Koop Eiyuden Chronicle Hundred Heroes PS5 Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is een Eiyuden Chronicle Hundred Heroes spelcode?

Het is een digitale sleutel waarmee je Eiyuden Chronicle Hundred Heroes rechtstreeks naar PlayStation 5 kunt downloaden vanaf het PlayStation Network (PSN).

WAT IS DE BESTE PRIJS VOOR Eiyuden Chronicle Hundred Heroes PS5?

Koop Eiyuden Chronicle Hundred Heroes op de PS5 voor 49,99€ met een Cdkeynl-coupon die je hebt gevonden op PS Store ES bij 4 vertrouwde verkopers die 8 aanbiedingen presenteren. Vergelijk de beste prijzen van officiële en cd key-winkels. Vind de beste aanbiedingen, deals en kortingen.


Release datum
23 april 2024
Officiële website
Ontwikkelaar
Rabbit & Bear Studios
Uitgever
505 Games
Activatie
PEGI
12
Tags
--

OVER DIT SPEL


Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes speelt zich af in de diverse wereld van Allraan, beïnvloed door samenwerkingen en conflicten tussen mensen, beestmensen, elfen, en woestijnbewoners. Het machtige Galdean Empire, gewapend met magische technologie die runenlenzen verbetert, jaagt op een artefact om hun dominantie over het continent uit te breiden. Tijdens een expeditie ontstaat er een vriendschap tussen Seign Kesling, een getalenteerde imperial officer, en Nowa, een jochie uit een afgelegen dorp. Maar het lot smijt hen in de oorlog, waardoor ze hun overtuigingen serieus in twijfel trekken.

 
 • Ga op een te gek avontuur door de uitgestrekte wereld van Eiyuden Chronicle! Laat je betoveren door 2.5D graphics en oogstrelende pixel art die alles tot leven brengen, van kleurrijke bossen tot levendige steden en enge grotten. Maak je klaar om de mysteries te ontrafelen, van verborgen schatten tot verrassende eindbaasgevechten!
 • Neem de leiding over een team van zes helden in klassieke turn-based RPG-gevechten met verbluffende gevechtsanimaties. Bedenk strategieën met de AI-vaardigheden van je helden, ontketen aanpasbare commando’s en epische gecombineerde aanvallen die je sprakeloos achterlaten!
 • Transformeer je bescheiden vestingstad in een bruisende mix van militaire kracht en knus wonen door personages aan te nemen en coole dingen toe te voegen zoals kasteelmuren, militaire uitrusting, weelderige velden, en speciale plekken zoals een smidse, souvenirwinkel en restaurants. Zie hoe het evolueert van een schilderachtig toevluchtsoord naar het ultieme centrum voor je epische avonturen!
 • Dompel jezelf onder in een rijk en meeslepend verhaal met meer dan 100 speelbare personages, elk met hun eigen meeslepende achtergronden en motivaties die ingenieus zijn verweven in een groots verhaal dat je op het puntje van je stoel houdt!

PRE ORDER BONUS EDITION


Grijp Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes vroeg en scoor:

 
 • 1x Early Bird Pack (1x Enhancement Rune & 1x Enhancement Accessory) en
 • 1x Aangepast Hoofdkwartier Object.

DELUXE EDITION


Leg je handen op de Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes Digital Deluxe Edition voordat iedereen het heeft en ontvang exclusieve extraatjes!

 
 • 1x Early Bird Pack (1x Enhancement Rune en 1x Enhancement Accessory)
 • 1x Aangepast Hoofdkwartier Object
 • 48 uur Vroege Toegang

Maximaliseer het plezier op je reis met de Digital Deluxe Edition, boordevol vette extra’s:

 
 • Volledige game van Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes
 • 1x Easy Journey Pack: (6x Geneesmiddel, 2x Herleefitem en 3x Evacuatie-item)
 • 1x Aangepast Hoofdkwartier Object
 • Seizoenpas: (3x Wallpapers door Kawano, 2x Hoofdkwartierverven, DLC – Seign’s Hoofdstuk, DLC – Marisa’s Hoofdstuk en DLC – Markus’ Hoofdstuk)
 • Digitale Mini Artbook
 • Digitale Soundtrack
Kosten

Met security shields
Overschakelen naar de prijs zonder kortingsbon/kosten
PlayStation 5 Hardware Console. Playstation 5 home video game console hardware developed by Sony Interactive Entertainment and released in 2020. The fifth generation of PlayStation.
Deluxe Edition
Preorder bonus

Prijsgeschiedenis van Eiyuden Chronicle Hundred Heroes

Onze Playstation game prijstracker stelt je in staat om moeiteloos aanbiedingen te vergelijken van officiële winkels en CD sleutel webshops. Houd de verkoop trends van Eiyuden Chronicle Hundred Heroes op Playstation in de gaten en krijg een melding wanneer het spel de gewenste prijs bereikt. Mis nooit meer de beste deal of Eiyuden Chronicle Hundred Heroes uitverkoop.

Chronologie

Historisch Laagste Prijzen

Keyshops
Officiële winkels
Logo Cdkeynl.nl VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (20)

3 comments 0 0 0 0 0 0 2 1


Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Geluk aan uw zijde? Win een PS5, Xbox Series X of €500 Amazon cadeaubonnen