Koop F1 Manager 2022 CD Key Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is de F1 Manager 2022 CD Key?

Het is een digitale sleutel waarmee je F1 Manager 2022 rechtstreeks naar de pc kunt downloaden vanaf de officiële platforms.

Hoe vind ik de beste prijzen voor F1 Manager 2022?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van F1 Manager 2022 op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes te vinden voor vertrouwde winkels.


Release date
30 augustus 2022
Official website
Developer
Frontier Developments
Publisher
Frontier Developments
Activation
Platforms
PEGI
3
Tags
Strategie Sim Racen Sport Rijden Tactisch ... Realistisch Singleplayer 3D Economie Kindvriendelijk Teams Keuzes zijn belangrijk Tijdmanipulatie PvE Resourcemanagement Meeslepende sim Beheer Tijdsbeheer Autosim

OVER DIT SPEL


F1 Manager 2022 is een racesim en managementspel ontwikkeld door Frontier Developments. Druk je eigen stempel op de F1-geschiedenis in dit officieel gelicenseerde managementspel voor Formule 1-races. Word de baas van je gekozen constructeur en kies uit een rooster van 2022 coureurs en personeel met levensechte presentaties, en leid ze naar glorie tijdens de officiële 2022 races door je reis te beginnen achteraan op de grid of je plaats in te nemen op pole position. Het is jouw taak om indruk te maken op het bestuur door je doelen voor dit seizoen en op de lange termijn te halen en zo het succes van je team voor de komende jaren veilig te stellen.

 
 • Controleer de prestaties van je beste coureurs en medewerkers tussen de races door, houd je financiën in de gaten en scout de beste medewerkers van rivaliserende teams, om jezelf een extra voorsprong te geven tijdens de komende races.
 • Wijs nieuwe onderdelen aan voor je wagens en bereid je voor op de komende race, kies je technische aanpak en behaal een voorsprong op je tegenstanders. Ontwikkel een uitgebalanceerd systeem, focus op gebieden die verbetering behoeven, of richt je gewoon op specifieke aspecten van de prestaties.
 • Neem elke beslissing in handen, van pitstrategieën over bandenkeuzes tot de beslissingen van je rijders. Wees voorbereid om te reageren op elke gebeurtenis tijdens de race, zoals het weer en de wisselende omstandigheden op het circuit, met behulp van hyperrealistische simulatie.

Minimum:


 • OS: Windows 10 (64 bits)
 • CPU: Intel Core i5-4590, AMD FX-8370
 • RAM: 8 GB
 • HDD: 30 GB
 • GPU: NVIDIA GeForce GTX 960, AMD R9 280x

Aanbevolen:


 • OS: Windows 10 / 11 (64 bits)
 • CPU: Intel Core i7-7700, AMD Ryzen 7 2700
 • RAM: 16 GB
 • HDD: 30 GB
 • GPU: NVIDIA GeForce GTX 1080, AMD Radeon RX 580
Kosten

Include security shields
Switch No coupon price/fees

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 49 aanbiedingen van 6,35€ tot 54,99€.

Prices History

Zoom 1m 3m 1y All

Track product

EU STEAM CD KEY: Requires an EUROPEAN IP address or you must activate it with a VPN (Virtual Private Network) in order to play F1 Manager 2022. Might have languages restrictions or language packs. Read the description on the store game page to know if the EU IP is only needed for activation or for playing also (maybe on EU Servers). Most of the stores offer you their help, or show you how to do this with a tutorial to follow.
Steam gift alleen beschikbaar voor Europa. Lees de beschrijving over eventuele regio- of taalbeperkingen aandachtig, alle stappen zijn op de webpagina van de verkoper uitgelegd.
Steam gift. Een Steam gift is een eenmalig transfer dat U krijgt. U activeert en installeert de game op Steam. Het is een niet-terugbetaalbare game dat in uw Steam games collection blijft.
Voor de Steam platform Steam CD Key (Regiovrij / wereldwijd), moet U de code downloaden en registreren met het Steam client, die hier te Downloaden is HERE. Eenmaals U ingelogt bent, klikt U op Game toevoegen (zie linkerhoek onderaan) -> Product activeren op Steam. Typ vervolgens uw CD Key in en het game zal geactiveerd en toegevoegd worden in uw Steam account game library.
Standard Edition
Logo VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (17)

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Feeling Lucky ? Win PS5, Xbox Series X or 500€ Amazon Gift Cards