5
Lists & Alerts

Users rating Not yet rated

0 5 0

EA PLAY PRO

Waar kun je EA PLAY PRO digitaal kopen?

U kunt naar uw plaatselijke winkel gaan, of als u minder wilt betalen en uw couponcode direct wilt krijgen, is de beste manier om EA PLAY PRO online te kopen met behulp van onze exclusieve promocodes. Vergelijk winkels en hun prijzen hier & nu om de beste deal te krijgen.

Hoe koop ik een EA PLAY PRO online?

Vergelijk prijzen voor EA PLAY PRO op CDKeyNL.nl. Gebruik de "Activeringsregio's" zoekfilters om de valuta van uw land te selecteren en "Edities" om het gewenste duur te selecteren, klik op "Nu Winkelen" om naar de website van de verkoper te worden doorverwezen en voltooi uw online %%cf_name%%-abonnement aankoop.


Release date
1 januari 2020
Official website
Developer
Origin
Publisher
Origin
Platforms
PEGI
--
Tags
--
Activation
  

OVER DIT EA PLAY PRO


EA Play Pro is een abonnementsdienst van Electronic Arts voor Electronic Arts. Met één abonnement krijg je toegang tot een uitgebreide bibliotheek met EA- en Co-titels, maar dat is niet alles. Je krijgt ook exclusieve toegang tot de maandelijkse beloningen van EA Play en EA Play Pro en digitale bonuscontent voor je favoriete EA-games, gewoon omdat je het abonnement hebt.

 
  • Onbeperkte directe toegang tot de volledige collectie fan-favoriete EA-games, zelfs voor nieuwere titels, 10 dagen onbeperkte vroege toegang tot nieuwe EA-games voor EA Play Pro-abonnees.
  • Elke maand exclusieve EA Play en EA Play Pro in-game beloningen voor je favoriete EA-games.
  • Exclusieve 10% ledenkorting op alle EA-gerelateerde productaankopen, van volledige games tot DLC.

Your game
The store
The payment
Winkel
Platform
Editie
Prijs (zonder kosten)
Kosten
AKS SCORE

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 13 aanbiedingen van 13,46€ tot 99,99€.

Voor de Origin Platform Origin CD Key,moet U de Origin software dowloaden en installeren. Dit vindt U hier HERE. Dan kunt U het game erop activeren. Eens het geïnstalleerd is, start U Origin, klikt U op het Origin tabblad en klikt U op productcode verzilveren en geeft U de keyin. Het game zult U in uw My games lijst terugvinden.
1 Month
12 Months

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

Newsletter