Koop Diablo 4 Xbox Series Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is een Diablo 4 spelcode?

Het is een digitale sleutel waarmee je Diablo 4 rechtstreeks naar Xbox Series X kunt downloaden vanaf het Xbox Live.

WAT IS DE BESTE PRIJS VOOR Diablo 4 Xbox Series?

Koop Diablo 4 op de Xbox Series voor 33,77€ met een Cdkeynl-coupon die je hebt gevonden op BuyGames bij 22 vertrouwde verkopers die 70 aanbiedingen presenteren. Vergelijk de beste prijzen van officiële en cd key-winkels. Vind de beste aanbiedingen, deals en kortingen.


Release datum
6 juni 2023
Officiële website
Ontwikkelaar
Blizzard Entertainment
Uitgever
Blizzard Entertainment
Activatie
Platformen
PEGI
18
Tags
Actie Avontuur

OVER DIT SPEL


Diablo 4 is een isometrische hack and slash actie RPG ontwikkeld door Blizzard Entertainment, de vierde aflevering van de langlopende Diablo franchise. Het speelt zich vele jaren na de gebeurtenissen van Diablo III af. De eindeloze strijd tussen de Hoge Hemelen en de Brandende Hells woedt voort, en Sanctuary is opnieuw in gevaar, dit keer door de geruchtmakende matrone van de mensheid, de demon Lilith. Haar greep op Sanctuary snijdt diep in de harten van zowel mannen als vrouwen, cultiveert het slechtste in haar bewoners en maakt van de wereld een donkere, hopeloze plek. Overleef en overwin de duisternis – of geef je over aan de schaduwen.

 
 • Creëer je eigen personage en ga de strijd aan met de onuitsprekelijke verschrikkingen die dit land teisteren. Kies uit een van de vijf klassen en experimenteer met een breed scala aan krachtige uitrustingen, talenten en vaardigheden.
  • Barbarian – Gebruik ongeëvenaarde kracht en hanteer een heel arsenaal in de strijd.
  • Druïde – Een woeste gedaanteverwisselaar die wilde wezens kan oproepen of krachtige elementen kan beheersen.
  • Necromancer – Een sluwe bezweerder die wraakzuchtige hordes ondoden kan bezweren en oproepen voor zijn vijanden.
  • Rogue – Een behendige krijger die zich kan specialiseren in gevechten van dichtbij of van veraf.
  • Sorcerer (Tovenaar) – Vorm de elementen en laat krachtige aanvallen los op je vijanden.
 • Verken de wereld van het Heiligdom terwijl je vecht door de uitgestrekte landen. Sluit je aan bij andere avonturiers, herover belegerde steden, duik in corrupte kerkers en ontdek geheimen terwijl je vecht om het lot van de wereld.
 • Ga de strijd aan met andere spelers door PVP zones te bezoeken en jezelf als vijandig te markeren om zo mogelijk krachtige beloningen te winnen door andere spelers te bevechten voor hun waardevolle buit, maar wees voorzichtig andere spelers kunnen jou ook als doelwit nemen.

Digital Deluxe Edition


Ultimate Edition   

Weet je niet welke editie je moet kiezen? Hier is een gids om u te helpen beslissen: Diablo 4: Welke editie moet ik kiezen?

   

Voor deze game is mogelijk een abonnement op Xbox Live Microsoft vereist.

Vergelijk onze verschillende abonnementsprijzen door onze Xbox Live-abonnement catalogus te bezoeken.

