2
Lists & Alerts

Users rating Not yet rated

0 5 0

Koop Deathloop PS5 Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is een Deathloop spelcode?

Het is een digitale sleutel waarmee je Deathloop rechtstreeks naar PlayStation 5 kunt downloaden vanaf het PlayStation Network (PSN).

Hoe vind ik de beste prijzen voor Deathloop op PlayStation 5 ?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van Deathloop op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes in vertrouwde winkels te vinden.


Release date
14 september 2021
Official website
Developer
Arkane Studios
Publisher
Bethesda Softworks
Platforms
PC / PS5
PEGI
18
Tags
Actie Avontuur FPS Shooter First-person
Activation
  

OVER DIT SPEL


Twee rivaliserende moordenaars zitten vast in een lus op een eiland dat de Blackreef heet. Als Colt zou je de lus willen doorbreken en dat kun je doen door acht doelwitten te doden voordat de dag voorbij is. De andere moordenaar, Julianna, wil de lus aanhouden, dus haar hoofddoel is om jou te doden.

  • Elke cyclus zou je iets nieuws leren over je doelen en het eiland. Dit geeft je de kans om je speelstijl te veranderen.
  • Breid je wapens uit en gebruik de buitenwereldse gaven die je hebt gekregen.
  • De belangrijkste campagne laat je spelen als Colt, maar de multiplayer van het spel laat een andere persoon spelen als Julianna.

Deluxe Editie:


Pre Order Bonus:


 

Weet je niet welke editie je moet kiezen? Hier is een gids om u te helpen beslissen: Deathloop: Welke Editie te kiezen?

 

Your game
The store
The payment
Winkel
Platform
Editie
Prijs (zonder kosten)
Kosten
AKS SCORE
8.0

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 17 aanbiedingen van 42,61€ tot 93,61€.

Playstation account. Je zal een Playstation account krijgen om het spel te downloaden. Wanneer de download is afgewerkt, kan je met uw eigen account spelen. Lees de instructies van de verkoper. Een internetverbinding is vereist.
Aziatische Versie Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Europese Version Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Japanse Versie Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Amerikaanse versie Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Spel Code Playstation Europa. Geef de code in op het Playstation Network. Een internetverbinding is vereist.
Spel DownloadCode Playstation USA. Geef de code in op het Playstation Network. Een Amerikaanse Playstation en een internetverbinding zijn vereist.
PlayStation 5 Hardware Console. Playstation 5 home video game console hardware developed by Sony Interactive Entertainment and released in 2020. The fifth generation of PlayStation.
Deluxe Edition
Standard Edition

Wees de eerste om een commentaar achter te laten

You must be logged in to post a comment.

Newsletter