Koop FINAL FANTASY 7 REBIRTH PS5 Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is een FINAL FANTASY 7 REBIRTH spelcode?

Het is een digitale sleutel waarmee je FINAL FANTASY 7 REBIRTH rechtstreeks naar PlayStation 5 kunt downloaden vanaf het PlayStation Network (PSN).

WAT IS DE BESTE PRIJS VOOR FINAL FANTASY 7 REBIRTH PS5?

Koop FINAL FANTASY 7 REBIRTH op de PS5 voor 52,54€ met een Cdkeynl-coupon die je hebt gevonden op BuyGames bij 6 vertrouwde verkopers die 11 aanbiedingen presenteren. Vergelijk de beste prijzen van officiële en cd key-winkels. Vind de beste aanbiedingen, deals en kortingen.


Release datum
29 februari 2024
Officiële website
Ontwikkelaar
Square Enix
Uitgever
Square Enix
Activatie
Platformen
PS5
PEGI
16
Tags
Actie Avontuur RPG Vechten

OVER DIT SPEL


Stap in de betoverende wereld van FINAL FANTASY 7 REBIRTH met Cloud en zijn vrienden! Verken uitgestrekte landschappen, vergezeld door de onmisbare Chocobo. Verover nieuwe horizonten en ontrafel mysteries in dit buitengewone avontuur voorbij Midgar. Welkom bij de symfonie van avontuur in FINAL FANTASY 7 REBIRTH!

 
  • Sluit je aan bij Cloud en vrienden op een tocht voorbij Midgar, waarbij je prachtige landschappen verkent met Chocobo-begleiders en verborgen rijken ontdekt.
  • Begin aan de queeste van Sephiroth, onthul prachtige landschappen en opwindende zijavonturen. Maak gebruik van verschillende vervoersmiddelen voor efficiënte verkenningen in de uitgestrekte wereld van FINAL FANTASY VII REBIRTH. Omarm het onverwachte in deze opwindende reis!
  • Ervaar een gevechtssysteem dat strategie combineert met actievolle opwinding. Werk nauw samen met metgezellen, bevorder diepere relaties en laat krachtige teamgebaseerde combo’s los voor opwindende en strategische ontmoetingen.
  • Dompel jezelf onder in een gepersonaliseerd verhaal terwijl Cloud en kameraden zich wagen in onontdekte gebieden voorbij Midgar. Elke stap belooft een nieuw en mysterieus avontuur in onontdekte rijken, waarbij de raadselachtige schoonheid van de onontdekte planeet wordt onthuld. Bereid je voor op een epische zoektocht vol ontdekkingen en opwinding!

Deluxe


De Deluxe Edition bevat het volgende:

 
  • FINAL FANTASY 7 REBIRTH: Basisgame.
  • Digital Mini Soundtrack: Dompel jezelf onder in de muziek van het spel met een digitale mini-soundtrack met zowel iconische als nieuwe composities.
  • Digital Art Book: Verken het creatieve proces met een digitaal kunstboek dat conceptkunst, personageontwerpen en visuele behind-the-scenes toont.
  • Magic Pot Summoning Materia: Roep de Magic Pot op in de strijd en maak gebruik van zijn unieke vaardigheden om de overhand te krijgen in je avonturen.
  • Accessoire: Reclaimant Choker: Versterk zowel de vaardigheden als de stijl van je personage met het exclusieve Reclaimant Choker-accessoire.
  • Pantser: Orchid Bracelet: Rust jezelf uit met het deluxe Orchid Bracelet voor verbeterde verdediging en een vleugje elegantie op je reis.
Kosten

Met security shields
Overschakelen naar de prijs zonder kortingsbon/kosten
Playstation account. Je zal een Playstation account krijgen om het spel te downloaden. Wanneer de download is afgewerkt, kan je met uw eigen account spelen. Lees de instructies van de verkoper. Een internetverbinding is vereist.
PlayStation 5 Hardware Console. Playstation 5 home video game console hardware developed by Sony Interactive Entertainment and released in 2020. The fifth generation of PlayStation.
Deluxe Edition
Standard Edition

Prijsgeschiedenis van FINAL FANTASY 7 REBIRTH

Onze Playstation game prijstracker stelt je in staat om moeiteloos aanbiedingen te vergelijken van officiële winkels en CD sleutel webshops. Houd de verkoop trends van FINAL FANTASY 7 REBIRTH op Playstation in de gaten en krijg een melding wanneer het spel de gewenste prijs bereikt. Mis nooit meer de beste deal of FINAL FANTASY 7 REBIRTH uitverkoop.

Chronologie

Historisch Laagste Prijzen

Keyshops
Officiële winkels
Logo Cdkeynl.nl VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (20)

16 comments 2 0 3 0 2 0 8 1


Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Geluk aan uw zijde? Win een PS5, Xbox Series X of €500 Amazon cadeaubonnen