Koop Daymare 1994 Sandcastle Xbox One Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is een Daymare 1994 Sandcastle spelcode?

Het is een digitale sleutel waarmee je Daymare 1994 Sandcastle rechtstreeks naar Xbox One kunt downloaden vanaf het Xbox Live.

WAT IS DE BESTE PRIJS VOOR Daymare 1994 Sandcastle Xbox One?

Koop Daymare 1994 Sandcastle op de Xbox One voor 34,99€ met een Cdkeynl-coupon die je hebt gevonden op Microsoft FR bij 3 vertrouwde verkopers die 3 aanbiedingen presenteren. Vergelijk de beste prijzen van officiële en cd key-winkels. Vind de beste aanbiedingen, deals en kortingen.


Release datum
30 augustus 2023
Officiële website
Ontwikkelaar
Invader Studios
Uitgever
Leonardo Interactive
Activatie
PEGI
12
Tags
Actie Avontuur Shooter Singleplayer Gewelddadig

OVER DIT SPEL


Maak kennis met nog nooit eerder geziene wezens terwijl je je een weg baant door het meest geavanceerde experimentele onderzoeksstation in de Verenigde Staten van Amerika in Daymare 1994 Sandcastle, een third-person story-driven survival horror game gemaakt door Invader Studios, dat zich afspeelt 4 jaar voor de veelgeprezen Daymare: 1998. Speel als speciaal agent Dalila Reyes die vroeger in dienst was bij de overheid als spion, maar nu werkt als agent van Hexacore Advanced Division for Extraction and Search, ook wel bekend als H.A.D.E.S., een particuliere groep die geïnteresseerd is in het extraheren van krachtige technologie, ongeacht hoe gevaarlijk het is.

 
  • Weer dodelijke en angstaanjagende vijanden af die tussen jou en de voltooiing van je missie staan, wees voorzichtig, ze zijn angstaanjagend intelligent, agressief en realistisch tot in elk detail. Zelfs nadat je er één hebt gedood, kan het later terugkomen in een compleet nieuwe vorm.
  • Ervaar een vernieuwde D.I.D. interface, compleet opnieuw ontworpen waardoor je je inventaris voor gezondheid en munitie efficiënter kunt beheren. Maak gebruik van het apparaat in je arm om puzzels op te lossen, verborgen voorwerpen te vinden, geheime documenten op te pikken, enz.
  • Ontdek de meest geavanceerde technologische wapens in het laboratorium, zoals de Frost Grip die vloeibare stikstof als brandstof gebruikt.
  • Of je nu een veteraan of een beginner bent, je kunt een geschikte moeilijkheidsgraad voor het spel vinden, maar wat je ook kiest, het zal altijd een serieuze uitdaging zijn en is niet geschikt voor degenen die gemakkelijk bang zijn.

Voor deze game is mogelijk een abonnement op Xbox Live Microsoft vereist.

Vergelijk onze verschillende abonnementsprijzen door onze Xbox Live-abonnement catalogus te bezoeken.

Kosten

Met security shields
Overschakelen naar de prijs zonder kortingsbon/kosten
XBOX ONE GAME EUROPE ENGLISH LANGUAGE : XBox Game for Europe , English Language Only. Enter the Digital Code in your Xbox to download from the Xbox Live and play Daymare 1994 Sandcastle. Internet connection is required. Please read the store description about any language or region restrictions.
XBox One Spel Code. Digital Code. Vul de Code in uw Xbox One en download vanuit de Xbox Live.

Om toegang tot de Xbox Live Marketplace te hebben hebt U de volgende onderdelen en diensten nodig:
* Xbox One / Xbox 360 Console
* Een breedband internet verbinding
* Een gratis Microsoft Passport account
* Een harde schijf of Memory Unit voor de Xbox One / Xbox 360 Console

Meer Xbox One Spellen Download Code
Standard Edition

Prijsgeschiedenis van Daymare 1994 Sandcastle

Onze Xbox game prijstracker stelt je in staat om moeiteloos aanbiedingen te vergelijken van officiële winkels en CD sleutel webshops. Houd de verkoop trends van Daymare 1994 Sandcastle op Xbox in de gaten en krijg een melding wanneer het spel de gewenste prijs bereikt. Mis nooit meer de beste deal of Daymare 1994 Sandcastle uitverkoop.

Chronologie

Historisch Laagste Prijzen

Keyshops
Officiële winkels
Logo Cdkeynl.nl VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (20)

5 comments 0 0 1 0 2 0 1 1


Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Geluk aan uw zijde? Win een PS5, Xbox Series X of €500 Amazon cadeaubonnen