Logo

Koop Elden Ring PS5 Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is een Elden Ring Key?

Het is een activeringscode, ook wel Cdkey genoemd, waarmee je Elden Ring kunt downloaden op de PlayStation 5 vanaf het PSN (PlayStation Network).

WAT IS DE BESTE PRIJS VOOR Elden Ring OP PS5?

Koop Elden Ring voor de PS5 voor 38,58€ bij PS Store US, de huidige beste prijs met 0% korting. Wij tonen je alle beschikbare promotiecodes of PS Store US-coupons zodat je geld kunt besparen. Vergelijk CD-key prijzen van 8 vertrouwde winkels met 19 aanbiedingen en gebruik onze exclusieve kortingscodes om de beste deal voor je PS5-games te garanderen.


Release datum
25 februari 2022
Officiële website
Ontwikkelaar
FromSoftware
Uitgever
Bandai Namco Entertainment Europe
Activatie
Platformen
PEGI
16
Tags
Actie RPG

OVER DIT SPEL


Elden Ring is From Software’s nieuwste IP, van de gameontwikkelaars die je de Dark Souls-serie, Bloodborne, Demon Souls, enz. brachten. Reis naar de Lands Between, een nieuwe fantasiewereld gecreëerd door Hidetaka Miyazaki in nauwe samenwerking met George R.R. Martin, de wereldberoemde auteur achter de veelgeprezen Song of Ice and Fire-serie. Jij bent een Tarnished, een wezen dat half levend en half dood is, lang geleden verbannen uit het Land Between. Nu keer je terug in opdracht van Queen Marika the Eternal, na de tragedie van het uiteenspatten van de Erdtree, toen broers tegen broers vochten en het land voor altijd is veranderd. De enige manier waarop de vrede nu kan terugkeren, is als jij de Elden Ring hervormt, het Land Between verovert en Elden Lord wordt.

 
  • Elden Ring speelt zich af in een uitgestrekte open wereld vol fantastische landschappen, grasvlaktes, verstikkende moerassen, bergen, kastelen en kerkers die naadloos aansluiten op de hoofdwereld doorkruis de wereld te voet of te paard alleen of online met andere spelers.
  • Terwijl je door het Land Between reist, voel je glimpen van de kracht van de Elden Rings die de mysteries ervan ontrafelen, ontmoet je tegenstanders die de ring voor hun eigen gewin willen, personages die je kunnen helpen of juist hinderen bij je voortgang, en angstaanjagende wezens die je nog nooit hebt gezien.
  • Creëer je eigen personage, met de kenmerkende actie-RPG-mechanieken van From Software in gedachten, maar nu met meer speelruimte om te experimenteren, gebruik een verscheidenheid aan wapens, magische vaardigheden en vaardigheden die je overal ter wereld kunt vinden. Gebruik sluipschutters om vijanden één voor één uit te schakelen of ga er gewapenderhand tegenaan en roep de geesten van je bondgenoten op om je te komen helpen. Het is aan jou hoe je de verkenning en gevechten wilt aanpakken.

Deluxe-editie


VerzamelaarseditieWeet je niet welke editie je moet kiezen? Hier is een gids om je te helpen beslissen: Elden Ring – Welke editie moet ik kiezen?

 
Kosten

Met security shields
Overschakelen naar de prijs zonder kortingsbon/kosten
Playstation account. Je zal een Playstation account krijgen om het spel te downloaden. Wanneer de download is afgewerkt, kan je met uw eigen account spelen. Lees de instructies van de verkoper. Een internetverbinding is vereist.
Box Edition (DVD-CD-ROM). Dat is geen downloadbaar product. Lees de internetpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Spel Code Playstation Europa. Geef de code in op het Playstation Network. Een internetverbinding is vereist.
PlayStation 5 Hardware Console. Playstation 5 home video game console hardware developed by Sony Interactive Entertainment and released in 2020. The fifth generation of PlayStation.
Launch Edition
Shadow of the Erdtree Deluxe Edition
Shadow of the Erdtree Edition
Standard Edition

Prijsgeschiedenis van Elden Ring

Onze Playstation game prijstracker stelt je in staat om moeiteloos aanbiedingen te vergelijken van officiële winkels en CD sleutel webshops. Houd de verkoop trends van Elden Ring op Playstation in de gaten en krijg een melding wanneer het spel de gewenste prijs bereikt. Mis nooit meer de beste deal of Elden Ring uitverkoop.

Chronologie

Historisch Laagste Prijzen

Keyshops
Officiële Winkels
Logo Cdkeynl.nl VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (20)

24 comments 4 2 2 3 3 1 7 2


GeneralM13 says on 12 december 2022 om 10:22:51

Elden ring is in veel aspecten hetzelfde als de spellen uit de Dark souls / Bloodborne series die we van FromSoftware gewend zijn.
De manier van vechten, het opbouwen van je persona(s) en het vinden van bonfires (die fungeren als checkpoints) zijn zo’n beetje hetzelfde.
Qua game is het spel waarschijnlijk wel voor meer mensen toegankelijker.
Het spel doet genoeg moeite om de werking van belangrijke aspecten van het spel uit te leggen aan de speler en voor de spelers die het dan alsnog lastig hebben met bepaalde stukken van het spel zijn er bijvoorbeeld “Summons” die gevechten makkelijker maken.
Voor de veteranen van de series is deze game misschien iets aan de makkelijke kant, maar je kan er natuurlijk altijd voor kiezen om bepaalde dingen in het spel niet te gebruiken om jezelf dat extra beetje moeilijkheid te geven.
De wereld is erg groot, heeft aardig wat te bieden en ziet er practig uit (neem dit aub met een korrel zout want sommige plekken horen er natuurlijk niet “mooi” uit te zien :P)
Bazen zijn als vanouds een leerprocess van vallen en opstaan (of moet ik zeggen: doodgaan en opnieuw proberen? :P) en verachten hier en daar enige vaardigheid (wat niet voor elke speler te doen is)
Al om al is Elden ring een van de beste games van het jaar 2022 en zeker een game om te overwegen als je fan bent van de hele “Souls” ervaring!

Rating: 5/5
riri says on 26 maart 2022 om 17:36:02

Sommige handelaren verkopen “PSN accounts” met het spel dat je wilt, vaak veel goedkoper dan een activeringssleutel.

Het downloaden van het spel naar je PlayStation is eenvoudig:
– Log in op de account van de verkoper met de gegevens die hij je heeft gegeven
– Download het spel naar je PS4 of PS5 console
– Maak opnieuw verbinding met je persoonlijke account
– Zoek het spel in je bibliotheek
– Speel het spel!

Zie voor meer informatie onze volledige uitleg over het activeren van een Playstation-account.

*Deel nooit je Playstation gegevens.

Rating: 5/5

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Geluk aan uw zijde? Win een PS5, Xbox Series X of €500 Amazon cadeaubonnen