Kosten

Met security shields
Overschakelen naar de prijs zonder kortingsbon/kosten
Box Edition (DVD-CD-ROM). Dat is geen downloadbaar product. Lees de internetpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
XBOX SERIES GAME CODE : Use the Digital Code received by mail in your Xbox Series account to download Diablo 4 from the Xbox Live. Internet connection and a Xbox Series are required. Please read the store description about any language or region restrictions.
XBOX SERIES ACCOUNT : You will receive a new Xbox Account to download your game. After downloading you will be able to activate and play Diablo 4 on your personnal account. Internet connection is required. Please read the store description about any language or region restrictions.
XBOX SERIES EU GAME CODE : It's a download code for EUROPE ONLY. Use the Digital Code received by mail in your Xbox account to download Diablo 4 from the Xbox Live. Internet connection and a Xbox Series are required. Please read the store description about any language or region restrictions.
Xbox Series Game Code ROW: Xbox Live Game Code ALLEEN voor de rest van de wereld. Het betekent voor landen die niet onder de regiobeperkingen vallen. Dit product kan niet in verschillende landen worden gekocht en geactiveerd. Lees de winkelbeschrijving om de volledige lijst met betrokken landen te kennen. Gebruik de digitale code die u per e-mail in uw Xbox-account hebt ontvangen om Diablo 4 van Xbox Live te downloaden. Internetverbinding is vereist.
Deluxe Edition
Standard Edition
Ultimate Edition

Prijsgeschiedenis van Diablo 4

Onze Xbox game prijstracker stelt je in staat om moeiteloos aanbiedingen te vergelijken van officiële winkels en CD sleutel webshops. Houd de verkoop trends van Diablo 4 op Xbox in de gaten en krijg een melding wanneer het spel de gewenste prijs bereikt. Mis nooit meer de beste deal of Diablo 4 uitverkoop.

Chronologie

Historisch Laagste Prijzen

Keyshops
Officiële winkels
Logo Cdkeynl.nl VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (20)

24 comments 2 2 2 1 3 1 11 2


aapje58 says on 29 juni 2023 om 01:20:34

Een uitstekend vervolg in de serie, die gewoon meer van hetzelfde bied. Dus veel grinden om te levelen en goede drops te vinden. Dit gaat met name op de hogere levels erg traag en er zijn ook extreem rare drops, dus kun je erg veel tijd in dit spel doorbrengen. Zeker omdat er ook 5 speelbare klasses zijn, waardoor je het spel 5 keer met totaal andere talenten kan spelen. Bovendien kan elke klasse verschillende krachten krijgen via een talent tree.

Er zijn ook uitgebreide mogelijkheden om je uitrusting te verbeteren. Je kunt echter wel weinig spullen dragen en moet dus vaak terug om je uitrusting te verkopen of om te zetten in grondstoffen.

Het verhaal is prima en gaat over Lilith, de dochter van Mephisto, die door cultisten is opgeroepen en nu haat verspreid in Sanctuary. De hoofdrolspeler is door deze cultisten gedrogeerd en gevoed met het bloed van Lilith. Alhoewel hij weet te ontsnappen, heeft hij een soort bloedband met Lilith, waardoor hij visies krijgt van Lilith. Gedurende het spel volgt hij in de voetsporen van Lilith en moet haar uiteindelijk verslaan.

Naast het hoofdverhaal zijn er ook veel sidequests. Blizzard gaat ook met seizoenen komen die een eigen verhaal vertellen, al zal je daarvoor wel een nieuw karakter moeten levelen.

Rating: 5/5
riri says on 25 juni 2023 om 15:53:56

Sommige handelaren verkopen “Xbox Live accounts” met het spel dat je wilt, vaak veel goedkoper dan een activeringssleutel.

Het downloaden van het spel naar je XBOX is eenvoudig:
– Log in op de account van de verkoper met de gegevens die hij je heeft gegeven
– Download het spel naar je Xbox One of Xbox Series X/S console
– Maak opnieuw verbinding met je persoonlijke account
– Zoek het spel in je bibliotheek
– Speel het spel!

Zie voor meer informatie onze volledige uitleg over het activeren van een XBOX-account.

*Deel nooit je XBOX gegevens.

Rating: 5/5
 • ‹‹
 • 1
 • ››

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Geluk aan uw zijde? Win een PS5, Xbox Series X of €500 Amazon cadeaubonnen