Koop Endling Extinction is Forever CD Key Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is de Endling Extinction is Forever CD Key?

Het is een digitale sleutel waarmee je Endling Extinction is Forever rechtstreeks naar de pc kunt downloaden vanaf de officiële platforms.

Hoe vind ik de beste prijzen voor Endling Extinction is Forever?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van Endling Extinction is Forever op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes te vinden voor vertrouwde winkels.


Release date
19 juli 2022
Official website
Developer
Herobeat Studios
Publisher
HandyGames
Platforms
PEGI
12
Tags
Avontuur

OVER DIT SPEL


Endling Extinction is Forever is een indie survival adventure game ontwikkeld door Herobeat Studios, ervaar een wereld geteisterd door de mensheid door de ogen van de laatste moeder vos op aarde. Leer je jonge welpen hoe ze moeten overleven in deze genadeloze wereld die zichzelf langzaam vernietigt. Help je jongen op elke manier die een moeder kan door ze te onderwijzen en te redden van allerlei gevaren en onthoud dat uitsterven voor altijd is.

 
 • Ontdek de vernietigende kracht van de mensheid als dag na dag ze corrumperen, vervuilen en exploiteren van de meest kostbare en waardevolle natuurlijke hulpbronnen op aarde.
 • Verken verschillende 3D side-scrolling levels en verdedig je kleine kinderen, voed ze en zie ze opgroeien en unieke persoonlijkheden ontwikkelen die gevormd worden door hun liefdes en angsten, maar het allerbelangrijkste is dat je ze helpt voor zichzelf te overleven.
 • Gebruik de dekking van de duisternis om heimelijk naar veiliger plaatsen te gaan. Breng de dag door met rusten in een geïmproviseerde schuilplaats en plan je volgende migratie zorgvuldig, want het kan de laatste zijn voor jou en je pups als je niet voorzichtig bent.

Preorder Editie


Deze editie van Endling Extinction is Forever is alleen beschikbaar voor de officiële release datum van het spel het bevat het basisspel met een exclusieve 10% korting.

Minimum:


 • OS: Windows 10 (64 bits)
 • CPU: Intel Core i5, AMD FX-6300
 • RAM: 8 GB
 • HDD: 12 GB
 • GPU: NVIDIA GTX 760, AMD Radeon R9 270X
 • DirectX: 11

Aanbevolen:


 • OS: Windows 10 (64 bits)
 • CPU: Intel Core i7, AMD Ryzen 7
 • RAM: 8 GB
 • HDD: 12 GB
 • GPU: NVIDIA GTX 1070, AMD Radeon RX 5700-XT
 • DirectX: 11
Kosten

Include security shields
Switch No coupon price/fees

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 13 aanbiedingen van 19,29€ tot 28,27€.

Dit is een CD Key voor Gog.com. Je moet op Gog.com jezelf registeren om het spel te activeren en te downloaden. Op deze webpagina van Gog.com kan jij je CD Key activeren.
EU STEAM CD KEY: Requires an EUROPEAN IP address or you must activate it with a VPN (Virtual Private Network) in order to play Endling Extinction is Forever. Might have languages restrictions or language packs. Read the description on the store game page to know if the EU IP is only needed for activation or for playing also (maybe on EU Servers). Most of the stores offer you their help, or show you how to do this with a tutorial to follow.
Steam gift. Een Steam gift is een eenmalig transfer dat U krijgt. U activeert en installeert de game op Steam. Het is een niet-terugbetaalbare game dat in uw Steam games collection blijft.
Voor de Steam platform Steam CD Key (Regiovrij / wereldwijd), moet U de code downloaden en registreren met het Steam client, die hier te Downloaden is HERE. Eenmaals U ingelogt bent, klikt U op Game toevoegen (zie linkerhoek onderaan) -> Product activeren op Steam. Typ vervolgens uw CD Key in en het game zal geactiveerd en toegevoegd worden in uw Steam account game library.
Standard Edition
Logo VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (13)

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Feeling Lucky ? Win PS5, Xbox Series X or 500€ Amazon Gift Cards