Koop DEADCRAFT Nintendo Switch Goedkope Prijsvergelijke

Wat is een DEADCRAFT spelcode?

Het is een digitale sleutel waarmee je DEADCRAFT rechtstreeks naar Nintendo Switch kunt downloaden vanaf het Nintendo Eshop.

Hoe vind ik de beste prijzen voor DEADCRAFT op Nintendo Switch ?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van DEADCRAFT op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes in vertrouwde winkels te vinden.


Release date
19 mei 2022
Official website
Developer
Marvelous Inc.
Publisher
XSEED Games
Activation
Platforms
PEGI
18
Tags
Actie

OVER DIT SPEL


Deadcraft is een isometrische zombie survival RPG met crafting en farming elementen ontwikkeld door Marvelous Inc. bekend van hun werk aan de Story of Seasons series en Fate/Extella. In een wereld die wordt geteisterd door een zombie-apocalyps, veroorzaakt door een dodelijk virus, moet je zien te overleven als de half-zombie/half-mens Reid. Gebruik alles wat je te pakken kunt krijgen om je vijanden af te weren, zoals een bijl, onkruidverdelger, en zelfs de doden zelf door ze te oogsten en te planten om je eigen zombieleger te maken.

 
  • Maak gebruik van je half-zombie krachten om verwoestende aanvallen uit te voeren in het heetst van de strijd, of je doelwitten nu zombies of mensen zijn, niets zal je in de weg staan.
  • Ga op zoek naar materialen om allerlei wapens, gereedschap en zelfs post-apocalyptisch voedsel te maken.
  • Je kunt de lijken van je gevallen vijanden verzamelen en planten om je eigen aanpasbare zombiearbeiders te kweken. Stop pas als je een niet te stoppen leger van zombievolgelingen aan je zijde hebt!
  • Overleven in de zombie-apocalyps betekent een constante aanvoer van voedsel en water, je brood verdienen door anderen te helpen, of gewoon met geweld pakken wat je nodig hebt.

DEADCRAFT It Came From the Junkyard


Nu de Tyrant of the Ark verslagen is, lijkt de vrede in de stad terug te keren, maar er is een nieuwe bedreiging opgedoken: de Revenant, een kolossale reus met een leger ondoden op sleeptouw, die wil proberen de ARK over te nemen. Bevat gloednieuwe missies en een origineel verhaal, toegankelijk na het voltooien van het hoofdverhaal.

DEADCRAFT Jessie’s Wasteland Wares


Verzamel materialen en Craft items om te verkopen in je eigen winkel! Verdedig deze tegen dieven om geld in te zamelen voor Jessies geliefde miss Duna, deze DLC bevat nieuwe missies en een origineel verhaal met Jessie als hoofdrolspeler.

Kosten

Include security shields
Switch No coupon price/fees

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 4 aanbiedingen van 24,99€ tot 24,99€.

Nintendo eShop Download code. Gebruik de code op de Nintendo eShop op jouw Nintendo Console. Je moet op internet aangelogd zijn. Eenmaals aangelogd op het Nintendo eShop kun je jouw Download Code bevestigen om het product te activeren.
Standard Edition
Logo VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (13)

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Feeling Lucky ? Win PS5, Xbox Series X or 500€ Amazon Gift Cards