Koop Floodland CD Key Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is de Floodland CD Key?

Het is een digitale sleutel waarmee je Floodland rechtstreeks naar de pc kunt downloaden vanaf de officiële platforms.

Hoe vind ik de beste prijzen voor Floodland?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van Floodland op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes te vinden voor vertrouwde winkels.


Release date
15 november 2022
Official website
Developer
Vile Monarch
Publisher
Ravenscourt
Activation
Platforms
PC
PEGI
12
Tags
Strategie Survival Ontwerpen Verkennen Gestileerd Kleurrijk ... Stedenbouwer Verteller Resource Management Tutorial

OVER DIT SPEL


De stijgende zeespiegel heeft de kusten overspoeld als gevolg van de klimaatverandering, die als katalysator diende voor een reeks gebeurtenissen die onze planeet hebben vernietigd. Alleen jij kunt het voortbestaan van de mensheid garanderen door je groep overlevenden de weg naar verzoening te wijzen. Terwijl je werkt aan de wederopbouw van de samenleving, moet je beginnen met een verloren groep overlevenden en grondstoffen scharrelen, technologie herontdekken en de vrede bewaren tussen verschillende facties.

 
  • Eilanden, moerassen en eenzame gemeenschappen van overlevenden hebben de wereld vervangen zoals je die ooit kende. Je moet over de planeet reizen, eiland na eiland, grondstoffen verzamelen, hulp bieden aan mensen in nood en omgaan met anderen die het niet eens zijn met je toekomstvisie.
  • Een stad bestaat uit meer dan alleen mensen. Het omvat een groot aantal zaken, zoals voedsel, onderdak, water, gezondheid en veiligheid. Gebouwen zullen worden verbeterd, specialisten zullen worden opgeleid, en technologie zal worden onderzocht langs een vertakkende Tech-Tree. Jij bent er verantwoordelijk voor dat aan al deze behoeften wordt voldaan, wat een moeilijke taak is gezien de beperkte tijd, ruimte en arbeid die beschikbaar is om deze taken uit te voeren.
  • Een beschaving is slechts zo goed als haar wetten, die jij moet vaststellen. Breng je een gloednieuw utopisch tijdperk van gelijkheid tot stand, of luid je een vreedzame dictatuur in? De beslissingen die je neemt kunnen van grote invloed zijn op de toekomst van je nederzetting, want niet elke groep zal jouw visie delen. Je moet beslissen over je juridische evolutie en welk pad je neemt op de Law-Tree, maar er zullen altijd gevolgen zijn omdat een samenleving die naar een gezamenlijk doel toewerkt productiever zal zijn dan een die met zichzelf in de clinch ligt.
  • Elk spel is anders; kaarten, percelen en wereldelementen worden willekeurig gegenereerd, zodat het spel telkens anders kan worden gespeeld.

Minimum:


  • OS: Windows 10 (64 bits)
  • CPU: Intel Core i7 8700k, AMD equivalent
  • RAM: 16 GB
  • HDD: 6 GB
  • GPU: NVIDIA GeForce RTX 2060, AMD equivalent
  • DirectX: 11
Kosten

Include security shields
Switch No coupon price/fees

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 13 aanbiedingen van 21,12€ tot 29,99€.

Prices History

Zoom 1m 3m 1y All

Track product

EU STEAM CD KEY: Requires an EUROPEAN IP address or you must activate it with a VPN (Virtual Private Network) in order to play Floodland. Might have languages restrictions or language packs. Read the description on the store game page to know if the EU IP is only needed for activation or for playing also (maybe on EU Servers). Most of the stores offer you their help, or show you how to do this with a tutorial to follow.
Voor de Steam platform Steam CD Key (Regiovrij / wereldwijd), moet U de code downloaden en registreren met het Steam client, die hier te Downloaden is HERE. Eenmaals U ingelogt bent, klikt U op Game toevoegen (zie linkerhoek onderaan) -> Product activeren op Steam. Typ vervolgens uw CD Key in en het game zal geactiveerd en toegevoegd worden in uw Steam account game library.
Steam EN Key : Steam EN Key to download and play Floodland in English language only. Read the store description carefully about language and restrictions.
Standard Edition
Logo VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (17)

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Feeling Lucky ? Win PS5, Xbox Series X or 500€ Amazon Gift Cards