Kopen Dead by Daylight CD Key Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is de Dead by Daylight CD Key?

Het is een digitale sleutel waarmee je Dead by Daylight rechtstreeks naar de pc kunt downloaden vanaf de officiële platforms.

Hoe vind ik de beste prijzen voor Dead by Daylight?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van Dead by Daylight op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes te vinden voor vertrouwde winkels.


Release date
14 juni 2016
Official website
Developer
Behaviour Interactive Inc.
Publisher
Behaviour Interactive Inc.
Platforms
PEGI
12
Tags
Survival Horror Sluipen Online Co-Op Meerdere spelers survival, horror ... Bloed en ingewanden
Activation
  

OVER DIT SPEL


Bereid je voor op echte nachtmerries in dit multiplayer 4 vs 1 horrorspel. Eén speler speelt als de psycho-moordenaar en vier andere spelers zijn de overlevenden.

   
 • De moordenaars spelen in het eerste-persoonsperspectief en je hebt ook de mogelijkheid om te kiezen tussen paranormale entiteiten en harteloze moordenaars als je personage.
 • Overlevenden spelen in het derde-persoonsperspectief. Je belangrijkste rol is om in leven te blijven. Je kunt dit alleen doen of met de hulp van een ander voor betere overlevingskansen.

Minimum:


 • OS: Windows 10 (64 bits)
 • CPU: Intel Core i3-4170, AMD FX-8120
 • RAM: 8 GB
 • HDD: 50 GB
 • GPU: Nvidia GeForce GTX 460, AMD HD 6850
 • DirectX: 11

Aanbevolen:


 • OS: Windows 10 (64 bits)
 • CPU: Intel Core i3-4170, AMD FX-8300
 • RAM: 8 GB
 • HDD: 50 GB
 • GPU: Nvidia GeForce 760, AMD HD 8800
 • DirectX: 11

Dead By Daylight Silent Hill Hoofdstuk


De DLC komt met een nieuwe moordenaar de Executioner, ook wel bekend als Pyramid Head zijn vermogen stelt hem in staat om kwelling toe te brengen aan zijn slachtoffers een nieuwe status effect als neergehaald in plaats van ze vast te haken Pyramid Head kan ze sturen naar een speciale kooi. De nieuwe Survivor, Cheryl Manson een veteraan van martelingen ze kan meer verdragen dan de meeste, en een nieuwe kaart, de Midwich Elementary School.

Dead by Daylight Darkness Among Us


Deze DLC bevat een nieuwe moordenaar, genaamd The Legion een stille en behendige moordenaar zijn perks en vaardigheden zorgen ervoor dat hij moeilijker op te sporen is en sneller dan normaal hij kan zelfs door pallets springen. Een nieuwe Survivor Jeff Johansen met zijn vaardigheden en perks stelt hem in staat om haken te breken en verborgen te blijven voor de moordenaar als hij op het punt staat om gespot te worden. De nieuwe kaart is het Mount Ormond Resort.

Dood bij daglicht, de ondergang van de gelovigen


Deze DLC bevat een nieuwe Killer, The Plague haar vaardigheden en perks stelt haar in staat om schade toe te brengen van ver weg, terwijl ook het besmetten van de overlevende en de omgeving met een verachtelijke plaag. De overlever, Jane’s survivor perks stellen haar in staat om de moordenaar te verdoven terwijl ze gezond uit de kast komt en wanneer ze geneest kan ze ook zichzelf genezen. De nieuwe kaart is de Tempel van Purgation.

   

Vind de beste prijzen voor Dead by Daylight DLC’s op CDKeyNL!

Official stores only
Kosten

Include security shields
Switch No coupon price/fees

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 96 aanbiedingen van 3,15€ tot 69,99€.

Region Free / Worldwide. Requires Epic Games Launcher App in order to play the game. You need to create a free account here. Read the description on the store page about any language or country restrictions.
EU STEAM CD KEY: Requires an EUROPEAN IP address or you must activate it with a VPN (Virtual Private Network) in order to play Dead by Daylight. Might have languages restrictions or language packs. Read the description on the store game page to know if the EU IP is only needed for activation or for playing also (maybe on EU Servers). Most of the stores offer you their help, or show you how to do this with a tutorial to follow.
Steam gift alleen beschikbaar voor Europa. Lees de beschrijving over eventuele regio- of taalbeperkingen aandachtig, alle stappen zijn op de webpagina van de verkoper uitgelegd.
Steam gift. Een Steam gift is een eenmalig transfer dat U krijgt. U activeert en installeert de game op Steam. Het is een niet-terugbetaalbare game dat in uw Steam games collection blijft.
Voor de Steam platform Steam CD Key (Regiovrij / wereldwijd), moet U de code downloaden en registreren met het Steam client, die hier te Downloaden is HERE. Eenmaals U ingelogt bent, klikt U op Game toevoegen (zie linkerhoek onderaan) -> Product activeren op Steam. Typ vervolgens uw CD Key in en het game zal geactiveerd en toegevoegd worden in uw Steam account game library.
Windows 10 Global : This is an Worldwide Microsoft code to play on PC for Worldwide . You need to have installed Windows 10 Anniversary Edition update on your PC. Log into your Microsoft account to download and play. Read closely the description given by the store to activate your game.
Deluxe Edition
Silent Hill Edition
Standard Edition
Stranger Edition
Ultimate Edition
Uncut Edition

Subscription

logo Xbox Game Pass Ultimate
11,99€/Monthly
logo Xbox Live Gold
6.99€/Monthly
logo Xbox Game Pass PC
9,99€/Monthly

1 comment


SirMagnetronNL says on 19 juli 2020 om 13:38:42

Leuk spelletje om met vrienden te spelen, wat generatoren uitdoen en wegrennen voor de moordenaar.

Rating: 5/5
 • ‹‹
 • 1
 • ››

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Feeling Lucky ? Win PS5, Xbox Series X or 500€ Amazon Gift Cards