Koop Forspoken CD Key Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is de Forspoken CD Key?

Het is een digitale sleutel waarmee je Forspoken rechtstreeks naar de pc kunt downloaden vanaf de officiële platforms.

WAT IS DE BESTE PRIJS VOOR Forspoken PC?

Koop Forspoken op de PC voor 22,69€ met een Cdkeynl-coupon die je hebt gevonden op Driffle bij 25 vertrouwde verkopers die 60 aanbiedingen presenteren. Vergelijk de beste prijzen van officiële en cd key-winkels. Vind de beste aanbiedingen, deals en kortingen.


Release datum
24 januari 2023
Ontwikkelaar
Square Enix
Uitgever
Square Enix
Activatie
Platformen
PC, PS5
PEGI
18
Tags
Actie Avontuur RPG Fantasie Open wereld Psychologische horror ... Rijke verhaallijn Verkenning Veel lore Meeslepend Parkour Magie Filmisch Sfeervol Singleplayer Actie-RPG Duister Gewelddadig Volwassen Vrouwelijke hoofdrol

OVER DIT SPEL


Forspoken is een actie-avontuur RPG voornamelijk gericht op snelle magische gevechten ontwikkeld door de Japanse studio achter Final Fantasy XV, Luminous Productions. Stap in de schoenen van Frey Holland een gemiddelde New Yorker probeert te overleven in de stad, totdat dat is wanneer ze is weggevaagd met een portal naar de adembenemende land van Athia bovendien, een voelende magische armband heeft onverklaarbaar gevonden zichzelf in haar polsen waardoor ze krachtige spreuken uit te voeren. Later verneemt ze dat Athia ooit bestuurd werd door machtige matriarchale tovenaars, de Tanta’s, maar dat een krachtige plaag het land vervloekte en dieren en mensen tot waanzin dreef, maar dat zij om de een of andere reden, door geluk of door het lot, er geen last van had. Door haar unieke situatie smeken de laatst overgebleven inwoners van Athia haar om te helpen, ze stemt met tegenzin toe.

 
 • Leid Frey op een onvergetelijke reis door Athia, help de inwoners en probeer een weg terug naar huis te vinden. Ontrafel de mysteries achter de rampzalige breuk en haar mysterieuze nieuwe krachten.
 • Gebruik je krachten om de uitgestrekte open wereld te doorkruisen, een opvallend land met opmerkelijke vergezichten en buitenaardse wezens die tot leven komen dankzij verbluffende graphics en geavanceerde grafische technologie.
 • Forspoken is bovenal zoals eerder vermeld een RPG gericht op magie. Je kunt een breed scala aan krachtige spreuken gebruiken met unieke vaardigheden die tegemoet komen aan verschillende speelstijlen, ben je liever brutaal en snel of strategisch en methodisch.
 • Frey kan haar unieke vermogen gebruiken om de wereld van Athia vloeiend te doorkruisen, dat klopt, met magische parkour kun je muren schrapen, over ravijnen springen, van duizelingwekkende hoogtes springen en door landschappen scheuren.

Deluxe Edition


 

Weet u niet welke editie u moet kiezen? Hier is een gids om u te helpen beslissen: Forspoken – Which Edition to Choose?

 

Minimum:


 • OS: Windows 10 / 11 (64 bits)
 • CPU: AMD Ryzen 5 1600, Intel Core i7-3770
 • RAM: 16GB
 • HDD: 150GB
 • GPU: AMD Radeon RX 5500 XT 8GB, NVIDIA GeForce GTX 1060 6 GB
 • DirectX: 12

Aanbevolen:


 • OS: Windows 10 / 11 (64 bits)
 • CPU: AMD Ryzen 5 3600, Intel Core i7-8700K
 • RAM: 24GB
 • HDD: 150GB
 • GPU: AMD Radeon RX 6700 XT 12GB, NVIDIA GeForce RTX 3070 8 GB
 • DirectX: 12

Forspoken Deluxe Upgrade


Deze DLC upgradet je standaard editie van de game naar de Deluxe Edition en bevat de digitale accessoires van de Deluxe Edition, vroege toegang tot de “In Tantra We Trust” DLC.

