Koop F1 Manager 2022 PS4 Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is een F1 Manager 2022 spelcode?

Het is een digitale sleutel waarmee je F1 Manager 2022 rechtstreeks naar PlayStation 4 kunt downloaden vanaf het PlayStation Network (PSN).

Hoe vind ik de beste prijzen voor F1 Manager 2022 op PlayStation 4 ?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van F1 Manager 2022 op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes in vertrouwde winkels te vinden.


Release date
25 augustus 2022
Official website
Developer
Frontier Developments
Publisher
Frontier Developments
Platforms
PEGI
12
Tags
Strategie Simulatie

OVER DIT SPEL


F1 Manager 2022 is een racesim en managementspel ontwikkeld door Frontier Developments. Druk je eigen stempel op de F1-geschiedenis in dit officieel gelicenseerde managementspel voor Formule 1-races. Word de baas van je gekozen constructeur en kies uit een rooster van 2022 coureurs en personeel met levensechte presentaties, en leid ze naar glorie tijdens de officiële 2022 races door je reis te beginnen achteraan op de grid of je plaats in te nemen op pole position. Het is jouw taak om indruk te maken op het bestuur door je doelen voor dit seizoen en op de lange termijn te halen en zo het succes van je team voor de komende jaren veilig te stellen.

 
  • Controleer de prestaties van je beste coureurs en medewerkers tussen de races door, houd je financiën in de gaten en scout de beste medewerkers van rivaliserende teams, om jezelf een extra voorsprong te geven tijdens de komende races.
  • Wijs nieuwe onderdelen aan voor je wagens en bereid je voor op de komende race, kies je technische aanpak en behaal een voorsprong op je tegenstanders. Ontwikkel een uitgebalanceerd systeem, focus op gebieden die verbetering behoeven, of richt je gewoon op specifieke aspecten van de prestaties.
  • Neem elke beslissing in handen, van pitstrategieën over bandenkeuzes tot de beslissingen van je rijders. Wees voorbereid om te reageren op elke gebeurtenis tijdens de race, zoals het weer en de wisselende omstandigheden op het circuit, met behulp van hyperrealistische simulatie.

Preorder Bonus


Deze editie van het spel is alleen beschikbaar als je het voor de officiële releasedatum van het spel hebt gekocht. Het bevat een speciale 10% korting en vijf dagen vroege toegang.

Kosten

Include security shields
Switch No coupon price/fees

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 5 aanbiedingen van 54,99€ tot 56,77€.

Playstation DownloadCode. Activeer de download code op het Playstation Network. Is een internetverbinding vereist.
Preorder bonus
Logo VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (15)

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Feeling Lucky ? Win PS5, Xbox Series X or 500€ Amazon Gift Cards