Koop Elex 2 PS4 Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is een Elex 2 spelcode?

Het is een digitale sleutel waarmee je Elex 2 rechtstreeks naar PlayStation 4 kunt downloaden vanaf het PlayStation Network (PSN).

Hoe vind ik de beste prijzen voor Elex 2 op PlayStation 4 ?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van Elex 2 op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes in vertrouwde winkels te vinden.


Release date
1 maart 2022
Official website
Developer
Piranha Bytes
Publisher
Piranha Bytes
Platforms
PEGI
12
Tags
Actie

OVER DIT SPEL


Elex 2 is een sci-fi fantasy-themed open-wereld actie RPG die zich afspeelt op de vijandige buitenaardse planeet Magalan, het vervolg op 2017’s Elex zowel ontwikkeld door de Duitse game studio Piranha Bytes meest bekend om hun werk aan de Gothic en Risen serie van games. Jaren nadat Jax versloeg de Hybrid Magalan is nog steeds een gebroken wereld, facties nog steeds begaan eindeloze oorlog met elkaar over waardevolle hulpbronnen genaamd de “Elex”. Opnieuw voelt Jax een nieuwe dreiging uit de lucht komen die al het leven op de planeet in gevaar zal brengen als ze hun meningsverschillen niet opzij zetten om deze nieuwe dreiging af te slaan.

 
  • Duik terug in de serie die je kent en waar je van houdt, de klassieke Elex-ervaring van enorme en met de hand gemaakte open werelden met diverse omgevingen, meerdere compleet unieke facties en die post-apocalyptische sciencefiction flair.
  • Naast een wereld die als doorleefd aanvoelt, kom je ook unieke NPC-metgezellen tegen die je kunt rekruteren, die onthouden wat je hebt gedaan en daarnaar handelen, zich bij je groep kunnen aansluiten of je groep kunnen verlaten, afhankelijk van je acties, en kunnen sterven, wat gevolgen heeft voor het grotere verhaal.
  • Doorkruis de omgeving met je iconische Jetpack, of gebruik hem om vijanden aan of uit te schakelen. De besturing van de gevechten is vloeiender dan in de eerste game.
Kosten

Include security shields
Switch No coupon price/fees

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 8 aanbiedingen van 56,91€ tot 61,91€.

Europese Version Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Japanse Versie Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Amerikaanse versie Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Playstation DownloadCode. Activeer de download code op het Playstation Network. Is een internetverbinding vereist.
Standard Edition
Logo VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (13)

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Feeling Lucky ? Win PS5, Xbox Series X or 500€ Amazon Gift Cards