6
Lists & Alerts

Users rating 4.92/5
(6 votes)


4.92 5 6

Koop Dead by Daylight Resident Evil Chapter CD Key Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is de Dead by Daylight Resident Evil Chapter CD Key?

Het is een digitale sleutel waarmee je Dead by Daylight Resident Evil Chapter rechtstreeks naar de pc kunt downloaden vanaf de officiële platforms.

Hoe vind ik de beste prijzen voor Dead by Daylight Resident Evil Chapter?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van Dead by Daylight Resident Evil Chapter op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes te vinden voor vertrouwde winkels.


Release date
15 juni 2021
Official website
Developer
Behaviour Interactive Inc.
Publisher
Behaviour Interactive Inc.
Platforms
PEGI
18
Tags
Actie Bloed en ingewanden Gewelddadig
Activation
  

OVER DIT SPEL


3 nieuwe personages uit de Resident Evil-franchise komen naar Dead by Daylight in de Dead by Daylight Resident Evil Chapter DLC Nemesis de nieuwe Killer, Jill Valentine, en Leon Kennedy de nieuwe overlevenden.  Er wordt ook een nieuwe kaart toegevoegd, een herschepping van het politiebureau van Racoon City, die gedeeltelijk procedureel wordt gegenereerd.

  • Nemesis ook bekend in-game als de Tyrant is een unieke moordenaar die vertrouwt op zijn passieve genaamd de T-virus op zichzelf is het slechts een kleine de-buff die je onthult, maar hoe meer mensen hij besmet met het T-virus hoe krachtiger hij wordt, zijn belangrijkste wapen een tentakel lash wordt meer afstand en deals meer schade. Hij zaait ook 2 oncontroleerbare zombies die doelloos rondzwerven om spelers aan te vallen en te achtervolgen, ze kunnen ook overlevenden besmetten met het T-virus.
  • Leon Kennedy Een federale officier in de Resident Evil franchise als overlevende zijn perks zijn “bite the bullet” heal zichzelf en andere mensen zonder geluid, “flashbang” na het verkrijgen van 50% vooruitgang op een generator flashbang kan worden gemaakt tijdens het verbergen in een kast gebruikt om te verdoven en moordenaars verblinden, en de “rookie spirit” onthult regressie generatoren.
  • Jill Valentine een S.T.A.R.S agent in de Resident Evil franchise als overlevende haar perks zijn “counterforce” hoe meer totems, ze reinigt hoe sneller ze het kan doen, “Resurgence” krijgt automatisch 50% genezing vooruitgang na het krijgen van unhooked, “Blast mijn” plaats boobytrap in de buurt van een generator te verblinden en moordenaars die proberen om het te beschadigen verdoven.

Your game
The store
The payment
Winkel
Platform
Editie
Prijs (zonder kosten)
Kosten
AKS SCORE
8.5

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 24 aanbiedingen van 8,08€ tot 11,99€.

EU STEAM CD KEY: Requires an EUROPEAN IP address or you must activate it with a VPN (Virtual Private Network) in order to play Dead by Daylight Resident Evil Chapter. Might have languages restrictions or language packs. Read the description on the store game page to know if the EU IP is only needed for activation or for playing also (maybe on EU Servers). Most of the stores offer you their help, or show you how to do this with a tutorial to follow.
Steam gift alleen beschikbaar voor Europa. Lees de beschrijving over eventuele regio- of taalbeperkingen aandachtig, alle stappen zijn op de webpagina van de verkoper uitgelegd.
Steam gift. Een Steam gift is een eenmalig transfer dat U krijgt. U activeert en installeert de game op Steam. Het is een niet-terugbetaalbare game dat in uw Steam games collection blijft.
Voor de Steam platform Steam CD Key (Regiovrij / wereldwijd), moet U de code downloaden en registreren met het Steam client, die hier te Downloaden is HERE. Eenmaals U ingelogt bent, klikt U op Game toevoegen (zie linkerhoek onderaan) -> Product activeren op Steam. Typ vervolgens uw CD Key in en het game zal geactiveerd en toegevoegd worden in uw Steam account game library.
Windows 10 Global : This is an Worldwide Microsoft code to play on PC for Worldwide . You need to have installed Windows 10 Anniversary Edition update on your PC. Log into your Microsoft account to download and play. Read closely the description given by the store to activate your game.
DLC

Wees de eerste om een commentaar achter te laten

You must be logged in to post a comment.

Newsletter