Koop Dune Spice Wars CD Key Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is de Dune Spice Wars CD Key?

Het is een digitale sleutel waarmee je Dune Spice Wars rechtstreeks naar de pc kunt downloaden vanaf de officiële platforms.

WAT IS DE BESTE PRIJS VOOR Dune Spice Wars PC?

Koop Dune Spice Wars op de PC voor 18,28€ met een Cdkeynl-coupon die je hebt gevonden op K4G bij 25 vertrouwde verkopers die 42 aanbiedingen presenteren. Vergelijk de beste prijzen van officiële en cd key-winkels. Vind de beste aanbiedingen, deals en kortingen.


Release date
14 september 2023
Official website
Developer
Shiro Games
Publisher
Funcom
Activatie
Platforms
PEGI
12
Tags
Strategie Indie Vroegtijdige toegang Sim Bouwen 4X ... RTS Oorlog Co-op Tactisch PvP Realtimetactieken Multiplayer Scifi Singleplayer Grand Strategy Economie Diplomatie PvE Basissen bouwen Beheer

OVER DIT SPEL


Dune: Spice Wars is een unieke mix van 4X en real-time strategy game van de veelgeprezen ontwikkelaars van Northgard Shiro Games. Het spel speelt zich af in Frank Herbert’s Dune universum en je moet de door jou gekozen factie leiden en strijden voor controle en dominantie over het kruid en de barre woestijnplaneet Arrakis zelf. In Dune is kruid de meest waardevolle grondstof in het universum, het verlengt het leven, verruimt het bewustzijn, en maakt interstellair reizen mogelijk, maar hoe belangrijk het ook is, het wordt slechts op één planeet in het universum gevonden, Arrakis. Het wordt gezocht door zowat elke invloedrijke macht in het universum, hij die het kruid controleert, controleert het universum !

 
 • Ervaar uit eerste hand een van de meest invloedrijke sci-fi settings ooit gemaakt. Leid je factie naar de overwinning met iconische personages zoals Hertog Leto Atreides, Baron Harkonnen, Esmer Tuek, Liet Kynes, enz. Blijf alert als tegengestelde facties elkaar proberen te ondermijnen om de geringste overhand te krijgen, maar de planeet zelf is een kracht om rekening mee te houden met de harde verdorring woestijnen, enorme stormen, en de alles verslindende sandworms.
 • Speel als één van de vier facties die strijden om de controle over Arrakis, het gerespecteerde Huis Atreides, het gewelddadige en sinistere Huis Harkonnen, help de lokale bevolking van Arrakis, de Fremen meesters van de woestijn, die gebruik maken van guerrillatactieken of invloed verwerven via duistere deals en infiltratie als de smokkelaars.
 • Voor elke run kan je elke factie aanpassen door raadsleden te selecteren die de bestaande sterktes en zwaktes van een factie kunnen aanpassen. Als je huis Atreides hebt, kun je Duncan Idaho aan je zijde hebben, een legendarische zwaardvechter, die de dapperheid van je leger in de strijd kan verbeteren. Als de Fremen werven de hulp van Chani Kynes het verkrijgen van macht over mensen en informatie en nog veel meer iconische personages uit de Dune universum.
 • Om de overheersing over de planeet te krijgen, zul je een balans moeten vinden tussen open oorlogsvoering, uitvluchten, politieke invloed en economische suprematie om te kunnen zegevieren. Maak gebruik van geheimzinnige agenten om de plannen van je tegenstanders te saboteren. Stem over belangrijke politieke resoluties in de Landsraad om je agenda te bevorderen.
 • Net als Northgard ervoor is Dune: Spice Wars is een combinatie van real-time strategie en 4X elementen je zult eerst regio’s moeten verkennen met ornithopters om grondstoffen, dorpen en andere aandachtspunten te ontdekken om je greep op een regio te verstevigen zul je troepen moeten sturen om ze te bezetten en verschillende soorten gebouwen te bouwen om te beginnen met het oogsten van specerijen.

Early Access


Vroege toegang: Krijg direct toegang en begin met spelen; raak betrokken bij dit spel terwijl het zich ontwikkelt.