 
 • Forspoken officieel digitaal artbook.
 • Forspoken officiële digitale mini-soundtrack.
 • Vervroegde toegang tot de aankomende “In Tantra We Trust” DLC die in de winter van 2022 zal verschijnen.
Kosten

Met security shields
Overschakelen naar de prijs zonder kortingsbon/kosten
Region Free / Worldwide. Requires Epic Games Launcher App in order to play the game. You need to create a free account here. Read the description on the store page about any language or country restrictions.
EU STEAM CD KEY: Requires an EUROPEAN IP address or you must activate it with a VPN (Virtual Private Network) in order to play Forspoken. Might have languages restrictions or language packs. Read the description on the store game page to know if the EU IP is only needed for activation or for playing also (maybe on EU Servers). Most of the stores offer you their help, or show you how to do this with a tutorial to follow.
Steam gift alleen beschikbaar voor Europa. Lees de beschrijving over eventuele regio- of taalbeperkingen aandachtig, alle stappen zijn op de webpagina van de verkoper uitgelegd.
Steam gift. Een Steam gift is een eenmalig transfer dat U krijgt. U activeert en installeert de game op Steam. Het is een niet-terugbetaalbare game dat in uw Steam games collection blijft.
Voor de Steam platform Steam CD Key (Regiovrij / wereldwijd), moet U de code downloaden en registreren met het Steam client, die hier te Downloaden is HERE. Eenmaals U ingelogt bent, klikt U op Game toevoegen (zie linkerhoek onderaan) -> Product activeren op Steam. Typ vervolgens uw CD Key in en het game zal geactiveerd en toegevoegd worden in uw Steam account game library.
Windows 10 Global : This is an Worldwide Microsoft code to play on PC for Worldwide . You need to have installed Windows 10 Anniversary Edition update on your PC. Log into your Microsoft account to download and play. Read closely the description given by the store to activate your game.
Deluxe Edition
Standard Edition

Prijsgeschiedenis van Forspoken

Onze PC game prijstracker stelt je in staat om moeiteloos aanbiedingen te vergelijken van officiële winkels en CD sleutel webshops. Houd de verkoop trends van Forspoken op PC in de gaten en krijg een melding wanneer het spel de gewenste prijs bereikt. Mis nooit meer de beste deal of Forspoken uitverkoop.

Chronologie

Historisch Laagste Prijzen

Keyshops
Officiële winkels
Logo Cdkeynl.nl VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (20)

113 comments 8 1 3 1 3 11 80 6


GeneralM13 says on 23 januari 2023 om 17:25:40

Frey word op mysterieuze wijze naar Athia getransporteerd en ik nu in het bezit van een Armband met een bewustzijn die Cuff heet, deze leert haar het landschap kennen en haar magische vaardigheiden gebruiken om het landschap van Athia te verkennen en zich te verdedigen tegen de reuzachtige monsters die er rondlopen.
Met “Magic Parkour” kan ze de open wereld zonder al te veel moeite verkennen, maar dit kan ook gebruikt worden om haar extra mogelijkheden geven om monsters te bevechten en te verslaan.
Onderweg leert ze de Tantas kennen die over Athia heersen totdat er ineens een plaag uitbreekt die alles bederft dat het aanraakt.
“The break” zoals het heet veranderd dieren in beesten, mensen in monsters en breekt het landschap op in 4 gevaarlijke domeinen.
Gelukkig is Frey immuun voor “The Break” en gaat ze op zoek naar antwoorden.

Rating: 5/5
 • ‹‹
 • 1
 • ››

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Geluk aan uw zijde? Win een PS5, Xbox Series X of €500 Amazon cadeaubonnen