Koop FINAL FANTASY 7 REMAKE INTERGRADE CD Key Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is de FINAL FANTASY 7 REMAKE INTERGRADE CD Key?

Het is een digitale sleutel waarmee je FINAL FANTASY 7 REMAKE INTERGRADE rechtstreeks naar de pc kunt downloaden vanaf de officiële platforms.

Hoe vind ik de beste prijzen voor FINAL FANTASY 7 REMAKE INTERGRADE?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van FINAL FANTASY 7 REMAKE INTERGRADE op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes te vinden voor vertrouwde winkels.


Release date
16 december 2021
Official website
Developer
SQUARE ENIX CO., LTD.
Publisher
SQUARE ENIX
Platforms
PC / PS5
PEGI
16
Tags
Actie Avontuur

OVER DIT SPEL


Final Fantasy 7 Remake Intergrade is een remake van de klassieke jaren 90 turn-based RPG ontwikkeld door Square Enix, Remake Intergrade moderniseert alles wat het spel geweldig maakte in de eerste plaats met een gloednieuw gevechtssysteem dat doet denken aan moderne JRPG’s hybride systeem van real-time en turn-based combat. Mako, het levensbloed van de planeet, wordt meedogenloos uitgebuit door de Shinra-corporatie, die er met haar monopolie in geslaagd is de controle over de hele wereld te grijpen zonder dat iemand hen kan tegenhouden. Hun hebzuchtige gebruik van Mako dreigt de hele wereld in gevaar te brengen. Een groep idealistische rebellen, Avalanche genaamd, gaat de strijd met hen aan door een Mako-plantage te bombarderen die de stad Midgar van brandstof voorziet. Opnieuw begint het verhaal dat het lot van de hele wereld zal bepalen.

 
 • Hoofdrolspeler Cloud Strife sluit zich aan bij de Avalanche-operatie, een voormalig elitesoldaat die nu huurling is geworden. Uitgenodigd door zijn jeugdvriendin Tifa, geeft hij niets om de benarde toestand van de planeet. Voor hem is dit gewoon een baan en niets meer dan dat.
 • Strijd systeem: Zoals eerder vermeld is het gevechtssysteem volledig herzien ten opzichte van het eerste spel. Tijdens gevechten beweegt alles in real-time en je metgezellen handelen op eigen houtje, maar als je het commando menu opent vertraagt de tijd waardoor je strategische commando’s kunt geven aan Stife en zijn bondgenoten. Veel van de gevechtsmechanismen uit het origineel, zoals limietpauzes, Materia en summons, zijn behouden gebleven, maar werken nu net iets anders.
 • Naast het hoofdspel komt Intergrade met een nieuw zijverhaal genaamd F7R EPISODE INTERmission met Yuffie als het hoofdpersonage en haar partner Sonon tijdens hun reis voordat ze Cloud en het team ontmoeten.
 • Als je een digitaal exemplaar van de PS4 FF7 remake bezit, kun je FF7 remake Intergrade gratis ontvangen op de PS5 (raadpleeg de officiële website voor meer details). Terwijl je op de PC-versie naast de Intergrade extra items en cosmetica ontvangt.

Minimum:


 • OS: Windows 10 (64 bits)
 • CPU: Intel Core i5 3330, AMD FX-8350
 • RAM: 8 GB
 • HDD: 100 GB
 • GPU: Nvidia GeForce GTX 780, AMD RX 480
 • DirectX: 12

Aanbevolen:


 • OS: Windows 10 (64 bits)
 • CPU: Intel Core i7-3770, AMD Ryzen 3 3100
 • RAM: 12 GB
 • HDD: 100 GB
 • GPU: Nvidia GeForce GTX 1080, AMD Radeon RX 5700
 • DirectX: 12
Kosten

Include security shields
Switch No coupon price/fees

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 15 aanbiedingen van 51,78€ tot 79,99€.

Region Free / Worldwide. Requires Epic Games Launcher App in order to play the game. You need to create a free account here. Read the description on the store page about any language or country restrictions.
EU STEAM CD KEY: Requires an EUROPEAN IP address or you must activate it with a VPN (Virtual Private Network) in order to play FINAL FANTASY 7 REMAKE INTERGRADE. Might have languages restrictions or language packs. Read the description on the store game page to know if the EU IP is only needed for activation or for playing also (maybe on EU Servers). Most of the stores offer you their help, or show you how to do this with a tutorial to follow.
Steam gift alleen beschikbaar voor Europa. Lees de beschrijving over eventuele regio- of taalbeperkingen aandachtig, alle stappen zijn op de webpagina van de verkoper uitgelegd.
Voor de Steam platform Steam CD Key (Regiovrij / wereldwijd), moet U de code downloaden en registreren met het Steam client, die hier te Downloaden is HERE. Eenmaals U ingelogt bent, klikt U op Game toevoegen (zie linkerhoek onderaan) -> Product activeren op Steam. Typ vervolgens uw CD Key in en het game zal geactiveerd en toegevoegd worden in uw Steam account game library.
Standard Edition
Logo VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (13)

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Feeling Lucky ? Win PS5, Xbox Series X or 500€ Amazon Gift Cards