Minimum:


 • OS: Windows 10 / 11 (64 bits)
 • CPU: Intel Core i5 2.5 GHz
 • RAM: 8 GB
 • HDD: 4 GB
 • GPU: NVidia GTX 1050

Aanbevolen:


 • OS: Windows 10 / 11 (64 bits)
 • CPU: Intel Core i7 2.8GHz
 • RAM: 16 GB
 • HDD: 4 GB
 • GPU: NVidia GTX 1080
Kosten

Met security shields
Overschakelen naar de prijs zonder kortingsbon/kosten
EU STEAM CD KEY: Requires an EUROPEAN IP address or you must activate it with a VPN (Virtual Private Network) in order to play Dune Spice Wars. Might have languages restrictions or language packs. Read the description on the store game page to know if the EU IP is only needed for activation or for playing also (maybe on EU Servers). Most of the stores offer you their help, or show you how to do this with a tutorial to follow.
Steam gift alleen beschikbaar voor Europa. Lees de beschrijving over eventuele regio- of taalbeperkingen aandachtig, alle stappen zijn op de webpagina van de verkoper uitgelegd.
Steam gift. Een Steam gift is een eenmalig transfer dat U krijgt. U activeert en installeert de game op Steam. Het is een niet-terugbetaalbare game dat in uw Steam games collection blijft.
Voor de Steam platform Steam CD Key (Regiovrij / wereldwijd), moet U de code downloaden en registreren met het Steam client, die hier te Downloaden is HERE. Eenmaals U ingelogt bent, klikt U op Game toevoegen (zie linkerhoek onderaan) -> Product activeren op Steam. Typ vervolgens uw CD Key in en het game zal geactiveerd en toegevoegd worden in uw Steam account game library.
Windows 10 Global : This is an Worldwide Microsoft code to play on PC for Worldwide . You need to have installed Windows 10 Anniversary Edition update on your PC. Log into your Microsoft account to download and play. Read closely the description given by the store to activate your game.
Standard Edition

Prijsgeschiedenis van Dune Spice Wars

Onze PC game prijstracker stelt je in staat om moeiteloos aanbiedingen te vergelijken van officiële winkels en CD sleutel webshops. Houd de verkoop trends van Dune Spice Wars op PC in de gaten en krijg een melding wanneer het spel de gewenste prijs bereikt. Mis nooit meer de beste deal of Dune Spice Wars uitverkoop.

Chronology

Historical Lowest Prices

Keyshops:
Officiële winkels:
Logo Cdkeynl.nl VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (20)

4 comments 0 0 0 0 1 0 1 2


Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

Call of Duty Modern Warfare 3 2023
K4G
43,56€
The Day Before
Kinguin
14,62€
Avatar Frontiers of Pandora
Driffle
45,69€
Baldur's Gate 3
Kinguin
21,20€
EA Sports FC 24
GAMIVO Smart
29,77€
Lethal Company
K4G
4,73€
ARK Survival Ascended
Kinguin
12,80€
Football Manager 2024
Gamingdragons
26,46€
Cities Skylines 2
Driffle
25,98€
Alan Wake 2
Gamingdragons
34,69€
The Lords of the Fallen
HRK
34,43€
Assassin's Creed Mirage
Driffle
30,91€
Cyberpunk 2077
HRK
22,87€
Cyberpunk 2077 Phantom Liberty
GAMIVO Smart
17,60€
Starfield
HRK
39,88€
Lies Of P
GAMESEAL
34,14€
Mortal Kombat 1
HRK
32,20€
Armored Core 6 Fires of Rubicon
Gamingdragons
35,61€
BattleBit Remastered
GAMIVO Smart
14,59€
F1 23
GAMIVO Smart
39,11€
Street Fighter 6
Driffle
22,62€
Dead Island 2
Kinguin
50,18€
Hogwarts Legacy
HRK
23,43€
Xbox Game Pass Ultimate
GAMESEAL
3,41€
Windows 10 Pro
Bitcodes
1,43€
Elden Ring
Driffle
24,86€
Microsoft Office 2021 Pro Plus
Bitcodes
1,02€
Red Dead Redemption 2
K4G
12,24€
Minecraft
GAMIVO Smart
15,23€
Windows 11 Pro
Pixelcodes
1,50€
Microsoft Office 2019 Professional Plus
HRK
0,72€
Playstation Gift Cards
Driffle
4,24€
GTA 5
Driffle
8,24€
Forza Horizon 5
Driffle
24,32€
F1 Manager 2023
HRK
17,91€
Star Wars Jedi Survivor
HRK
26,81€
Project Zomboid
GAMIVO Smart
4,06€
The Sims 4 Horse Ranch Expansion Pack
GAMIVO Smart
15,16€
Ready Or Not
HRK
24,63€
Escape from Tarkov
Gamingdragons
45,66€
Football Manager 2023
GAMIVO Smart
11,32€
Rainbow Six Siege
Driffle
5,87€
Dayz
HRK
25,64€
The Texas Chain Saw Massacre
Kinguin
11,36€
The Last of Us Part I
HRK
25,14€
Terraria
Kinguin
1,49€
Divinity Original Sin 2
GAMIVO Smart
19,25€
Resident Evil 4
Kinguin
24,30€
Discord Nitro
Kinguin
0,58€
Phasmophobia
GAMIVO Smart
7,48€
ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Geluk aan uw zijde? Win een PS5, Xbox Series X of €500 Amazon cadeaubonnen