Logo

Koop Forspoken PS5 Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is een Forspoken Key?

Het is een activeringscode, ook wel Cdkey genoemd, waarmee je Forspoken kunt downloaden op de PlayStation 5 vanaf het PSN (PlayStation Network).

WAT IS DE BESTE PRIJS VOOR Forspoken OP PS5?

Koop Forspoken voor de PS5 voor 28,57€ bij BuyGames, de huidige beste prijs met 56% korting. Wij tonen je alle beschikbare promotiecodes of BuyGames-coupons zodat je geld kunt besparen. Vergelijk CD-key prijzen van 6 vertrouwde winkels met 11 aanbiedingen en gebruik onze exclusieve kortingscodes om de beste deal voor je PS5-games te garanderen.


Release datum
24 januari 2023
Ontwikkelaar
Luminous Productions
Uitgever
Square Enix Ltd
Activatie
Platformen
PC, PS5
PEGI
18
Tags
Actie

OVER DIT SPEL


Forspoken is een actie-avontuur RPG voornamelijk gericht op snelle magische gevechten ontwikkeld door de Japanse studio achter Final Fantasy XV, Luminous Productions. Stap in de schoenen van Frey Holland een gemiddelde New Yorker probeert te overleven in de stad, totdat dat is wanneer ze is weggevaagd met een portal naar de adembenemende land van Athia bovendien, een voelende magische armband heeft onverklaarbaar gevonden zichzelf in haar polsen waardoor ze krachtige spreuken uit te voeren. Later verneemt ze dat Athia ooit bestuurd werd door machtige matriarchale tovenaars, de Tanta’s, maar dat een krachtige plaag het land vervloekte en dieren en mensen tot waanzin dreef, maar dat zij om de een of andere reden, door geluk of door het lot, er geen last van had. Door haar unieke situatie smeken de laatst overgebleven inwoners van Athia haar om te helpen, ze stemt met tegenzin toe.

 
  • Leid Frey op een onvergetelijke reis door Athia, help de inwoners en probeer een weg terug naar huis te vinden. Ontrafel de mysteries achter de rampzalige breuk en haar mysterieuze nieuwe krachten.
  • Gebruik je krachten om de uitgestrekte open wereld te doorkruisen, een opvallend land met opmerkelijke vergezichten en buitenaardse wezens die tot leven komen dankzij verbluffende graphics en geavanceerde grafische technologie.
  • Forspoken is bovenal zoals eerder vermeld een RPG gericht op magie. Je kunt een breed scala aan krachtige spreuken gebruiken met unieke vaardigheden die tegemoet komen aan verschillende speelstijlen, ben je liever brutaal en snel of strategisch en methodisch.
  • Frey kan haar unieke vermogen gebruiken om de wereld van Athia vloeiend te doorkruisen, dat klopt, met magische parkour kun je muren schrapen, over ravijnen springen, van duizelingwekkende hoogtes springen en door landschappen scheuren.

Recensies


Dat de game relatief snel uitgespeeld kan worden ondanks de bakken aan extra’s buiten het verhaal om is ook zorgelijk. Dankzij de heerlijke parkour-mechanics is het wel nog leuk om hiermee aan de slag te gaan na de credits, maar dat doe je eigenlijk niet omdat je de upgrades nodig hebt. Dat doe je uit nieuwsgierigheid, maar veel reden om dat te zijn is er niet.

xgn.nl

Deluxe Edition


 

Weet u niet welke editie u moet kiezen? Hier is een gids om u te helpen beslissen: Forspoken – Which Edition to Choose?

 
Kosten

Met security shields
Overschakelen naar de prijs zonder kortingsbon/kosten
Playstation account. Je zal een Playstation account krijgen om het spel te downloaden. Wanneer de download is afgewerkt, kan je met uw eigen account spelen. Lees de instructies van de verkoper. Een internetverbinding is vereist.
Playstation DownloadCode. Activeer de download code op het Playstation Network. Is een internetverbinding vereist.
Deluxe Edition
Standard Edition

Prijsgeschiedenis van Forspoken

Onze Playstation game prijstracker stelt je in staat om moeiteloos aanbiedingen te vergelijken van officiële winkels en CD sleutel webshops. Houd de verkoop trends van Forspoken op Playstation in de gaten en krijg een melding wanneer het spel de gewenste prijs bereikt. Mis nooit meer de beste deal of Forspoken uitverkoop.

Chronologie

Historisch Laagste Prijzen

Keyshops
Officiële Winkels
Logo Cdkeynl.nl VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (20)

16 comments 2 1 2 1 2 1 5 2


riri says on 26 januari 2023 om 14:30:09

Sommige handelaren verkopen “PSN accounts” met het spel dat je wilt, vaak veel goedkoper dan een activeringssleutel.

Het downloaden van het spel naar je PlayStation is eenvoudig:
– Log in op de account van de verkoper met de gegevens die hij je heeft gegeven
– Download het spel naar je PS4 of PS5 console
– Maak opnieuw verbinding met je persoonlijke account
– Zoek het spel in je bibliotheek
– Speel het spel!

Zie voor meer informatie onze volledige uitleg over het activeren van een Playstation-account.

*Deel nooit je Playstation gegevens.

Rating: 5/5

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Geluk aan uw zijde? Win een PS5, Xbox Series X of €500 Amazon cadeaubonnen