Kopen Dying Light The Following CD Key Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is de Dying Light The Following CD Key?

Het is een digitale sleutel waarmee je Dying Light The Following rechtstreeks naar de pc kunt downloaden vanaf de officiële platforms.

Hoe vind ik de beste prijzen voor Dying Light The Following?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van Dying Light The Following op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes te vinden voor vertrouwde winkels.


Release date
26 januari 2015
Official website
Developer
Techland
Publisher
Techland Publishing
Activation
Platforms
PEGI
18
Tags
Actie Zombies Co-op Open wereld First-person Meerdere spelers ... Parkour

OVER DIT SPEL


Dying Light, The Following is een vervolg op het verhaal van Kyle Crane en speelt zich af in een uitgestrekt nieuw gebied buiten Harran, een open landelijk gebied vol mysterieuze personages, dodelijke nieuwe wapens en een nieuw voertuig de zeer aanpasbare dirt buggy. Win het vertrouwen van de lokale bevolking en leer meer over de geheimen van een sekte die schijnbaar immuun is voor het virus dat Harran heeft geteisterd.

 • Verken een nieuwe regio die groter is dan alle kaarten van het basisspel bij elkaar, nieuwe gebieden, locaties, quests en personages.
 • Vuil buggy: Een nieuw middel om rond de grotere en open kaart het heeft zijn eigen aparte skill tree, wapens, upgrades, en meer dan 40 + verschillende verf cosmetica om de auto aan te passen, maar vergeet niet dat je moet brandstof vinden om het te rijden.
 • Het progressiesysteem voor de quests in “the following” is niet-lineair, wat betekent dat je de kaart volledig kunt verkennen zonder je zorgen te maken over hoe het het verhaal beïnvloedt.

Je hebt het basisspel Dying Light nodig om toegang te krijgen tot deze DLC-content.

Recensies


Een buggy en weilanden in een game gebouwd rond parkours en zombies? Het klonk als een slechte beslissing, maar niets is minder waar. Techland toont aan dat het nog steeds weet hoe een goede zombiegame in elkaar steekt en laat ons voor een tweede keer peentjes zweten.

gamer.nl

 

The Following is in veel opzichten hetzelfde als Dying Light. Het heeft de ruwe kanten, zoals het platte verhaal en de vervelende personages, de aanhoudende bugs en andere mankementen die rechtstreeks uit de hoofdgame zijn gehaald zonder verbetering. Met de uitbreiding biedt Techland echter genoeg vernieuwing om de wereld die de ontwikkelaar heeft geschapen nogmaals te bezoeken.

insidegamer.nl

Enhanced Edition


De verbeterde editie brengt nieuwe functies naar het basisspel en de DLC’s.

 • Nieuwe moeilijkheidsgraad Nightmare modus die de duur van de nacht verlengt en de gezondheid en schade van alle vijanden verhoogt.
 • Bounty systeem dat nieuwe quest types introduceert basic, dallies, en community.
 • De nieuwe legende levels ontgrendelbaar zodra je maxed out 1 van de 3 skill bomen, geeft je stat boosts, extra skins, en nieuwe gold tier wapens.

Minimum:


 • OS: Windows 7 / 8 / 8.1(64 bits)
 • CPU: Intel Core i5-2500 3.3 GHz, AMD FX-8320 3.5 GHz
 • RAM: 4 GB
 • GPU: NVIDIA GeForce GTX 560, AMD Radeon HD 6870
 • DirectX: 11

Aanbevolen:


 • OS: Windows 7 / 8 / 8.1(64 bits)
 • CPU: Intel Core i5-4670K 3.4 GHz, AMD FX-8350 4.0 GHz
 • RAM: 8 GB
 • GPU: NVIDIA GeForce GTX 780, AMD Radeon R9 290
Kosten

Include security shields
Switch No coupon price/fees

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 76 aanbiedingen van 1,05€ tot 25,86€.

Prices History

Zoom 1m 3m 1y All

Track product

Dit is een CD Key voor Gog.com. Je moet op Gog.com jezelf registeren om het spel te activeren en te downloaden. Op deze webpagina van Gog.com kan jij je CD Key activeren.
EU STEAM CD KEY: Requires an EUROPEAN IP address or you must activate it with a VPN (Virtual Private Network) in order to play Dying Light The Following. Might have languages restrictions or language packs. Read the description on the store game page to know if the EU IP is only needed for activation or for playing also (maybe on EU Servers). Most of the stores offer you their help, or show you how to do this with a tutorial to follow.
Steam gift alleen beschikbaar voor Europa. Lees de beschrijving over eventuele regio- of taalbeperkingen aandachtig, alle stappen zijn op de webpagina van de verkoper uitgelegd.
Steam gift. Een Steam gift is een eenmalig transfer dat U krijgt. U activeert en installeert de game op Steam. Het is een niet-terugbetaalbare game dat in uw Steam games collection blijft.
Voor de Steam platform Steam CD Key (Regiovrij / wereldwijd), moet U de code downloaden en registreren met het Steam client, die hier te Downloaden is HERE. Eenmaals U ingelogt bent, klikt U op Game toevoegen (zie linkerhoek onderaan) -> Product activeren op Steam. Typ vervolgens uw CD Key in en het game zal geactiveerd en toegevoegd worden in uw Steam account game library.
Bundle
DLC
Enhanced Edition
Ultimate Collection
Uncut Edition
Logo VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (17)

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Feeling Lucky ? Win PS5, Xbox Series X or 500€ Amazon Gift Cards