Koop Cult of the Lamb CD Key Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is de Cult of the Lamb CD Key?

Het is een digitale sleutel waarmee je Cult of the Lamb rechtstreeks naar de pc kunt downloaden vanaf de officiële platforms.

Hoe vind ik de beste prijzen voor Cult of the Lamb?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van Cult of the Lamb op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes te vinden voor vertrouwde winkels.


Release date
11 augustus 2022
Official website
Developer
Massive Monster
Publisher
Devolver Digital
Activation
Platforms
PC
PEGI
7
Tags
Actie

OVER DIT SPEL


Cult of the Lamb is een spel over het starten van uw eigen sekte, een combinatie van verschillende deel actie roguelike en een deel base building met survival mechanica gegooid in er ook ontwikkeld door Massive Monster. Je bent slechts een lam, maar alles veranderde sinds je werd gered van vernietiging door een onheilspellende vreemdeling, zijn prijs voor het redden van je ziel is het starten van een religieuze orde en het vergaren van een aanhang en aanbidding in zijn naam, in een land vol valse profeten en ongelovigen, verspreid je woord en wordt de ene ware cultus.

 
  • Om je kudde op te bouwen, moet je een functionele uitvalsbasis hebben, grondstoffen verzamelen en gebruiken om nieuwe structuren te bouwen, duistere rituelen uitvoeren om de gunst van je duistere god te winnen, en preken houden voor je kudde om hun geloof te versterken.
  • De wereld zelf zal willekeurig worden gegenereerd, de strijd hordes vijanden en rivaliserende religieuze leiders om hun macht te absorberen en te volgen naar uw eigen, en te doen gelden van uw duistere god dominantie.
  • Je zult het niet allemaal alleen kunnen om het woord te verspreiden, je moet je kudde trainen in de manieren van het geloof terwijl je je meer richt op het verkennen van de vijf mysterieuze regio’s, het wegjagen van ongelovigen en het uitvoeren van rituelen om je verder te verheffen tot godheid.
Kosten

Include security shields
Switch No coupon price/fees

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 5 aanbiedingen van 22,15€ tot 25,20€.

Dit is een CD Key voor Gog.com. Je moet op Gog.com jezelf registeren om het spel te activeren en te downloaden. Op deze webpagina van Gog.com kan jij je CD Key activeren.
EU STEAM CD KEY: Requires an EUROPEAN IP address or you must activate it with a VPN (Virtual Private Network) in order to play Cult of the Lamb. Might have languages restrictions or language packs. Read the description on the store game page to know if the EU IP is only needed for activation or for playing also (maybe on EU Servers). Most of the stores offer you their help, or show you how to do this with a tutorial to follow.
Steam gift alleen beschikbaar voor Europa. Lees de beschrijving over eventuele regio- of taalbeperkingen aandachtig, alle stappen zijn op de webpagina van de verkoper uitgelegd.
Steam gift. Een Steam gift is een eenmalig transfer dat U krijgt. U activeert en installeert de game op Steam. Het is een niet-terugbetaalbare game dat in uw Steam games collection blijft.
Voor de Steam platform Steam CD Key (Regiovrij / wereldwijd), moet U de code downloaden en registreren met het Steam client, die hier te Downloaden is HERE. Eenmaals U ingelogt bent, klikt U op Game toevoegen (zie linkerhoek onderaan) -> Product activeren op Steam. Typ vervolgens uw CD Key in en het game zal geactiveerd en toegevoegd worden in uw Steam account game library.
Standard Edition
Logo VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (13)

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Feeling Lucky ? Win PS5, Xbox Series X or 500€ Amazon Gift Cards