75
Lists & Alerts

Users rating 4.74/5
(172 votes)


4.74 5 172

Koop Grounded CD Key Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is de Grounded CD Key?

Het is een digitale sleutel waarmee je Grounded rechtstreeks naar de pc kunt downloaden vanaf de officiële platforms.

Hoe vind ik de beste prijzen voor Grounded?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van Grounded op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes te vinden voor vertrouwde winkels.


Release date
28 juli 2020
Official website
Developer
Obsidian Entertainment
Publisher
Xbox Game Studios
Platforms
PEGI
12
Tags
Actie Avontuur Survival Co-op Ontwerpen Meerdere spelers ... Basissen bouwen

Over dit spel


Je bent gewoon een kind dat nog een dag in je achtertuin doorbrengt… behalve dan dat je gekrompen bent tot de grootte van een mier.

 • Verken een mooie en gevaarlijke wereld die zowel meeslepend als hardnekkig is, en waar de bloeiende insectenpopulatie op elke actie reageert.
 • Bouw een schuilplaats om je te beschermen tegen zowel de elementen als tegen vijandige wezens. Verzamel middelen voor het vervaardigen van bouwmaterialen, gereedschappen, wapens en pantsers.
 • Ga de gevaren van de achtertuin alleen of met maximaal drie vrienden in online co-op onder ogen zien. Je zult moeten samenwerken als je hoopt te overleven.
 • Je wereld is net een stuk groter geworden. Verken het vrijelijk om de vele geheimen te ontdekken die je achtertuin in de schaduw heeft verborgen.

MINIMUM:


 • Requires a 64-bit processor and operating system
 • OS: Windows 7 (SP1) 64bit
 • Processor: Intel Core i3-3225
 • Memory: 4 GB RAM
 • Graphics: Nvidia GTX 650 Ti
 • Storage: 8 GB available space

Your game
The store
The payment
Winkel
Platform
Editie
Prijs (zonder kosten)
Kosten
AKS SCORE
7.4

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 16 aanbiedingen van 25,56€ tot 29,99€.

EU STEAM CD KEY: Requires an EUROPEAN IP address or you must activate it with a VPN (Virtual Private Network) in order to play Grounded. Might have languages restrictions or language packs. Read the description on the store game page to know if the EU IP is only needed for activation or for playing also (maybe on EU Servers). Most of the stores offer you their help, or show you how to do this with a tutorial to follow.
Steam gift alleen beschikbaar voor Europa. Lees de beschrijving over eventuele regio- of taalbeperkingen aandachtig, alle stappen zijn op de webpagina van de verkoper uitgelegd.
Steam gift. Een Steam gift is een eenmalig transfer dat U krijgt. U activeert en installeert de game op Steam. Het is een niet-terugbetaalbare game dat in uw Steam games collection blijft.
Voor de Steam platform Steam CD Key (Regiovrij / wereldwijd), moet U de code downloaden en registreren met het Steam client, die hier te Downloaden is HERE. Eenmaals U ingelogt bent, klikt U op Game toevoegen (zie linkerhoek onderaan) -> Product activeren op Steam. Typ vervolgens uw CD Key in en het game zal geactiveerd en toegevoegd worden in uw Steam account game library.
Je kunt je digitale titels van Xbox Play Anywhere nu zowel op Xbox One als op je pc met Windows 10 spelen.
Early Access

1 comment


SirMagnetronNL says on 3 augustus 2020 om 13:01:48

Echt een origineel spel! Een survival spel terwijl je super klein bent. Heel leuk bedacht.

Rating: 5/5
 • ‹‹
 • 1
 • ››

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

Newsletter