4
Lists & Alerts

Users rating Not yet rated

0 5 0

Koop FINAL FANTASY 14 ENDWALKER CD Key Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is de FINAL FANTASY 14 ENDWALKER CD Key?

Het is een digitale sleutel waarmee je FINAL FANTASY 14 ENDWALKER rechtstreeks naar de pc kunt downloaden vanaf de officiële platforms.

Hoe vind ik de beste prijzen voor FINAL FANTASY 14 ENDWALKER?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van FINAL FANTASY 14 ENDWALKER op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes te vinden voor vertrouwde winkels.


Release date
7 december 2021
Official website
Developer
Square Enix
Publisher
Square Enix
Platforms
PC / PS5 / PS4
PEGI
18
Tags
RPG MMO fantasie
Activation
  

OVER DIT SPEL


Final Fantasy 14 Endwalker is de vierde grote uitbreiding voor Final Fantasy 14 online ontwikkeld door Square Enix, het zal het verhaal van de Zodiark en Hydaelyn verhaallijn beëindigen van het conflict eons in de maak, Bezoek de steden van Old Sharlayan en Radz-at-Han, bezoek de regio’s van Thavnair en Garlemald en nog veel meer nieuwe locaties. In tegenstelling tot de vorige uitbreidingen zal Endwalker het verhaal binnen de hoofdscenariore van de uitbreiding afsluiten. In plaats daarvan zullen de volgende patches zich richten op het opbouwen van een geheel nieuwe verhaallijn voor Final Fantasy XIV.

 
 • Nieuwe Stammen: De Arkasodara – afkomstig van het eiland Thavnir, net als veel andere Matanga mensen lijken ze op de grote Marid in zowel kracht en uiterlijk. De Loporrits – de vermeende afstammelingen van de zwerver Namingway, de Loporrits leven op de maan, maar we moeten hun werkelijke bestaan nog bevestigen
 • Nieuwe vijanden: De Anima – een buitenaards wezen gebonden met dikke kettingen en carapax, het is een monster gemaakt om kwelling toe te brengen. Zijn ogen schijnen een onheilspellend licht en zijn mond hangt wijd open en spuwt verzengende vlammen uit. De Magus Zusters – drie goden vereerd door de mensen van Thavnir. Cinduruva de oudste is de drager van wijsheid, Sanduruva de drager van voorspoed, en de jongste Minduruva de drager van vindingrijkheid.
 • Twee nieuwe Banen zullen beschikbaar zijn in de uitbreiding: De Wijze – de kunst die probeert te genezen en beschermen door het manipuleren van corporeal aether door het gebruik van nouliths, een vliegende reeks van foci. De Reaper – in staat om de kracht van de aether aan te boren via de wezens van de leegte, voeden zij zich met de gedode om meer kracht te krijgen.
 • Nieuwe gebieden en speelbare rassen: Een nieuwe alliantie raid genaamd mythen van het rijk, een nieuwe high-end raid genaamd Pandæmonium, spelen als een nieuw ras genaamd de Viera, een zuiver matriarchale samenleving de mannen dwalen door het bos bescherming van het bos van het kwaad.

Verzamelaars Editie


Deze editie van Final Fantasy 14 Endwalker bevat het basisspel en de digitale collector’s edition bonus items.

 
 • Basisspel
 • Arion Mount – Een nieuwe mount ontworpen als aanvulling op de kenmerkende baan voor Endwalker, Paladin.
 • Wind-up Porom Minion – Een van de jonge tweelingen die zich in Final Fantasy IV bij je party voegt, komt als minion voor Final Fantasy 14.
 • Death Scythe – Een reaper exclusief wapen uit Final Fantasy XI.

Minimum:


 • OS: Windows 8.1 / 10 (64 bits)
 • CPU: Intel Core i5 2.4 GHz
 • RAM: 4 GB
 • HDD: 80 GB
 • GPU: NVIDIA Geforce GTX 750, AMD Radeon R7 260X
 • DirectX: 11

Aanbevolen:


 • OS: Windows 8.1 / 10 (64 bits)
 • CPU: Intel Core i7 3 GHz
 • RAM: 8GB
 • HDD: 80GB
 • GPU: NVIDIA Geforce GTX 970, AMD Radeon RX 480
 • DirectX: 11

Your game
The store
The payment
Winkel
Platform
Editie
Prijs (zonder kosten)
Kosten
AKS SCORE

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 15 aanbiedingen van 32,19€ tot 55,54€.

Europese Digitale Download Key. U kunt zowel met de CD Key van de winkel onmiddelijk downloaden alsook via de website van de uitgever om op de EU servers te kunnen gamen. Volg aub de stappen en instructies die de verkoper heeft gegeven.
U kunt zowel met de CD Key van de winkel onmiddelijk downloaden alsook via de website van de uitgever. Volg aub de stappen en instructies die de verkoper heeft gegeven.
EU STEAM CD KEY: Requires an EUROPEAN IP address or you must activate it with a VPN (Virtual Private Network) in order to play FINAL FANTASY 14 ENDWALKER. Might have languages restrictions or language packs. Read the description on the store game page to know if the EU IP is only needed for activation or for playing also (maybe on EU Servers). Most of the stores offer you their help, or show you how to do this with a tutorial to follow.
Steam gift alleen beschikbaar voor Europa. Lees de beschrijving over eventuele regio- of taalbeperkingen aandachtig, alle stappen zijn op de webpagina van de verkoper uitgelegd.
Voor de Steam platform Steam CD Key (Regiovrij / wereldwijd), moet U de code downloaden en registreren met het Steam client, die hier te Downloaden is HERE. Eenmaals U ingelogt bent, klikt U op Game toevoegen (zie linkerhoek onderaan) -> Product activeren op Steam. Typ vervolgens uw CD Key in en het game zal geactiveerd en toegevoegd worden in uw Steam account game library.
Collector Edition
DLC
Preorder bonus

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Feeling Lucky ? Win PS5, Xbox Series X or 500€ Amazon Gift Cards