22
Lists & Alerts

Users rating Not yet rated

0 5 0

Koop Demon’s Souls PS5 Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is een Demon’s Souls spelcode?

Het is een digitale sleutel waarmee je Demon’s Souls rechtstreeks naar PlayStation 5 kunt downloaden vanaf het PlayStation Network (PSN).

Hoe vind ik de beste prijzen voor Demon’s Souls op PlayStation 5 ?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van Demon’s Souls op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes in vertrouwde winkels te vinden.


Release date
11 november 2020
Official website
Developer
FromSoftware Inc., Japan Studio, Shirogumi
Publisher
Sony Interactive Entertainment Europe
Platforms
PS5
PEGI
16
Tags
Actie

OVER DIT SPEL


Demon Souls is een HD Remaster van “From Software’s” originele PS3 spel Geheel opnieuw opgebouwd vanaf de grond door “Bluepoint games” voor de PS5. Demon Souls is een 3rd person actie RPG dat zich afspeelt in de zuidelijke middeleeuwse koninkrijk van Boletaria, een machtsgeile koning in zijn overmoed probeert om meer macht te krijgen door het ontwaken van een oude demon ouder dan de tijd zelf de “oude” wanneer het ritueel was voltooid een dikke kleurloze mist daalde op het land ontketenen wezens die menselijke zielen verbruikt. Boletaria is nu afgesneden van de rest van de wereld, ridders die door de mist durven te dringen en de demonen doden worden nooit meer gezien.

 
 • Visuele revisie: veel van de structuren van het oude spel zijn opnieuw gemaakt, met meer detail dan het origineel, maar met behoud van hetzelfde gevoel van de griezeligheid van het oude spel.
 • Blue Point Games heeft de gevechtsgegevens van het originele spel direct geïmporteerd naar de geremasterde versie waardoor de gevechten hetzelfde aanvoelen, van hoe snel een zwaard zwaait, hoe vijandelijke aanvallen en de onoverwinnelijkheid frames van je ontwijkingen zullen precies hetzelfde zijn als het origineel.
 • Bluepoint Games heeft een aantal van de originele stemmen en geluiden van het spel opnieuw opgenomen met dezelfde stemacteurs en een aantal nieuwe.

Recensies


Demon’s Souls laat de basis van het Soulsborne-genre zien. Bluepoint heeft de oude game omgezet naar een moderne presentatie terwijl de ziel van de titel behouden is gebleven. De ‘quality of life’ verbeteringen zijn geslaagd te noemen, maar de core mechanics zijn onveranderd gebleven.

psx-sense.nl

   

Demon’s Souls slaagt grafisch met vlag en wimpel, en dankzij Sony’s nieuwe PlayStation 5 overstijgt de remake het stempel van ‘make-over’. De hogere framerate en het ontbreken van laadtijden zorgt voor een veel betere speelervaring die dankzij wat kleine aanpassingen nog verder wordt aangescherpt. Bovenal is Demon’s Souls nog even mysterieus en onnavolgbaar als voorheen, hoeveel walkthroughs er sinds die tijd ook zijn verschenen.

gamer.nl

Deluxe Editie


Het basisspel, de soundtrack, en extra in-game content om mee te beginnen.

 • Basisspel
 • Legendarische heldenziel
 • Gerenommeerde krijgerziel
 • De ziel van de legendarische krijger
 • Rode ogen ridder wapenrusting
 • Boletariaanse koninklijke wapenrusting
 • Ritueel zwaard
 • Hopliet Schild
 • Ring van Langlevendheid
 • Behoud Granen
 • Fosforescerende Korrels
 • Berenwants Korrels
 • Grote Hardstenen scherf
 • Maanlichtsteen scherf
 • Origineel geluidsspoor

Your game
The store
The payment
Winkel
Platform
Editie
Prijs (zonder kosten)
Kosten
AKS SCORE
8.6

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 15 aanbiedingen van 45,03€ tot 106,70€.

Playstation account. Je zal een Playstation account krijgen om het spel te downloaden. Wanneer de download is afgewerkt, kan je met uw eigen account spelen. Lees de instructies van de verkoper. Een internetverbinding is vereist.
Aziatische Versie Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Japanse Versie Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Spel Code Playstation Europa. Geef de code in op het Playstation Network. Een internetverbinding is vereist.
Playstation DownloadCode. Activeer de download code op het Playstation Network. Is een internetverbinding vereist.
Spel DownloadCode Playstation USA. Geef de code in op het Playstation Network. Een Amerikaanse Playstation en een internetverbinding zijn vereist.
Deluxe Edition
Standard Edition

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

Newsletter