Koop Dune Spice Wars CD Key Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is de Dune Spice Wars CD Key?

Het is een digitale sleutel waarmee je Dune Spice Wars rechtstreeks naar de pc kunt downloaden vanaf de officiële platforms.

Hoe vind ik de beste prijzen voor Dune Spice Wars?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van Dune Spice Wars op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes te vinden voor vertrouwde winkels.


Release date
26 april 2022
Official website
Developer
Shiro Games
Publisher
Funcom
Activation
Platforms
PC
PEGI
--
Tags
Strategie Vroegtijdige toegang Sim Bouwen 4X RTS ... Oorlog Co-op Tactisch PvP Realtimetactieken Multiplayer Scifi Singleplayer Grand Strategy Economie Diplomatie PvE Basissen bouwen Beheer

OVER DIT SPEL


Dune: Spice Wars is een unieke mix van 4X en real-time strategy game van de veelgeprezen ontwikkelaars van Northgard Shiro Games. Het spel speelt zich af in Frank Herbert’s Dune universum en je moet de door jou gekozen factie leiden en strijden voor controle en dominantie over het kruid en de barre woestijnplaneet Arrakis zelf. In Dune is kruid de meest waardevolle grondstof in het universum, het verlengt het leven, verruimt het bewustzijn, en maakt interstellair reizen mogelijk, maar hoe belangrijk het ook is, het wordt slechts op één planeet in het universum gevonden, Arrakis. Het wordt gezocht door zowat elke invloedrijke macht in het universum, hij die het kruid controleert, controleert het universum !

 
 • Ervaar uit eerste hand een van de meest invloedrijke sci-fi settings ooit gemaakt. Leid je factie naar de overwinning met iconische personages zoals Hertog Leto Atreides, Baron Harkonnen, Esmer Tuek, Liet Kynes, enz. Blijf alert als tegengestelde facties elkaar proberen te ondermijnen om de geringste overhand te krijgen, maar de planeet zelf is een kracht om rekening mee te houden met de harde verdorring woestijnen, enorme stormen, en de alles verslindende sandworms.
 • Speel als één van de vier facties die strijden om de controle over Arrakis, het gerespecteerde Huis Atreides, het gewelddadige en sinistere Huis Harkonnen, help de lokale bevolking van Arrakis, de Fremen meesters van de woestijn, die gebruik maken van guerrillatactieken of invloed verwerven via duistere deals en infiltratie als de smokkelaars.
 • Voor elke run kan je elke factie aanpassen door raadsleden te selecteren die de bestaande sterktes en zwaktes van een factie kunnen aanpassen. Als je huis Atreides hebt, kun je Duncan Idaho aan je zijde hebben, een legendarische zwaardvechter, die de dapperheid van je leger in de strijd kan verbeteren. Als de Fremen werven de hulp van Chani Kynes het verkrijgen van macht over mensen en informatie en nog veel meer iconische personages uit de Dune universum.
 • Om de overheersing over de planeet te krijgen, zul je een balans moeten vinden tussen open oorlogsvoering, uitvluchten, politieke invloed en economische suprematie om te kunnen zegevieren. Maak gebruik van geheimzinnige agenten om de plannen van je tegenstanders te saboteren. Stem over belangrijke politieke resoluties in de Landsraad om je agenda te bevorderen.
 • Net als Northgard ervoor is Dune: Spice Wars is een combinatie van real-time strategie en 4X elementen je zult eerst regio’s moeten verkennen met ornithopters om grondstoffen, dorpen en andere aandachtspunten te ontdekken om je greep op een regio te verstevigen zul je troepen moeten sturen om ze te bezetten en verschillende soorten gebouwen te bouwen om te beginnen met het oogsten van specerijen.

Early Access


Vroege toegang: Krijg direct toegang en begin met spelen; raak betrokken bij dit spel terwijl het zich ontwikkelt.

Minimum:


 • OS: Windows 10 / 11 (64 bits)
 • CPU: Intel Core i5 2.5 GHz
 • RAM: 8 GB
 • HDD: 4 GB
 • GPU: NVidia GTX 1050

Aanbevolen:


 • OS: Windows 10 / 11 (64 bits)
 • CPU: Intel Core i7 2.8GHz
 • RAM: 16 GB
 • HDD: 4 GB
 • GPU: NVidia GTX 1080
Kosten

Include security shields
Switch No coupon price/fees

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 37 aanbiedingen van 16,24€ tot 362,39€.

Prices History

Zoom 1m 3m 1y All

Track product

EU STEAM CD KEY: Requires an EUROPEAN IP address or you must activate it with a VPN (Virtual Private Network) in order to play Dune Spice Wars. Might have languages restrictions or language packs. Read the description on the store game page to know if the EU IP is only needed for activation or for playing also (maybe on EU Servers). Most of the stores offer you their help, or show you how to do this with a tutorial to follow.
Steam gift alleen beschikbaar voor Europa. Lees de beschrijving over eventuele regio- of taalbeperkingen aandachtig, alle stappen zijn op de webpagina van de verkoper uitgelegd.
Steam gift. Een Steam gift is een eenmalig transfer dat U krijgt. U activeert en installeert de game op Steam. Het is een niet-terugbetaalbare game dat in uw Steam games collection blijft.
Voor de Steam platform Steam CD Key (Regiovrij / wereldwijd), moet U de code downloaden en registreren met het Steam client, die hier te Downloaden is HERE. Eenmaals U ingelogt bent, klikt U op Game toevoegen (zie linkerhoek onderaan) -> Product activeren op Steam. Typ vervolgens uw CD Key in en het game zal geactiveerd en toegevoegd worden in uw Steam account game library.
Early Access
Standard Edition
Logo VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (17)

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Feeling Lucky ? Win PS5, Xbox Series X or 500€ Amazon Gift Cards