Logo

EA PLAY PRO

Hoe koop ik een EA PLAY PRO online?

Vergelijk prijzen voor EA PLAY PRO op CDKeyNL.nl. Gebruik de "Activeringsregio's" zoekfilters om de valuta van uw land te selecteren en "Edities" om het gewenste duur te selecteren, klik op "Nu Winkelen" om naar de website van de verkoper te worden doorverwezen en voltooi uw online %%cf_name%%-abonnement aankoop.

Waar kun je EA PLAY PRO digitaal kopen?

U kunt naar uw plaatselijke winkel gaan, of als u minder wilt betalen en uw couponcode direct wilt krijgen, is de beste manier om EA PLAY PRO online te kopen met behulp van onze exclusieve promocodes. Vergelijk winkels en hun prijzen hier & nu om de beste deal te krijgen.


Release datum
1 januari 2020
Officiële website
Ontwikkelaar
Origin
Uitgever
Origin
Activatie
Platformen
PC
PEGI
12
Tags
Kaartspel

OVER DIT EA PLAY PRO


EA Play Pro is een abonnementsdienst van Electronic Arts voor Electronic Arts. Met één abonnement krijg je toegang tot een uitgebreide bibliotheek met EA- en Co-titels, maar dat is niet alles. Je krijgt ook exclusieve toegang tot de maandelijkse beloningen van EA Play en EA Play Pro en digitale bonuscontent voor je favoriete EA-games, gewoon omdat je het abonnement hebt.

 
  • Onbeperkte directe toegang tot de volledige collectie fan-favoriete EA-games, zelfs voor nieuwere titels, 10 dagen onbeperkte vroege toegang tot nieuwe EA-games voor EA Play Pro-abonnees.
  • Elke maand exclusieve EA Play en EA Play Pro in-game beloningen voor je favoriete EA-games.
  • Exclusieve 10% ledenkorting op alle EA-gerelateerde productaankopen, van volledige games tot DLC.
Kosten

Met security shields
Overschakelen naar de prijs zonder kortingsbon/kosten
Voor de Electronics Arts Platform Electronics Arts CD Key,moet U de Electronics Arts software dowloaden en installeren. Dit vindt U hier HERE. Dan kunt U het game erop activeren. Eens het geïnstalleerd is, start U Electronics Arts , klikt U op het Electronics Arts tabblad en klikt U op productcode verzilveren en geeft U de keyin. Het game zult U in uw My games lijst terugvinden.
1 Month
12 Months

Prijsgeschiedenis van EA PLAY PRO

Onze PC game prijstracker stelt je in staat om moeiteloos aanbiedingen te vergelijken van officiële winkels en CD sleutel webshops. Houd de verkoop trends van EA PLAY PRO op PC in de gaten en krijg een melding wanneer het spel de gewenste prijs bereikt. Mis nooit meer de beste deal of EA PLAY PRO uitverkoop.

Chronologie

Historisch Laagste Prijzen

Keyshops
Officiële Winkels
Logo Cdkeynl.nl VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (20)

1 comment 0 0 0 0 1 0 0 0


Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Geluk aan uw zijde? Win een PS5, Xbox Series X of €500 Amazon cadeaubonnen