0
Lists & Alerts

Users rating Not yet rated

0 5 0

Koop Farming Simulator 22 PS5 Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is een Farming Simulator 22 spelcode?

Het is een digitale sleutel waarmee je Farming Simulator 22 rechtstreeks naar PlayStation 5 kunt downloaden vanaf het PlayStation Network (PSN).

Hoe vind ik de beste prijzen voor Farming Simulator 22 op PlayStation 5 ?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van Farming Simulator 22 op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes in vertrouwde winkels te vinden.


Release date
22 november 2021
Official website
Developer
Giants Software
Publisher
Focus Home Interactive
Platforms
PEGI
3
Tags
Simulatie Modbaar Co-op Third-Person First-person Online Co-Op ... 3D Economie Karakteraanpassing Kinderen Paarden Immersive Sim Beheer Agriculture Farming Sim
Activation
  

OVER DIT SPEL


Farming Simulator 22 is het achtste hoofdseriespel van de farming simulator franchise, ontwikkeld door Giant’s software. In deze game kruip je in de huid van een moderne boer, bouw je je boerderij creatief op om aan de behoeften van je gewassen te voldoen, en houd je je bedrijf draaiende. Farming Simulator 22 brengt een overvloed aan nieuwe functies en verbeteringen in de franchise, zoals nieuwe kaarten, gewassen, merken, en nieuwe spannende functies zoals een volledig gesimuleerde seizoenscyclus, en productieketens.

 
  • Richt je op drie verschillende soorten landbouw: Animal Husbandry (het verzorgen van vee), Agriculture (het cultiveren van de grond en het verbouwen van gewassen) en Forestry (het beheren en herstellen van bossen voor menselijk voordeel).
  • Je kunt je boerderij opzetten in 3 verschillende Amerikaanse en Europese omgevingen.
  • Meer dan 400 authentieke machines en gereedschappen om mee te spelen, met officiële licenties van meer dan 100 echte landbouwmerken zoals Massey Ferguson, John Deere, CLAAS, Case IH, Fendt, en nog veel meer.
  • Run je boerderij samen met een vriend in de multiplayer-mode. En als dat nog niet genoeg is, is er altijd nog de ModHub, de door ontwikkelaars ondersteunde modding-community, die altijd een vaste waarde is in Farming Simulator-games.

Jaar 1 bundel


Eerste Dag EditieYour game
The store
The payment
Winkel
Platform
Editie
Prijs (zonder kosten)
Kosten
AKS SCORE
8.5

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 8 aanbiedingen van 49,99€ tot 56,09€.

Europese Version Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Japanse Versie Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Amerikaanse versie Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Spel Code Playstation Europa. Geef de code in op het Playstation Network. Een internetverbinding is vereist.
PlayStation 5 Hardware Console. Playstation 5 home video game console hardware developed by Sony Interactive Entertainment and released in 2020. The fifth generation of PlayStation.
Standard Edition

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Feeling Lucky ? Win PS5, Xbox Series X or 500€ Amazon Gift Cards