Koop Forspoken CD Key Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is de Forspoken CD Key?

Het is een digitale sleutel waarmee je Forspoken rechtstreeks naar de pc kunt downloaden vanaf de officiële platforms.

Hoe vind ik de beste prijzen voor Forspoken?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van Forspoken op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes te vinden voor vertrouwde winkels.


Release date
24 mei 2022
Official website
Developer
Luminous Productions
Publisher
Square Enix
Platforms
PEGI
12
Tags
Actie Avontuur RPG Overval fantasie Open wereld ... Verkennen Veel verhaal Parkour magie Cinematisch Duister Gewelddadig Volwassen Vrouwelijke hoofdrolspeler
Activation
  

OVER DIT SPEL


Forspoken is een actie-avontuur RPG voornamelijk gericht op snelle magische gevechten ontwikkeld door de Japanse studio achter Final Fantasy XV, Luminous Productions. Stap in de schoenen van Frey Holland een gemiddelde New Yorker probeert te overleven in de stad, totdat dat is wanneer ze is weggevaagd met een portal naar de adembenemende land van Athia bovendien, een voelende magische armband heeft onverklaarbaar gevonden zichzelf in haar polsen waardoor ze krachtige spreuken uit te voeren. Later verneemt ze dat Athia ooit bestuurd werd door machtige matriarchale tovenaars, de Tanta’s, maar dat een krachtige plaag het land vervloekte en dieren en mensen tot waanzin dreef, maar dat zij om de een of andere reden, door geluk of door het lot, er geen last van had. Door haar unieke situatie smeken de laatst overgebleven inwoners van Athia haar om te helpen, ze stemt met tegenzin toe.

 
 • Leid Frey op een onvergetelijke reis door Athia, help de inwoners en probeer een weg terug naar huis te vinden. Ontrafel de mysteries achter de rampzalige breuk en haar mysterieuze nieuwe krachten.
 • Gebruik je krachten om de uitgestrekte open wereld te doorkruisen, een opvallend land met opmerkelijke vergezichten en buitenaardse wezens die tot leven komen dankzij verbluffende graphics en geavanceerde grafische technologie.
 • Forspoken is bovenal zoals eerder vermeld een RPG gericht op magie. Je kunt een breed scala aan krachtige spreuken gebruiken met unieke vaardigheden die tegemoet komen aan verschillende speelstijlen, ben je liever brutaal en snel of strategisch en methodisch.
 • Frey kan haar unieke vermogen gebruiken om de wereld van Athia vloeiend te doorkruisen, dat klopt, met magische parkour kun je muren schrapen, over ravijnen springen, van duizelingwekkende hoogtes springen en door landschappen scheuren.

Preorder Editie


Deze editie van Forspoken is alleen verkrijgbaar als je het spel vóór de officiële releasedatum hebt gekocht. Het bevat het basisspel en de in-game cosmetica-artikelen die als bonus vooraf zijn besteld (deze artikelen kunnen op een later tijdstip apart worden verkocht).

 
 • Basisspel
 • Elite Mantel
 • Spectra Combo Halsketting
 • Overclock Nagels

Deluxe Editie


Deze editie van Forspoken bevat het basisspel, de deluxe edition digitale accessoires, de preorder bonus in-game cosmetische items (deze items kunnen apart verkocht worden op een later tijdstip), vervroegde toegang tot de “In Tantra We Trust” DLC.

 
 • Basisspel
 • Forspoken officieel digitaal artbook.
 • Forspoken officiële digitale mini-soundtrack.
 • Vervroegde toegang tot de aankomende “In Tantra We Trust” DLC die in de winter van 2022 zal verschijnen.

Forspoken Deluxe Upgrade


Deze DLC upgradet je standaard editie van de game naar de Deluxe Edition en bevat de digitale accessoires van de Deluxe Edition, vroege toegang tot de “In Tantra We Trust” DLC.

 
 • Forspoken officieel digitaal artbook.
 • Forspoken officiële digitale mini-soundtrack.
 • Vervroegde toegang tot de aankomende “In Tantra We Trust” DLC die in de winter van 2022 zal verschijnen.
Official stores only
Kosten

Include security shields
Switch No coupon price/fees

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 13 aanbiedingen van 60,99€ tot 104,99€.

Region Free / Worldwide. Requires Epic Games Launcher App in order to play the game. You need to create a free account here. Read the description on the store page about any language or country restrictions.
Steam gift. Een Steam gift is een eenmalig transfer dat U krijgt. U activeert en installeert de game op Steam. Het is een niet-terugbetaalbare game dat in uw Steam games collection blijft.
Voor de Steam platform Steam CD Key (Regiovrij / wereldwijd), moet U de code downloaden en registreren met het Steam client, die hier te Downloaden is HERE. Eenmaals U ingelogt bent, klikt U op Game toevoegen (zie linkerhoek onderaan) -> Product activeren op Steam. Typ vervolgens uw CD Key in en het game zal geactiveerd en toegevoegd worden in uw Steam account game library.
Deluxe Edition
Preorder bonus
Standard Edition

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Feeling Lucky ? Win PS5, Xbox Series X or 500€ Amazon Gift Cards