander niet doorheen kan kijken. Dit is ook het eerste spel in de reeks waar je het personage kan aanpassen door bepaalde attributen te verbeteren en bijzondere gevechthandelingen kan vrijspelen. Ook nieuw is een half-open wereld, ipv kaarten die door laadschermen worden opgestart.

Not rated
GeneralM13 says on 13 februari 2023 om 23:56:41

Opgejaagd door huurlingen gaan Pseudo en Boy naar alle uithoeken van vreemde landen.
Hierdoor komen ze door Zenozoik, dat wemelt van de fascinerende mensen, dieren en landschappen.

Psuedo’s beste wapens zijn zijn vuisten en snelheid waarmee hij niet alleen kan aanvallen maar ook aanvallen kan ontwijken en pareren, wat hem in staat steld een speciale aanval uit te voeren.
Tijdens zijn zoektoch zal hij verscheidene vechtkunsten kunnen leren zodat hij zich kan aanpassen aan zijn tegenstanders.

Dit zal hij nodig hebben op zijn zoektoch terwijl hij zich ook nog verdiept in de oorzaken van de onstabiele toestand van Zenozoik.

Not rated
 • ‹‹
 • 1
 • ››

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Feeling Lucky ? Win PS5, Xbox Series X or 500€ Amazon Gift Cards