Logo

Koop Flashback 2 CD Key Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is een Flashback 2 Key?

Een Flashback 2 CD-key is een digitale sleutel waarmee je het spel kunt activeren, downloaden en direct kunt beginnen met spelen op de pc vanaf de officiële platforms.

WAT IS DE BESTE PRIJS VOOR Flashback 2 OP PC?

Koop Flashback 2 voor de pc voor 22,96€ bij Instant Gaming, de huidige beste prijs met 43% korting. Wij tonen je alle beschikbare promotiecodes of Instant Gaming-coupons zodat je geld kunt besparen. Vergelijk CD-key prijzen van 9 vertrouwde winkels met 9 aanbiedingen en gebruik onze exclusieve kortingscodes om de beste deal voor je pc-games te garanderen.


Release datum
16 november 2023
Officiële website
Ontwikkelaar
Microids Studio Paris
Uitgever
Microids
Activatie
Platformen
PEGI
--
Tags
Actie Avontuur RPG Platformer Ruimtewezens Thirdperson ... Surrealistisch Humor Vechten Ruimte Speelhal Scifi Combat Retro Sfeervol Singleplayer Futuristisch Gewelddadig 2.5D Remake Jaren 90

OVER DIT SPEL


Flashback 2 is een actie-avonturenspel in arcadestijl, ontwikkeld door Microids Studio Lyon en in samenwerking met de legendarische Paul Cuisset, bekend van zijn werk aan de flashback-sequels Fade to Black, Future Wars, Flashback (2013), enz. Dit vervolg speelt zich af vlak nadat Conrad en zijn bondgenoten de Death Tower hebben overwonnen. Nu moeten ze het opnieuw opnemen tegen de Morphs, een gedaanteveranderend buitenaards ras dat is geïnfiltreerd in de hoogste echelons van de menselijke regeringen en de beschaving bedreigt zoals we die kennen.

 
 • Het verhaal begint wanneer je vriend is verdwenen, mogelijk ontvoerd door de Morphs. Om welke reden? Dat weten we niet, dat is aan jou om uit te vinden als je probeert hun snode plot te ontrafelen om het zonnestelsel over te nemen.
 • Baan je een weg door 5 levels vol actie in verschillende omgevingen zoals jungles, steden, fabrieken, een buitenaards moederschip, etc. Gebruik je verstand, wapens en vaardigheden om je vijanden uit te schakelen. Verstop je in de schaduw om vijanden te ontwijken of om ze te verrassen.
 • Maak zorgvuldig gebruik van het inventarissysteem om je uitrusting aan te passen en te upgraden: granaten, schilden, stealth-apparaten, enz. Gebruik je jetpack om tussen belangrijke plaatsen te reizen, en neem de controle over een overpowerde gigantische mecha.

Minimum:


 • OS: Windows 7 / 8 / 10 (64 bits)
 • CPU: Intel i3 2120 3.3 GHz, AMD FX 4100 3.6 GHz
 • RAM: 8 GB
 • GPU: NVIDIA GTX 960, AMD Radeon R9 280
 • DirectX: 11

Aanbevolen:


 • OS: Windows 10 (64 bits)
 • CPU: Intel i5 4690 3.5 GHz, AMD FX 9370 4.4 GHz
 • RAM: 16 GB
 • GPU: NVIDIA GTX 1060, AMD Radeon RX 480
 • DirectX: 11
Kosten

Met security shields
Overschakelen naar de prijs zonder kortingsbon/kosten
Dit is een CD Key voor Gog.com. Je moet op Gog.com jezelf registeren om het spel te activeren en te downloaden. Op deze webpagina van Gog.com kan jij je CD Key activeren.
Voor de Steam platform Steam CD Key (Regiovrij / wereldwijd), moet U de code downloaden en registreren met het Steam client, die hier te Downloaden is HERE. Eenmaals U ingelogt bent, klikt U op Game toevoegen (zie linkerhoek onderaan) -> Product activeren op Steam. Typ vervolgens uw CD Key in en het game zal geactiveerd en toegevoegd worden in uw Steam account game library.
Standard Edition

Prijsgeschiedenis van Flashback 2

Onze PC game prijstracker stelt je in staat om moeiteloos aanbiedingen te vergelijken van officiële winkels en CD sleutel webshops. Houd de verkoop trends van Flashback 2 op PC in de gaten en krijg een melding wanneer het spel de gewenste prijs bereikt. Mis nooit meer de beste deal of Flashback 2 uitverkoop.

Chronologie

Historisch Laagste Prijzen

Keyshops
Officiële Winkels
Logo Cdkeynl.nl VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (20)

8 comments 1 0 1 0 2 0 4 0


Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Geluk aan uw zijde? Win een PS5, Xbox Series X of €500 Amazon cadeaubonnen